- 10 Eylül 2018
- 53
- 66
- 3
- 45
Emre turguttanmı bahsediyorsun canımBen de emre beyin hastasıyım önce Allah’ın sonra onun sayesinde pozitif sonucumu aldım gebelik sürecim gayet iyi ilerliyor çok memnunum keşke daha önce bulsaydım da gitseydim emre beye herkese tavsiye ediyorum emre beyi
Hiç öyle düşünme, Allahın izniyle tutar inşallah. Kısmetten öte yol yokBahceci Umut Sabri hoca dr'um. Henuz bilmiyorum dun transfer oldum beklemedeyim bu arada benim embriyom 5.gun embriyosu 3bc imis. Dun 2bc yanlis yazmisim. Tutma sansi dusuk ama nasip
Tedaviye baslamadan hsg istemediler mi sizden rahim filminde sorun mu var acaba histerekopi istiyorlar yoksa olağan prosedür muMerhaba arkadaşlar bende umut tüp bebek te cem beye gittim 1 başarısız denemem oldu. Histeroskopi istedi. Kamerayla bakılacakmış rahim içine çok korkuyorum kendime olan güvenimi kaybettim. İnşallah bu saatten sonra rabbim hepimizin yüzünü güldürür
Öyle canim da iste ne bileyim ruhumuz bedenimiz delik desik oldu umarim emeklerimizin karsiligini aliriz.Hiç öyle düşünme, Allahın izniyle tutar inşallah. Kısmetten öte yol yok
Benm de doktorum bahçeci umutta sabri cavkaytar Allah razı olsun bebegimi bekliyoruz sayesinde
Merhaba kardeşim hamilemisin?Bişeyler sormak isteyen olursa cevaplayabilirim.Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip etsin:)
Hayırlı haberler alırsın inşaAllahTransferim yapildi 2bc kalite tek embriyo transfer edildi bakalim hayirlisi olsun hakkimizda biz elimizden geleni yaptik gerisi takdiri ilahi
Evet bende de birden gece ateş basması ve transferden sonra ilk 2 gün kramp girmişti.Ben ilk 2 denememde kalçadan progestan vuruluyordum.her yerim agrıyordu ama ateş yoktu. 3.denememde prolutex iğne kullandım hala da kullanıyorum bu karından vuruluyor günde iki kere sabah ve aksam bi agrı veya yan etki yok.diğer iğneden daha rahat
Evladın hayırlı olsun kardeşim.Birşey sornak istiyorum.transferden sonraki ilk 3 gün ve daha sonrasında vücudunda bir değişiklik oldu mu?Ayrıca teste kadar dinlendinmi?Canım ben hamileyim Allaha şükür
Selam kardeşim transferdeki sürecei bizimle paylaşurmısın?Kaç yumurta transfer edildi?transferden sonra şikayetin oldumu?hamilelik belirtisi yaşadın mı?vsRemzi Abalı benim doktorum cok memnunum
Hayırlı olsun kardeşimBen de emre beyin hastasıyım önce Allah’ın sonra onun sayesinde pozitif sonucumu aldım gebelik sürecim gayet iyi ilerliyor çok memnunum keşke daha önce bulsaydım da gitseydim emre beye herkese tavsiye ediyorum emre beyi
Hsg çekmiştim canım açık çıktıTedaviye baslamadan hsg istemediler mi sizden rahim filminde sorun mu var acaba histerekopi istiyorlar yoksa olağan prosedür mu
Olagan prosedürmüş. İkincide olmazsa niye yapmadık bakılmadı denilmesin diyeTedaviye baslamadan hsg istemediler mi sizden rahim filminde sorun mu var acaba histerekopi istiyorlar yoksa olağan prosedür mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?