Canım bende ilk gün mecburiyetten o çuvaldız gibi iğneği yaptım resmensen nasıl yapıyorsun enjektörü nasıl kullanıyorsun?
Ben çok dayalıklı bi insan olarak söylüyosam düşün canımOkadar kötü mü ya progestan? İyice gözüm korktu yeminlen :)
Peki prolutex i ne kadar süre kullanıcaz?
1 kutusu 138 tl civarıydı canım ama 10 gün kullanılacağı için 2 kutu alman gerekiyo 1 kutuda 7 adet varFiyat olarak çok mu acaba prolutex?
Hımm düşünülebilir, doktorum da uygun görürse tabi. Teşekkür ederim.1 kutusu 138 tl civarıydı canım ama 10 gün kullanılacağı için 2 kutu alman gerekiyo 1 kutuda 7 adet var
Rica ederim nedemek canımHımm düşünülebilir, doktorum da uygun görürse tabi. Teşekkür ederim.
Bende cuma yazdircam sgk bence karsilamaz ben dun progeston aldim eczaci sormadi bile sgk var mi yada kimlik falanSimdi ben pazartesi eger gebelik oluşmuşsa kadin dogum uzmanına ilac yazdircam . Progestan clexan estrofem ve crinone hepsini sigorta karsiliyor.mu acaba
Bende cuma yazdircam sgk bence karsilamaz ben dun progeston aldim eczaci sormadi bile sgk var mi yada kimlik falan
Sen yinede sor belki devlet hastanesinden falan yazilmis olursa odenir tam bilmiyorum canim ama.ben odeme yaptim yani 5 lik progestona 38 lira verdimHadi yaaa uzuldum simdi
Yine ucuzmuş ya . Diğer ilaca göre yani :))Sen yinede sor belki devlet hastanesinden falan yazilmis olursa odenir tam bilmiyorum canim ama.ben odeme yaptim yani 5 lik progestona 38 lira verdim
Prolutex i de sorsana canım. Doktor yazsa oluyo mu?Bugun eczaneye sorayim
Anladım canım saolasınCanim ben sordum ama.mesajini simdi gordum. Progestan esftrofem crinone bunlari devlet karsiliyor ama.clexani raporla alabilirmişiz
Ayy bilmiyorum kii. 1-2 gün daha sabretsen :)Idrar tesi icin erken mi acaba. Cumartesi trabsfer oldum 6. Gun blast . 2 tane test aldim yapayim mi emin oalamdim
Simdi baktim cikmadi zaten erken de mi iste merak ettim tutamadim.Ayy bilmiyorum kii. 1-2 gün daha sabretsen :)
Test boşa gitti :))))Simdi baktim cikmadi zaten erken de mi iste merak ettim tutamadim.
Daha erken canim bekle 2 gun dahaTest boşa gitti :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?