Merhaba arkadaşlar yazdığınız bütün yazıları hiç sıkılmadan okudum bende bahceci fulya güvenç beyin hastasiyim bahçemde 2. Toplamakta 3 tup bebek denemem oldu en son 2 hafta önce cuma günü 2 blast transferim oldu yarın tahlil günümdü fakat dayanamadım bugün yaptırdım sonuç 405 cikti sizce nasıl çok eycanliyim acaba çok mu yüksek çıktı yoksa 2 embriyo konduğu için mi böyle bilemedim sizde bir yorumlarmisiniz

değerin normal canım benim tek embriyo koyuldu 11.gün de test yaptım dr um öle demişti 584 çıkmıştı.
hayırlı olsunnnn

Hayirli olsun canim

Transferim yapildi 2bc kalite tek embriyo transfer edildi bakalim hayirlisi olsun hakkimizda biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi

Merhabalar. Ben de Umut ta tedaviye başladım da sizin sonucu merak ettim. Paylaşır mısınız?

Ben ilk 2 denememde kalçadan progestan vuruluyordum.her yerim agrıyordu ama ateş yoktu. 3.denememde prolutex iğne kullandım hala da kullanıyorum bu karından vuruluyor günde iki kere sabah ve aksam bi agrı veya yan etki yok.diğer iğneden daha rahat

Kendiniz mi yapıtınız karindan. Benim ilk deneme ve rahatsiz oluyorum

Kızlar hayırlı olsun pozitif sonuç alanları tebrik ederim kimler bahcecide hangi doktora gidiyor kimler hangi doktordan pozitif aldı yazalım yeni tedaviye başlayacaklara ışık olsun ben mustafa bahçeci sayesinde pozitif sonucumu aldim

canım ne iyi yapmışsın tedaviye başlayacak olan arkadaşlarımıza ol gösterir. Ben umut kliniğinde tedavi gördüm doktorum ebru hanımdı çok şükür sağlıkla aldım bebeğimi kucağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…