- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 37
Ah ahh ben o tecrübesizliğinin elinde neler cektim umarım bundan sonrası çok güzel olsunBenim ikinci denemem olacak ilki gecen hafta negatifle sonuclandi hersey rabbimin takdirinde ama tedavi merkezlerininde onemi buyuk malesef bu konuda cok isim yapmis googleda bir tek kotu yorumu nedennnse olmayan hep basarilarindan soz edilen Diyarbakir ozel diyarlife hastahanesinde doc dr Hakan Coksüer gibi tesaduf her hastasi kendiliğinden hamile kalan insanliktan nasibini almamis bir doktora tedavi oldum adina tedavi denirse ... 3 ay gibi orda tek bir gebe kalana rast gelmedim kotu bir tecrube oldu bu konuda bizim gibi evlat ozlemi duyan insanlarin her turlu maddi manevi hicbirseyini onemsemeyen isletme haline gelmis tum doktorlardan rabbim bizi esirgesin ve her kurusum haram olsun
Insallah canimAh ahh ben o tecrübesizliğinin elinde neler cektim umarım bundan sonrası çok güzel olsun
Insallahhh tam da gönlünden gectigi gibi olur hersey3 toplandı şimdilik 2 tane döllendi 1 tane de daha yavaş.Dualarınızı bekliyorum.Böyle giderse inşaAllah yarın veya pazar günü çağırırız dediler.Ayrıca vildan adına çok sevindim MaşaAllah.Darısı senin başına.
Evet yapıyor recetenle gidersen yaparProgestan igneyi saglik ocagi yapar mi
Mikroenjeksiyon diye bilgi aldik bizKızlar bşy sormak istiyorum bahçeci mikroenjeksiyon mu yapıyor yoksa kendi kendine mi embriyo oluşmasını bekliyorlar? Ya da bzm tercih hakkımız var mı
Mikroenjeksiyon diye bilgi aldik biz
Ben sordum mikroenjeksiyon standart uygulamamiz dedi drSağolun kızlar ben yarın tekrar sorayım doktora not aldım,çünkü bahçeci sayfasına baktım klasik yöntem ve mikroenjeksiyon yazıyor.herkese mikroenjeksiyon yapsalar klasik yöntemi yazmazlardı herhalde
Sen ara bilgi almak içinBen sordum mikroenjeksiyon standart uygulamamiz dedi dr
Doktora yazdim simdi aramadilar diye benimde aramaya cesaretim yokSen ara bilgi almak için
Doktora yazdim simdi aramadilar diye benimde aramaya cesaretim yok
Doktor yoğunluktan farkedemeyebilir Cesaretini topla ve hemen ara bence kapanmadanDoktora yazdim simdi aramadilar diye benimde aramaya cesaretim yok
Aradim 5455555 li noyu cevap yokDoktor yoğunluktan farkedemeyebilir Cesaretini topla ve hemen ara bence kapanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?