Ya sorma. Araştırmadan da duramıyoruz. Okudukça da insanın aklı bulanıyo.Insallahhhh bakalimmm hayırlısıyla. Evet ben de cpk arastiriyorum deljiii gibi ama.aslinda yanlis yapiyorum olumsuz bi sey gorunce aklima hep negatif seyler geliyor.mesela bi yerde okudum dondurulmus embriuolar çözülünce genetigi dnasi bozulabilir simdi buna kafayi takmisim. Akisa birakip dr a guvenmek lazim en iyisi . Cok fazla bilgi kirligi var maalesef. Biz de cok hassas zamanlardan geciyoriz ister istemez etkileniyoriz
Yok ama mutlaka her gun vurmalısın dedi. Bize yakın old icin sikinti olmyor. Ben asil hafta sonlari tırsıyorum sahcsi arac yok minibusle taa hastaneye git igne yaptir korkuyorum.hafta sonlari icin muadili ilac igne istedim Ama rahat olun dediler hic bir sikinti olmaz.Sağlık ocağına iğne için gitmek de çok gözümde büyüyo ya. Belli saati var mı iğnenin?
Ben ilk 2 denememde kalçadan progestan vuruluyordum.her yerim agrıyordu ama ateş yoktu. 3.denememde prolutex iğne kullandım hala da kullanıyorum bu karından vuruluyor günde iki kere sabah ve aksam bi agrı veya yan etki yok.diğer iğneden daha rahat
Evet transfer oncesi basladım yapmaya.9 ocakta pozitif sonucu aldım.28 ocak doktor kontrolune kadar yapmam söylendi.progestan iğneden cok rahat bir iğne
Ara ara sor her zaman sor illaki gun icinde cevap veren olur :)Sorularım o kadar çok ki :) Doktorumun da başını ağrıtmak istemiyorum, sizi de sıkmak istemem. Ara ara sorarım o zaman sıkmadan :)
Ben de doktora onu soyleyim o zaman bana da gobekten versin kendim vurunurum en azindan surekli hastane saglik ocagi zor gerci benim göbek turkiye haritasi gibi oldu ama en azindan acimiyorCanım prolutex diye iğne var göbekten yapılıyo biraz pahalı ama progestan50 çok acıtıyo dayanamıyorum dersen doktoruna söyle onu kullan azıcık bişey ağrı oluyo onada dayanırsın diğeri inanılmaz bi iğne çok iyi bildiğim için yazmak istedim
Evet canım ben onu kullanıyorum yalnız eczaneden alırken yanında enjektör olmuyo ona dikkat et ben insülin enjektörü aldım onla yapıyorum günlük clexane yada oksapar gibi göbekten canım bu konuda çok rahatım bilirim diğer iğnenin acısınıYaa süpersin. Aynı şey yani? Göbekten kendimiz yapıyoruz değil mi?
Canım her nekadar göbekte hem kan sulandırıcı hem bu iğne haritaya döndürsede kesinlikle progestan50 yaptıracağıma prolutex’i yapmayı tercih ederimBen de doktora onu soyleyim o zaman bana da gobekten versin kendim vurunurum en azindan surekli hastane saglik ocagi zor gerci benim göbek turkiye haritasi gibi oldu ama en azindan acimiyor
Valla saol arkadaşım. Ben de onu söylerim doktora. Gerci doktorlar böyle sinir oluyolar galiba. Onun verdiği ilacı beğenmiyomuş başka ilacı istiyomuşuz gibi :))Evet canım ben onu kullanıyorum yalnız eczaneden alırken yanında enjektör olmuyo ona dikkat et ben insülin enjektörü aldım onla yapıyorum günlük clexane yada oksapar gibi göbekten canım bu konuda çok rahatım bilirim diğer iğnenin acısını
Karşılamıyo malesef canım kutuda 7 doz var 138 lira civariydı alırsanız tekrarlıyorum enjektör alın içinde bulunmuyo madur olmayınSigorta karsiliyor mu acaba. Malum tum para kurudu nerdeyse
ben bütün iğnelerimi göbekten vuruldum.1 tanesi çok acıtıyordu .kalçadan vursan herhalde yürüyemezsin bence.onun için yürüyüş yapınca ağrısı geçiyordu.Kızlar ya ben de kalçadan vurulan iğneden çok korkuyorumSosman ElizabethHarmon
Çok acayip ağrısı var diyolar.
Transfer zamsnı doktora göbekten olanı vursam olur mu dicem.. kalça,göbek ve jel aynı şey için mi veriyolar?
Canım crinone jel aile hekimi yazınca kabul etmiyolar kadın doğum uzmanı yazabiliyo bilgin olsunYa bunun görüntüsünü almışım önceden. Dr a yazdırılıyomuş gibi anladım ben ama bilemiyorum tabi
Ya amma sıkıntılı süreç yaa. ÖfffCanım crinone jel aile hekimi yazınca kabul etmiyolar kadın doğum uzmanı yazabiliyo bilgin olsun
ben bütün içime sinmeyen sorularımın hepsini dr la görüştüm.En doğrusu bu bence çünkü onlar daha iyisini biliyor hergün kaç hastayla ilgileniyorlar.Bir yola girmişsek başımızda bizi destekleyecek dr lar olmalıSorularım o kadar çok ki :) Doktorumun da başını ağrıtmak istemiyorum, sizi de sıkmak istemem. Ara ara sorarım o zaman sıkmadan :)
Yok öyle gözünde büyütme canım biraz fazla hormon patlaması yaşanıyo okadar sonu güzel olsun yeterkiYa amma sıkıntılı süreç yaa. Öfff
Değil canımAy pardon. Prolutex ve progynex iğneleri farklıymış. Aynı iğne sandım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?