Hadi bakalım Allah yardımcın olsunnnBugun transferim var saat 2 de merkeze geldim dua edin kizlar
değerin normal canım benim tek embriyo koyuldu 11.gün de test yaptım dr um öle demişti 584 çıkmıştı.Merhaba arkadaşlar yazdığınız bütün yazıları hiç sıkılmadan okudum bende bahceci fulya güvenç beyin hastasiyim bahçemde 2. Toplamakta 3 tup bebek denemem oldu en son 2 hafta önce cuma günü 2 blast transferim oldu yarın tahlil günümdü fakat dayanamadım bugün yaptırdım sonuç 405 cikti sizce nasıl çok eycanliyim acaba çok mu yüksek çıktı yoksa 2 embriyo konduğu için mi böyle bilemedim sizde bir yorumlarmisiniz
Hadi hayirlsii insallahhhhhhhBugun transferim var saat 2 de merkeze geldim dua edin kizlar
Hayirli olsun canimMerhaba arkadaşlar yazdığınız bütün yazıları hiç sıkılmadan okudum bende bahceci fulya güvenç beyin hastasiyim bahçemde 2. Toplamakta 3 tup bebek denemem oldu en son 2 hafta önce cuma günü 2 blast transferim oldu yarın tahlil günümdü fakat dayanamadım bugün yaptırdım sonuç 405 cikti sizce nasıl çok eycanliyim acaba çok mu yüksek çıktı yoksa 2 embriyo konduğu için mi böyle bilemedim sizde bir yorumlarmisiniz
Çok teşekkür ederimdeğerin normal canım benim tek embriyo koyuldu 11.gün de test yaptım dr um öle demişti 584 çıkmıştı.
hayırlı olsunnnn
Çok teşekkür ederim sagolunHayirli olsun canim
Canım selam ben bahceci umut tüp bebek merkezinde tedavi oldum raporlu oldum tedavimi fiyat baya düşmüştü ozaman . İstanbul merkezleri aynı fiyat ama merkezde tanıstgm ve diyarbakırda da tedavi gören arkadaşlar vardı diğer merkezler daha azmış fiyatlar
Cok tesekkurler sizler de insallahSaglikla alin kucaginiza.
Atesim cikti . Dünde ilk kez vurdum atesim cikti. Bugün de. Bi de ayaklarim ağrıyor yasadijiz mi sizdeCok tesekkurler sizler de insallah
Kendiniz mi yapıtınız karindan. Benim ilk deneme ve rahatsiz oluyorumBen ilk 2 denememde kalçadan progestan vuruluyordum.her yerim agrıyordu ama ateş yoktu. 3.denememde prolutex iğne kullandım hala da kullanıyorum bu karından vuruluyor günde iki kere sabah ve aksam bi agrı veya yan etki yok.diğer iğneden daha rahat
Evet transfer oncesi basladım yapmaya.9 ocakta pozitif sonucu aldım.28 ocak doktor kontrolune kadar yapmam söylendi.progestan iğneden cok rahat bir iğneKendiniz mi yapıtınız karindan. Benim ilk deneme ve rahatsiz oluyorum
Canım ben hamileyim Allaha şükürMerhabalar. Ben de Umut ta tedaviye başladım da sizin sonucu merak ettim. Paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?