• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar canlarım ben geldim .Elhamdülillah iyi pozitif haberle geldim.Kan değerim 303.MaşaAllahlarınızı ve hayır dualarınızı bekliyorum.Doktora gidip yarın (değerim 2 kat olmuşmu diye )kan vereceğim belki yarın veya pazartesi günü sonuç tam çıkar:)Darısı inşaAllah isteyen bütün kardeşlerime Allah nasip etsin:)

Kızlar canlarım ben geldim .Elhamdülillah iyi pozitif haberle geldim.Kan değerim 303.MaşaAllahlarınızı ve hayır dualarınızı bekliyorum.Doktora gidip yarın (değerim 2 kat olmuşmu diye )kan vereceğim belki yarın veya pazartesi günü sonuç tam çıkar:)Darısı inşaAllah isteyen bütün kardeşlerime Allah nasip etsin:)
Yaa süper haber. Çok tebrik ederimmm. Hayırlı olsunnn :))

Ayyy cok guzel haber canim...hamiş dolu olacak buralar insallah tebrik ederimmmm . Hayirli olsun. Sirada ben mi varim acaba :)

Çok güzel bi haber çok sevindim adınıza. :)Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin.

Ay canim benim ya masallah cok ssvindim Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin

Sende inan kendine bak canim stres yapma herseyi akisina birak nasipse senden de alacagiz guzel haberler saaakin saaaakin zamani geldiginde olacak insallah dua ile
İnşallah inşallah...Bugün yine yollardaydım Balıkesir den gidip geliyorum kliniğe, yolda dalıp dalıp gidiyorum. Bu günler geçicek diyorum. Artık hayattan sağlıktan başka bişey dilemiyeceğim.

İnşallah inşallah...Bugün yine yollardaydım Balıkesir den gidip geliyorum kliniğe, yolda dalıp dalıp gidiyorum. Bu günler geçicek diyorum. Artık hayattan sağlıktan başka bişey dilemiyeceğim.
Once saglik sonrasi geliyor aynen dalmaya gerek yok fazla zira cikamayiz icinden hayatta daha ne acilar var bugunumuze sukur diyip yasamaya devam edecez :) hayat herseye ragmen guzel

Kizlar benim 2. Günüm de baya sarı akintim ve hafif nokta şeklinde kanamam vardi. Ama.artik olmadi tabi. Acaba yerleşmedi mi tutunmadı mi. Diye dusunmeye basladim.test gunu yaklaştıkça korkularım çoğalıyor.

Kizlar benim 2. Günüm de baya sarı akintim ve hafif nokta şeklinde kanamam vardi. Ama.artik olmadi tabi. Acaba yerleşmedi mi tutunmadı mi. Diye dusunmeye basladim.test gunu yaklaştıkça korkularım çoğalıyor.
Bendede nokta seklinde 6.gun oldu senin kacinci gun embriyosuydu

Back