- 4 Ekim 2018
- 727
- 1.149
- 113
- 40
Hayırlı olsun canim rahat guzel stressiz bir tedavi surecin olsun umarim sonucunda mucizeni kucagina alirsinMerhaba arkadaşlar bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canim rahat guzel stressiz bir tedavi surecin olsun umarim sonucunda mucizeni kucagina alirsinMerhaba arkadaşlar bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi oldum.
Hayırlı olsun canim rahat guzel stressiz bir tedavi surecin olsun umarim sonucunda mucizeni kucagina alirsin
Sağol canım hepimiz için dileğimiz aynı.Hadi bakalim hakkinda hayirlisi olsun
Hadi hayırlı olsun bisürü sağlıklı yumurtaların olsun inşallah :) Siz hangi klinikteydiniz ?Merhaba arkadaşlar bu gün başladım tedaviye ilk iğnemi oldum.
Hadi hayırlı olsun bisürü sağlıklı yumurtaların olsun inşallah :) Siz hangi klinikteydiniz ?
Benim de Bahçeci Fulya, transferim martta iyi olmaya çalışıyorum ama başaramıyorum durup durup ağlama geliyor. Siz beni örnek almayın :)Bahçeci umut tüp bebek amin canım hepimizin duası belli rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun bebeklerimizle.
Hayırlı olsun arkadaşım. Sağlıkla geçsin mutlulukla sonuçlansın.:)Ben de bugün görüşmeye gittim tahliller yapıldı ve yarından itibaren iğnelere başlayacaz inşallah.
Amin inşallahh canm... 4. denemem olacak çok heyecanlı ve umutlu başlıyorumHayırlı olsun arkadaşım. Sağlıkla geçsin mutlulukla sonuçlansın.:)
Benim de Martta dondurulmuş embriyo transferi 3. denemem olucak. Benim kafam çok karışıkAmin inşallahh canm... 4. denemem olacak çok heyecanlı ve umutlu başlıyorum
Benim transfer de martı bulur çünkü yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacak ondan sonra transfer.. Güzel düşünelim güzel olsun canm...Benim de Martta dondurulmuş embriyo transferi 3. denemem olucak. Benim kafam çok karışık
Tabi yine sen bilirsin ama bana da sadece kontrole gittiğim bi doktor verme o kadar paralar ben yapayım dedi. Ben kabul etmedim. Bahçecide kendi doktoruma yaptırdım transferimi o yapacak sonuçta rahimi kendisi görsün diye düşündüm.Kızlar sizlere bişey sormak istiyorum. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacak. Fiyat 2650. İsterseniz başka yerde yaptırabilirsiniz dediler. Devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Sizce kendi tüp bebek doktoruma mı yaptırayım yoksa başka yerde yaptırıp sonuçları doktoruma mı götürmeliyim
Hadi inşallah ikimiz de mutlu olalım :)Benim transfer de martı bulur çünkü yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacak ondan sonra transfer.. Güzel düşünelim güzel olsun canm...
İnşallahhh canmmm yaaaşöyle bebişlerimiz olsunHadi inşallah ikimiz de mutlu olalım :)
Ya Defne çok stres yapıyon be güzelim :))Benim de Martta dondurulmuş embriyo transferi 3. denemem olucak. Benim kafam çok karışık
Tedavin hayırlı olsun öncelikleKızlar sizlere bişey sormak istiyorum. Yumurta toplamadan sonra histereskopi yapılacak. Fiyat 2650. İsterseniz başka yerde yaptırabilirsiniz dediler. Devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor. Sizce kendi tüp bebek doktoruma mı yaptırayım yoksa başka yerde yaptırıp sonuçları doktoruma mı götürmeliyim
Ohhh hadi bakalım çok sevindim canımInşallah canim hamilelik guzel gidiyor bugun keseyi gorduk ilaclaeimi degistirdim progestan hap istedim igne apse yapti bende. Transferden once vitamin degerlerine baktır b12 vs vs onlar eksikse tamamla cok onemli bir de idrara baya bi sıkışik ol transferden once o zaman daha basarili oluyir transfer ben o kadar sikisiktimki nasil yaptim nasio dayandim kendime hayret ettim ama Allah kolaylığını veriyor bekliyosun
Canim benim ilk transferimdi onemli olan transfer sonrasi ilk 3 gun dinlenin ara ara 15 30 dk araliklarla yuruyun evde kan akisi olsun 2 3 kere 20 ser dakkika yuruyus ideal ama ben hala dinleniyorum kalkmadim yine arada kalkip evde dolaniyorum baska hicbi is yapmıyorum. Allah verecekse biz hoplasak ziplasak da verir ama yine de tedbir isteÇok teşekkür ederim canım. Senin ilk denemenmiydi. Nelere dikkat ettin. Biraz heyecnlıyım çok soru sorabilirim
Sana da hayırli olsun canim hersey guzel olacak buna inanin oncelikleBen de bugün görüşmeye gittim tahliller yapıldı ve yarından itibaren iğnelere başlayacaz inşallah.