• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ya ben de kalçadan vurulan iğneden çok korkuyorum Sosman Sosman ElizabethHarmon ElizabethHarmon
Çok acayip ağrısı var diyolar.
Transfer zamsnı doktora göbekten olanı vursam olur mu dicem.. kalça,göbek ve jel aynı şey için mi veriyolar?
Bu gobekten vuruluyor mu bilmiyorum canim ama jelle bu progeston ayni ben kalcadan basladim acisi var ama bence jelden iyidir ya

Sağolun arkadaşlar beni anlayan birileriyle konuşmak çok iyi geldi. Benim bahçecide 2. toplamda 3. transferim olacak, doktorum Müstecep Kavrut, inşallah bizim de yüzümüz güler.
Insallah canim canın sıkıldıkça yaz buralardayiz ne olsa cekinme sor yardimci olmaya çalışırız elimizden geldiğince

Sorularım o kadar çok ki :) Doktorumun da başını ağrıtmak istemiyorum, sizi de sıkmak istemem. Ara ara sorarım o zaman sıkmadan :)
Burdayiz biz ben pek asamali bilmiyorum era ngs vs bilgim yok ilk denemem. Ama can sikintin icin yardimci oluruz

Kızlar ya ben de kalçadan vurulan iğneden çok korkuyorum Sosman Sosman ElizabethHarmon ElizabethHarmon
Transfer zamsnı doktora göbekten olanı vursam olur mu dicem.. kalça,göbek ve jel aynı şey için mi veriyolar?
Canim hic korkma ilk gunler tamam ağrılı oluyor ama sonra geçiyor benim 4.ci kutum alistim hemsirenin eli de hafif. Göbekten olani da varmis evet ama.denemedim . Kalcaya progestan göbeğe clexan . Ekstradan estrofem gunde 4 tablet. Vajinal jel crinone her gece. Bunlar transferden once basladim gebelik devam.ederse 3. Aya kadar devam edriz dedi dr um

Ilk vurdugimda cok agridi progestan sisti morardi ama yanlis vurdu sanirim.saglik ocağında yapain elleri o kadar hafif ki

Canım prolutex diye iğne var göbekten yapılıyo biraz pahalı ama progestan50 çok acıtıyo dayanamıyorum dersen doktoruna söyle onu kullan azıcık bişey ağrı oluyo onada dayanırsın diğeri inanılmaz bi iğne çok iyi bildiğim için yazmak istedim

Burdayiz biz ben pek asamali bilmiyorum era ngs vs bilgim yok ilk denemem. Ama can sikintin icin yardimci oluruz
Belki de çok araştırmak da iyi değil stresi artırıyor. Ne yazık ki ben gece gündüz bişeyler araştırıyorum ya olmazsa yine diye sürekli sonraki denemede neler yapılabilir diye düşünüyorum.

Canım prolutex diye iğne var göbekten yapılıyo biraz pahalı ama progestan50 çok acıtıyo dayanamıyorum dersen doktoruna söyle onu kullan azıcık bişey ağrı oluyo onada dayanırsın diğeri inanılmaz bi iğne çok iyi bildiğim için yazmak istedim
Prolotex mi iyi

Canim hic korkma ilk gunler tamam ağrılı oluyor ama sonra geçiyor benim 4.ci kutum alistim hemsirenin eli de hafif. Göbekten olani da varmis evet ama.denemedim . Kalcaya progestan göbeğe clexan . Ekstradan estrofem gunde 4 tablet. Vajinal jel crinone her gece. Bunlar transferden once basladim gebelik devam.ederse 3. Aya kadar devam edriz dedi dr um
Saol canım çok güzel anlatmışsın. jel verince progestan vermiyolar sanıyodum.
Ay inşallah ben de eli hafif birini bulurum.
İnşallah gebeliğin devam eder canım :dua:

Benim tedavim bu sekilde. Her dr ayni yolu izlemeyebilir . Bana fazla geliyor ama vardir bi bildigi diyip devam elim mahkum .

Yaa süpersin. Aynı şey yani? Göbekten kendimiz yapıyoruz değil mi?

Saol canım çok güzel anlatmışsın. jel verince progestan vermiyolar sanıyodum.
Ay inşallah ben de eli hafif birini bulurum.
İnşallah gebeliğin devam eder canım :dua:
Ay pazartesi buyuk gun bakalim. Inan hepsi geçiyor . Clexan kan sulandirici o cok yakıyor canimi

Belki de çok araştırmak da iyi değil stresi artırıyor. Ne yazık ki ben gece gündüz bişeyler araştırıyorum ya olmazsa yine diye sürekli sonraki denemede neler yapılabilir diye düşünüyorum.
Evet çok araştırmak da başa bela gercekten :))
Era testini neden tekrarlıcaksın? Maliyeti de yüksek bi test. İlkinde sonuç nasıldı?

Ayy bana da vericek kesin kan sulandırıcı.
Çok az kalmış ya, hadi inşallah mutlu haberler gelsin :dua:
Insallahhhh bakalimmm hayırlısıyla. Evet ben de cpk arastiriyorum deljiii gibi ama.aslinda yanlis yapiyorum olumsuz bi sey gorunce aklima hep negatif seyler geliyor.mesela bi yerde okudum dondurulmus embriuolar çözülünce genetigi dnasi bozulabilir simdi buna kafayi takmisim. Akisa birakip dr a guvenmek lazim en iyisi . Cok fazla bilgi kirligi var maalesef. Biz de cok hassas zamanlardan geciyoriz ister istemez etkileniyoriz

Back