Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa süper haber. Çok tebrik ederimmm. Hayırlı olsunnn :))Kızlar canlarım ben geldim .Elhamdülillah iyi pozitif haberle geldim.Kan değerim 303.MaşaAllahlarınızı ve hayır dualarınızı bekliyorum.Doktora gidip yarın (değerim 2 kat olmuşmu diye )kan vereceğim belki yarın veya pazartesi günü sonuç tam çıkar:)Darısı inşaAllah isteyen bütün kardeşlerime Allah nasip etsin:)
Kızlar canlarım ben geldim .Elhamdülillah iyi pozitif haberle geldim.Kan değerim 303.MaşaAllahlarınızı ve hayır dualarınızı bekliyorum.Doktora gidip yarın (değerim 2 kat olmuşmu diye )kan vereceğim belki yarın veya pazartesi günü sonuç tam çıkar:)Darısı inşaAllah isteyen bütün kardeşlerime Allah nasip etsin:)
Allah razı olsun:)Darısı başınaYaa süper haber. Çok tebrik ederimmm. Hayırlı olsunnn :))
Allah razı olsun canım İnşaAllah sırada sen varsın dualarımız seninle.Ayyy cok guzel haber canim...hamiş dolu olacak buralar insallah tebrik ederimmmm . Hayirli olsun. Sirada ben mi varim acaba :)
Çok güzel bi haber çok sevindim adınıza. :)Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin.Kızlar canlarım ben geldim .Elhamdülillah iyi pozitif haberle geldim.Kan değerim 303.MaşaAllahlarınızı ve hayır dualarınızı bekliyorum.Doktora gidip yarın (değerim 2 kat olmuşmu diye )kan vereceğim belki yarın veya pazartesi günü sonuç tam çıkar:)Darısı inşaAllah isteyen bütün kardeşlerime Allah nasip etsin:)
Bebis dolacak buralar insallahhhAllah razı olsun canım İnşaAllah sırada sen varsın dualarımız seninle.
Ay canim benim ya masallah cok ssvindim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsinKızlar canlarım ben geldim .Elhamdülillah iyi pozitif haberle geldim.Kan değerim 303.MaşaAllahlarınızı ve hayır dualarınızı bekliyorum.Doktora gidip yarın (değerim 2 kat olmuşmu diye )kan vereceğim belki yarın veya pazartesi günü sonuç tam çıkar:)Darısı inşaAllah isteyen bütün kardeşlerime Allah nasip etsin:)
Aynen canim sende hayirli haberler alirsin insallah :)Bebis dolacak buralar insallahhh
Sende inan kendine bak canim stres yapma herseyi akisina birak nasipse senden de alacagiz guzel haberler saaakin saaaakin zamani geldiginde olacak insallah dua ileÇok güzel bi haber çok sevindim adınıza. :)Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin.
İnşallah inşallah...Bugün yine yollardaydım Balıkesir den gidip geliyorum kliniğe, yolda dalıp dalıp gidiyorum. Bu günler geçicek diyorum. Artık hayattan sağlıktan başka bişey dilemiyeceğim.Sende inan kendine bak canim stres yapma herseyi akisina birak nasipse senden de alacagiz guzel haberler saaakin saaaakin zamani geldiginde olacak insallah dua ile
Once saglik sonrasi geliyor aynen dalmaya gerek yok fazla zira cikamayiz icinden hayatta daha ne acilar var bugunumuze sukur diyip yasamaya devam edecez :) hayat herseye ragmen guzelİnşallah inşallah...Bugün yine yollardaydım Balıkesir den gidip geliyorum kliniğe, yolda dalıp dalıp gidiyorum. Bu günler geçicek diyorum. Artık hayattan sağlıktan başka bişey dilemiyeceğim.
Ahh kuzu ya inşallahhh. Valla çok mutlu oluyorum sizin haberlerinizle. İnşallah hepimiz bu sene anne oluruzbianca_82 kuzum bak yavas yavas hepinizden iyi haberler alacagiz
Insallah ya hayirlisi neyse o olsun :)Ahh kuzu ya inşallahhh. Valla çok mutlu oluyorum sizin haberlerinizle. İnşallah hepimiz bu sene anne oluruz
Bendede nokta seklinde 6.gun oldu senin kacinci gun embriyosuyduKizlar benim 2. Günüm de baya sarı akintim ve hafif nokta şeklinde kanamam vardi. Ama.artik olmadi tabi. Acaba yerleşmedi mi tutunmadı mi. Diye dusunmeye basladim.test gunu yaklaştıkça korkularım çoğalıyor.