• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen nasıl yapıyorsun enjektörü nasıl kullanıyorsun?
Canım bende ilk gün mecburiyetten o çuvaldız gibi iğneği yaptım resmen :( ertesi gün eşim aldı senin dediğin gibi küçük geldi bu sefer çift iğne yaptım yarım yarım, ertesi gün uzun buldu şükür onla yapıyorum ilk önce kalın uçluyla çekip onun içine enjekte edip vuruyorum biraz topaklanma oluyo ama kolonyalı pamukla ovunca düzeliyo biraz , hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız canım buarada transferin kaçıncı günündesin

Okadar kötü mü ya progestan? İyice gözüm korktu yeminlen :)
Peki prolutex i ne kadar süre kullanıcaz?
Ben çok dayalıklı bi insan olarak söylüyosam düşün canım :olamaz: o popo agrısı yokmu o popo ağrısı :KK47: tranferden sonra test gününe kadar 10 gün dedi bana doktor canım

Simdi ben pazartesi eger gebelik oluşmuşsa kadin dogum uzmanına ilac yazdircam . Progestan clexan estrofem ve crinone hepsini sigorta karsiliyor.mu acaba
Bende cuma yazdircam sgk bence karsilamaz ben dun progeston aldim eczaci sormadi bile sgk var mi yada kimlik falan

Canim ben sordum ama.mesajini simdi gordum. Progestan esftrofem crinone bunlari devlet karsiliyor ama.clexani raporla alabilirmişiz

Idrar tesi icin erken mi acaba. Cumartesi trabsfer oldum 6. Gun blast . 2 tane test aldim yapayim mi emin oalamdim

Back