Simdi aradilar canim 3 tanesi 3.gun kalitesine gelmis digerlerinin gelisimi yavasmis biri de gelisimini durdurmus ama ellerim titredi dinlerken her sureci ayri bir zor bu tup bebegin

Sana da gecmis olsun canım umarim halledersin en kisa zamanda kist sorununu

Simdi aradilar canim 3 tanesi 3.gun kalitesine gelmis digerlerinin gelisimi yavasmis biri de gelisimini durdurmus ama ellerim titredi dinlerken her sureci ayri bir zor bu tup bebegin
Yaaa canım benim benide heyecanlandırdın.Gözün aydın o zaman transfer ne zaman olacak

Iste 3 tane normal gelisimi olan embriyo var pazaetesi 5 gun eger 5.gune yasarlarsa pazartesi yaparlar diye dusunuyorum ama yasamazlarsa iptal olur 10 taneden 3 taneye dustu 3 gunde daha 2 gun var insallah en azindan 2 tanesi kalsin

Iste 3 tane normal gelisimi olan embriyo var pazaetesi 5 gun eger 5.gune yasarlarsa pazartesi yaparlar diye dusunuyorum ama yasamazlarsa iptal olur 10 taneden 3 taneye dustu 3 gunde daha 2 gun var insallah en azindan 2 tanesi kalsin
Canim benim de 14 den.9 u dollendi. 2 si kalabildi sadece. Biri 3. Gun biri 6. Gün. Icini ferah tut cook .fazla stres yapiyorsun hersey olacağına varri.

Sana da cok teşekkür ederim destek olduğun icin biraz rahatladim senle konuşurken Allah ne muradin varsa versin en kısa zamanda
İnşallah yaşarlar canım haber ver mutlaka pazartesi.bahçeci hep 5. Gün embriyosu mu transfer ediyor ?

İnşallah yaşarlar canım haber ver mutlaka pazartesi.bahçeci hep 5. Gün embriyosu mu transfer ediyor ?
Genelde embriyonun durumuna goreymis mesela sende 2 embriyo var diyelim bunlar 3.gune gelebilmisse tranfer yapiyorlar riske atmiyorlar ama fazla embriyo varsa 3 4 5 vs 5.gune ilerleyip oyle transfer yapiyorlar. Senin icinde hayirlisi olsun evet ben biraz stres yaptim bu sefer cunku bizde dollenme dahi olmuyordu buzim icin transferi gormek bile mucize olacak sende gelismeleri yaz haber verelim birbirimize

Insallah olacak canim

Ben de progestan igne ve crinin ijel basladim bugun. Estrofem folik asit balik yagi d vit. Devam . Artik ilac görünce direk midem bulaniyor. Insallah sifa olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…