Belki de çok araştırmak da iyi değil stresi artırıyor. Ne yazık ki ben gece gündüz bişeyler araştırıyorum ya olmazsa yine diye sürekli sonraki denemede neler yapılabilir diye düşünüyorum.
canım kardeşim hiç araştırma herşey olacağına varır olumsuz düşünürsen olumsuz olur zaten biz insanoğlu her işimizi Allaha havale etttikten sonra gerisi olumlu olur inşaAllah.olmazsada Rabbimizin bildiği birşey vardı deyip sabır göstermeliyiz.Moralini yüksek tut kardeşim.

bende prolutex kullanıyorum çok rahatım

Sağolasın o kadar haklısın ki aslında. Bu süreçte zihnimi dinlendirmeye, morale benim de çok ihtiyacım var. İnşallah bizi güzel günler bekliyor hayırlısıyla.

Progestan kullanmak durumunda kalırsanız alkolle iyice ovmak lazım bir de eczaneden bir krem almıştım adını hatırlayamadım. O da rahatlatabilir.

ben yeşil iğneyle ilacı çekiyorum sonra da ucu ince olan iğneyle enjekte ediyorum.
Aynen bende öyle yapıyorum ama ilkgün içine bakmadan eve geldik baktım enjektör filan yok mecbur kalıp o yeşil iğneyi yaptım göbeğime yaa eczanede içinde olmadığını söylemedi pislikler

Simdi ben pazartesi eger gebelik oluşmuşsa kadin dogum uzmanına ilac yazdircam . Progestan clexan estrofem ve crinone hepsini sigorta karsiliyor.mu acaba

Aynen bende öyle yapıyorum ama ilkgün içine bakmadan eve geldik baktım enjektör filan yok mecbur kalıp o yeşil iğneyi yaptım göbeğime yaa eczanede içinde olmadığını söylemedi pislikler
eşimde iğneleri aldı geldi bizede söylemediler içşnde iğne yok eşim Alllah razı olsun kaç yere gitti zar zor buldu.Eve getirince boyu kusa iğne vermişler o kadarda para verdi iş ilten geçtiyekrar 2.masraf yaptık

Ben alistim kalcadan bana günlük yuruyis de oluyor. Gobekten daha korkuyom ben

Isguzarlar

sen nasıl yapıyorsun enjektörü nasıl kullanıyorsun?

Arkadaşlar görüşürüz inşaAllah .Allah rahatlık versin.İyi ,hayırlı ,haberlerimiz olsun.Yarın sonucu öğrenince yazarım inşaAllah.Allaha emanet olun.Dualarınıza benide katın.Hayırlı geceler.

Hayirli geceler canim. Allah gönlümüze göree versin insallahhh guzel haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…