Ya sorma. Araştırmadan da duramıyoruz. Okudukça da insanın aklı bulanıyo.

Sağlık ocağına iğne için gitmek de çok gözümde büyüyo ya. Belli saati var mı iğnenin?
Yok ama mutlaka her gun vurmalısın dedi. Bize yakın old icin sikinti olmyor. Ben asil hafta sonlari tırsıyorum sahcsi arac yok minibusle taa hastaneye git igne yaptir korkuyorum.hafta sonlari icin muadili ilac igne istedim Ama rahat olun dediler hic bir sikinti olmaz.

bianca_82 bak sanirim arkadas evde yapiyirmis ignesini .

Ben de doktora onu soyleyim o zaman bana da gobekten versin kendim vurunurum en azindan surekli hastane saglik ocagi zor gerci benim göbek turkiye haritasi gibi oldu ama en azindan acimiyor

Sigorta karsiliyor mu acaba. Malum tum para kurudu nerdeyse

Yaa süpersin. Aynı şey yani? Göbekten kendimiz yapıyoruz değil mi?
Evet canım ben onu kullanıyorum yalnız eczaneden alırken yanında enjektör olmuyo ona dikkat et ben insülin enjektörü aldım onla yapıyorum günlük clexane yada oksapar gibi göbekten canım bu konuda çok rahatım bilirim diğer iğnenin acısını

Ben de doktora onu soyleyim o zaman bana da gobekten versin kendim vurunurum en azindan surekli hastane saglik ocagi zor gerci benim göbek turkiye haritasi gibi oldu ama en azindan acimiyor
Canım her nekadar göbekte hem kan sulandırıcı hem bu iğne haritaya döndürsede kesinlikle progestan50 yaptıracağıma prolutex’i yapmayı tercih ederim

Valla saol arkadaşım. Ben de onu söylerim doktora. Gerci doktorlar böyle sinir oluyolar galiba. Onun verdiği ilacı beğenmiyomuş başka ilacı istiyomuşuz gibi :))
Gonalf in kalan enjektörleri olur mu acaba?

Valla saol arkadaşım. Ben de onu söylerim doktora. Gerci doktorlar böyle sinir oluyolar galiba. Onun verdiği ilacı beğenmiyomuş başka ilacı istiyomuşuz gibi :))
Gonalf in kalan enjektörleri olur mu acaba?
Alerji filan yapıyo de kandır ilaç şu şekil ve aldığım enjektör de böyle atıyorum foto

Ya bunun görüntüsünü almışım önceden. Dr a yazdırılıyomuş gibi anladım ben ama bilemiyorum tabi

Eklentiler

• 9B55CCFE-B518-4C97-A270-B0148962D740.jpeg
    274,7 KB · Görüntüleme: 76
ben bütün iğnelerimi göbekten vuruldum.1 tanesi çok acıtıyordu .kalçadan vursan herhalde yürüyemezsin bence.onun için yürüyüş yapınca ağrısı geçiyordu.

Ay pardon. Prolutex ve progynex iğneleri farklıymış. Aynı iğne sandım:))

Sorularım o kadar çok ki :) Doktorumun da başını ağrıtmak istemiyorum, sizi de sıkmak istemem. Ara ara sorarım o zaman sıkmadan :)
ben bütün içime sinmeyen sorularımın hepsini dr la görüştüm.En doğrusu bu bence çünkü onlar daha iyisini biliyor hergün kaç hastayla ilgileniyorlar.Bir yola girmişsek başımızda bizi destekleyecek dr lar olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…