Ah ahh ben o tecrübesizliğinin elinde neler cektim umarım bundan sonrası çok güzel olsun

Hepinize tesekkurleer. Hastaneye yalniz gittim bugun. Cok tedirgin heyecanıydım . ağladım tutamadım tansiyonum dustu kalbim carpti. Ordakiler sakinleştirdi. Ama dr guzel haberler verince bi rahatladim. Progestan igne ve crinon jel verdi. Pazar kan verdikten sonra baslayacagim. 3 ay kullanacağım. Insallah hersey istedigimz gibi gider.

Insallahhh tam da gönlünden gectigi gibi olur hersey

Kızlar bşy sormak istiyorum bahçeci mikroenjeksiyon mu yapıyor yoksa kendi kendine mi embriyo oluşmasını bekliyorlar? Ya da bzm tercih hakkımız var mı

Sağolun kızlar ben yarın tekrar sorayım doktora not aldım,çünkü bahçeci sayfasına baktım klasik yöntem ve mikroenjeksiyon yazıyor.herkese mikroenjeksiyon yapsalar klasik yöntemi yazmazlardı herhalde

Sağolun kızlar ben yarın tekrar sorayım doktora not aldım,çünkü bahçeci sayfasına baktım klasik yöntem ve mikroenjeksiyon yazıyor.herkese mikroenjeksiyon yapsalar klasik yöntemi yazmazlardı herhalde
Ben sordum mikroenjeksiyon standart uygulamamiz dedi dr

Bugun beni buyuk ihtimal transfer icin arayacaklardi bugun 3.gun sabah erken arariz dediler 7. 7.5 gibi ama arayan soran yok embriyomu kalmadi acaba bi aksilik oldu kesin

Cumartesi yarim gun calistiklari icin bu saate kadar aramalari gerekirdi acaba cumartesi transfer olan var mi saat kacta arama yapiyorlar

Bende bugün muayene oldum doktor küçük bir kist olduğunu, acelemiz olmadığını, 1 ay yasmin kullanmamı söyledi,araştırdım bende çoğu kişiye tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullandırıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…