• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Bahçeci Fulya, transferim martta iyi olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum durup durup ağlama geliyor. Siz beni örnek almayın :)
Aaa kuzum neden boyle yapiyorsun dunyanin sonu degil ya inanki hepimiz o aşamalardan gectik seni en iyi burdaki kadinlar anlıyordur emin ol ama sabir isi bu is kendini motive et gul eglen kocana guzel davran nese dolu ol lutfen aglayacak canli cesetten farkimiz olmuyor evde huzurda olmuyor kendine güven rabbimize guven bol bol dua et sonuc alirsin insallah

Bu yaşadıklarım, bugüne kadar çektiğim bütün sıkıntıları önüme çıkardı canlarım. Nasıl anlatsam ben öğretmenim eşim de öyle ama evlendiğimizde eşim atanmamıştı maddi sıkıntılar, doğuda olmamız çocuk planımızı öteledik.Sonra da bi baktık ki olmuyor :( İşte bu yüzden bi türlü kabullenemiyorum. Eşimi suçluyorum kendimi suçluyorum. Geçmişi yargılamaktan alıkoyamıyorum kendimi.

Inşallah canim hamilelik guzel gidiyor bugun keseyi gorduk ilaclaeimi degistirdim progestan hap istedim igne apse yapti bende. Transferden once vitamin degerlerine baktır b12 vs vs onlar eksikse tamamla cok onemli bir de idrara baya bi sıkışik ol transferden once o zaman daha basarili oluyir transfer ben o kadar sikisiktimki nasil yaptim nasio dayandim kendime hayret ettim ama Allah kolaylığını veriyor bekliyosun
Hayırlı olsun canım.Kalp atışlarınıda duydun mu canım.

Ohhh hadi bakalım çok sevindim canım:KK200:
Ya ben de sıkışık idrar olayından korkuyom, altıma yaparım falan diyeo_O
Gerçekten zordu ama size tavsiyem arkadaşlar sakın içmeye 1 saat öncesinden evde başlamayın.ben evde başladım susadım yolda ge hastanede içtim.Bir de transfer zamanı biraz gecikti çok zordu.Hemşireyi çağırıp dayanamıyorum dedim.transfer için yeterliliğine baktı sonra wc ye izin verdi:)

Gerçekten zordu ama size tavsiyem arkadaşlar sakın içmeye 1 saat öncesinden evde başlamayın.ben evde başladım susadım yolda ge hastanede içtim.Bir de transfer zamanı biraz gecikti çok zordu.Hemşireyi çağırıp dayanamıyorum dedim.transfer için yeterliliğine baktı sonra wc ye izin verdi:)
Hadi ya haha :)))
Allah bize de transfer gününü göstersin :))

Bu yaşadıklarım, bugüne kadar çektiğim bütün sıkıntıları önüme çıkardı canlarım. Nasıl anlatsam ben öğretmenim eşim de öyle ama evlendiğimizde eşim atanmamıştı maddi sıkıntılar, doğuda olmamız çocuk planımızı öteledik.Sonra da bi baktık ki olmuyor :KK43: İşte bu yüzden bi türlü kabullenemiyorum. Eşimi suçluyorum kendimi suçluyorum. Geçmişi yargılamaktan alıkoyamıyorum kendimi.
Aman güzelim sakın eşine kendine yüklenme. Bu süreçte ev huzuru en önemlisi. Geçmişten kurtulmak lazım, geleceği düşünmeye bak sen :))
Bi de gercekten herseyin vakti zamanı var. İnşallah bu son denemen olur canım :dua:

Teşekkür ediyorum cnm.doktorum Umut tüp Ebru hanım Sanırım sende hamilesin bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al. Benim için de dualarını esirgeme hamilenin duası kabul olurmuş
Allah razı olsun kardeşim inşaAllah bizimde çarşamba günü kese görme randevumuz var inşaAllah sağlıklı birşekilde görürürüz kalbinin attığınıda duyarız.Allah sana ve tüm isteyen kardeşlerime sağlıklı hayırlısını nasip etsin:)

Bu yaşadıklarım, bugüne kadar çektiğim bütün sıkıntıları önüme çıkardı canlarım. Nasıl anlatsam ben öğretmenim eşim de öyle ama evlendiğimizde eşim atanmamıştı maddi sıkıntılar, doğuda olmamız çocuk planımızı öteledik.Sonra da bi baktık ki olmuyor :KK43: İşte bu yüzden bi türlü kabullenemiyorum. Eşimi suçluyorum kendimi suçluyorum. Geçmişi yargılamaktan alıkoyamıyorum kendimi.
Bence geçmişi bir kenara bırak artık. Biz de eşi le evlendiğimiz zaman ikimizde atanamamıştık. 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptık. İlk senemizde lojmanda kaldık ve çok soğuktu. Çok kötü hastalandım ve Rahim enfeksiyon kaptı ve ben rahimdeki yapışıklıkları buna bağlıyorum. 3. Senemizde önce eşim şubatta da ben atandım. Her şeyin hayırlısı. Belki o lojmanda kalmasak şuan bebiğimiz olmuştu. Bunu ikimizde düşünüyoruz. Ama her şey Allahtan...Şuan 4. denememize başladık çok şükür. İnşallahh rabbim isteyen herkese ve bize nasip etsin

Bence geçmişi bir kenara bırak artık. Biz de eşi le evlendiğimiz zaman ikimizde atanamamıştık. 2 yıl ücretli öğretmenlik yaptık. İlk senemizde lojmanda kaldık ve çok soğuktu. Çok kötü hastalandım ve Rahim enfeksiyon kaptı ve ben rahimdeki yapışıklıkları buna bağlıyorum. 3. Senemizde önce eşim şubatta da ben atandım. Her şeyin hayırlısı. Belki o lojmanda kalmasak şuan bebiğimiz olmuştu. Bunu ikimizde düşünüyoruz. Ama her şey Allahtan...Şuan 4. denememize başladık çok şükür. İnşallahh rabbim isteyen herkese ve bize nasip etsin
Allah razı olsun kardeşim inşaAllah bizimde çarşamba günü kese görme randevumuz var inşaAllah sağlıklı birşekilde görürürüz kalbinin attığınıda duyarız.Allah sana ve tüm isteyen kardeşlerime sağlıklı hayırlısını nasip etsin:)
Sen kalp atisini duyarsin canim carsamba sanirim insallah

Canım siz de zor zamanlar geçirmişsiniz. İnşallah hepimiz için yaşadıklarımız geride kalır ve bu sınavdan mutlulukla güçlenerek çıkarız.

Back