• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de emre beyin hastasıyım önce Allah’ın sonra onun sayesinde pozitif sonucumu aldım gebelik sürecim gayet iyi ilerliyor çok memnunum keşke daha önce bulsaydım da gitseydim emre beye herkese tavsiye ediyorum emre beyi

Bahceci Umut Sabri hoca dr'um. Henuz bilmiyorum dun transfer oldum beklemedeyim bu arada benim embriyom 5.gun embriyosu 3bc imis. Dun 2bc yanlis yazmisim. Tutma sansi dusuk ama nasip

Kızlar her hafta bahcecinin instagram sayfasında doktorlar soru cevap canlı yayın yapıyor
Şuan kübra hanım canlı yayında

Merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebek te cem beye gittim 1 başarısız denemem oldu. Histeroskopi istedi. Kamerayla bakılacakmış rahim içine çok korkuyorum kendime olan güvenimi kaybettim. İnşallah bu saatten sonra rabbim hepimizin yüzünü güldürür

Benm de doktorum bahçeci umutta sabri cavkaytar Allah razı olsun bebegimi bekliyoruz sayesinde

Merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebek te cem beye gittim 1 başarısız denemem oldu. Histeroskopi istedi. Kamerayla bakılacakmış rahim içine çok korkuyorum kendime olan güvenimi kaybettim. İnşallah bu saatten sonra rabbim hepimizin yüzünü güldürür
Tedaviye baslamadan hsg istemediler mi sizden rahim filminde sorun mu var acaba histerekopi istiyorlar yoksa olağan prosedür mu

Ben ilk 2 denememde kalçadan progestan vuruluyordum.her yerim agrıyordu ama ateş yoktu. 3.denememde prolutex iğne kullandım hala da kullanıyorum bu karından vuruluyor günde iki kere sabah ve aksam bi agrı veya yan etki yok.diğer iğneden daha rahat
Evet bende de birden gece ateş basması ve transferden sonra ilk 2 gün kramp girmişti.

Merhaba kızlar benim de doktorum bahceci fulya güvenç hoca 11. Gun pazartesi test yaptım beta hcg 405 çıkmıştı bugün tekrar yaptım 1723 cikti çok heyecanliyim 15gun sonra çağırdı güvenç hoca bakalim
Allah herkezin kucağına almayı nasip etsin

Back