- 11 Ocak 2019
- 1.781
- 2.053
- 133
- 39
Hangi şubesiAradim 5455555 li noyu cevap yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi şubesiAradim 5455555 li noyu cevap yok
Sana da gecmis olsun canım umarim halledersin en kisa zamanda kist sorununuBende bugün muayene oldum doktor küçük bir kist olduğunu, acelemiz olmadığını, 1 ay yasmin kullanmamı söyledi,araştırdım bende çoğu kişiye tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullandırıyorlarmış.
Yaaa canım benim benide heyecanlandırdın.Gözün aydın o zaman transfer ne zaman olacakSimdi aradilar canim 3 tanesi 3.gun kalitesine gelmis digerlerinin gelisimi yavasmis biri de gelisimini durdurmus ama ellerim titredi dinlerken her sureci ayri bir zor bu tup bebegin
Sana da cok teşekkür ederim destek olduğun icin biraz rahatladim senle konuşurken Allah ne muradin varsa versin en kısa zamandaYaaa canım benim benide heyecanlandırdın.Gözün aydın o zaman transfer ne zaman olacak
Canim benim de 14 den.9 u dollendi. 2 si kalabildi sadece. Biri 3. Gun biri 6. Gün. Icini ferah tut cook .fazla stres yapiyorsun hersey olacağına varri.Iste 3 tane normal gelisimi olan embriyo var pazaetesi 5 gun eger 5.gune yasarlarsa pazartesi yaparlar diye dusunuyorum ama yasamazlarsa iptal olur 10 taneden 3 taneye dustu 3 gunde daha 2 gun var insallah en azindan 2 tanesi kalsin
İnşallah yaşarlar canım haber ver mutlaka pazartesi.bahçeci hep 5. Gün embriyosu mu transfer ediyor ?Sana da cok teşekkür ederim destek olduğun icin biraz rahatladim senle konuşurken Allah ne muradin varsa versin en kısa zamanda
Genelde embriyonun durumuna goreymis mesela sende 2 embriyo var diyelim bunlar 3.gune gelebilmisse tranfer yapiyorlar riske atmiyorlar ama fazla embriyo varsa 3 4 5 vs 5.gune ilerleyip oyle transfer yapiyorlar. Senin icinde hayirlisi olsun evet ben biraz stres yaptim bu sefer cunku bizde dollenme dahi olmuyordu buzim icin transferi gormek bile mucize olacak sende gelismeleri yaz haber verelim birbirimizeİnşallah yaşarlar canım haber ver mutlaka pazartesi.bahçeci hep 5. Gün embriyosu mu transfer ediyor ?
Insallah olacak canimGenelde embriyonun durumuna goreymis mesela sende 2 embriyo var diyelim bunlar 3.gune gelebilmisse tranfer yapiyorlar riske atmiyorlar ama fazla embriyo varsa 3 4 5 vs 5.gune ilerleyip oyle transfer yapiyorlar. Senin icinde hayirlisi olsun evet ben biraz stres yaptim bu sefer cunku bizde dollenme dahi olmuyordu buzim icin transferi gormek bile mucize olacak sende gelismeleri yaz haber verelim birbirimize
:) insallah :) benimde umudum var aksam doktor aradi 4 embriyo iyi dediInsallah olacak canim
Çok sevindim süper haber bu:) insallah :) benimde umudum var aksam doktor aradi 4 embriyo iyi dedi
:)Çok sevindim süper haber bu
Bişeyler sormak isteyen olursa cevaplayabilirim.Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip etsin:)