• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim ikinci denemem olacak ilki gecen hafta negatifle sonuclandi hersey rabbimin takdirinde ama tedavi merkezlerininde onemi buyuk malesef bu konuda cok isim yapmis googleda bir tek kotu yorumu nedennnse olmayan hep basarilarindan soz edilen Diyarbakir ozel diyarlife hastahanesinde doc dr Hakan Coksüer gibi tesaduf her hastasi kendiliğinden hamile kalan insanliktan nasibini almamis bir doktora tedavi oldum adina tedavi denirse ... 3 ay gibi orda tek bir gebe kalana rast gelmedim kotu bir tecrube oldu bu konuda bizim gibi evlat ozlemi duyan insanlarin her turlu maddi manevi hicbirseyini onemsemeyen isletme haline gelmis tum doktorlardan rabbim bizi esirgesin ve her kurusum haram olsun
Ah ahh ben o tecrübesizliğinin elinde neler cektim umarım bundan sonrası çok güzel olsun

Hepinize tesekkurleer. Hastaneye yalniz gittim bugun. Cok tedirgin heyecanıydım . ağladım tutamadım tansiyonum dustu kalbim carpti. Ordakiler sakinleştirdi. Ama dr guzel haberler verince bi rahatladim. Progestan igne ve crinon jel verdi. Pazar kan verdikten sonra baslayacagim. 3 ay kullanacağım. Insallah hersey istedigimz gibi gider.

3 toplandı şimdilik 2 tane döllendi 1 tane de daha yavaş.Dualarınızı bekliyorum.Böyle giderse inşaAllah yarın veya pazar günü çağırırız dediler.Ayrıca vildan adına çok sevindim MaşaAllah.Darısı senin başına.
Insallahhh tam da gönlünden gectigi gibi olur hersey

Kızlar bşy sormak istiyorum bahçeci mikroenjeksiyon mu yapıyor yoksa kendi kendine mi embriyo oluşmasını bekliyorlar? Ya da bzm tercih hakkımız var mı

Sağolun kızlar ben yarın tekrar sorayım doktora not aldım,çünkü bahçeci sayfasına baktım klasik yöntem ve mikroenjeksiyon yazıyor.herkese mikroenjeksiyon yapsalar klasik yöntemi yazmazlardı herhalde

Bugun beni buyuk ihtimal transfer icin arayacaklardi bugun 3.gun sabah erken arariz dediler 7. 7.5 gibi ama arayan soran yok embriyomu kalmadi acaba bi aksilik oldu kesin :(

Cumartesi yarim gun calistiklari icin bu saate kadar aramalari gerekirdi acaba cumartesi transfer olan var mi saat kacta arama yapiyorlar :(

Bende bugün muayene oldum doktor küçük bir kist olduğunu, acelemiz olmadığını, 1 ay yasmin kullanmamı söyledi,araştırdım bende çoğu kişiye tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullandırıyorlarmış.

Back