• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep onların gönderdiği eczane daha ucuzdur diye hiç başka yere sormadım ben. Bi de tüp bebek ilaçları heryerde yoktur gibi düşündüm. Cehalet işte :spor:
Sonra burada okudum. Daha ucuz ezcaneler varmış meğersem:sopa:

Yaşar yaşar içini rahat tut sen, hadi bakalım hayırlı haber bekliyorum senden :dua:
Ay insallah cok yoruldum bu yolda hem tup bebek hem yandas hastaliklar psikolojik olarak yipraticiydi zaten yasayan bilir. Ama umut Allahtan ol de olur. Biz elimizden geleni yaptik tedbiri aldik takdiri Allah a biraktik

İlaç fiyatları sabit değil mi ?
Ilac sitelerinde su an gonal f 450 502 tl gorunuyor ilk tedavimi gördüğüm o olmaz olasi yerde disaridan aldirmadilar ilaclari bize kendilerinden almamiza resmen zorlandik ve tecrubesizlik mecburen onlari dinledik her kurusum haram olsun diyarlife hastanesi ve insanliktan nasibini almamis HAKAN COKSUER efendiye ...

Güzel sayıda toplanmış. İnşallah bu sefer döllenmede sorun yaşamazsın.
Bu döllenmeyle alakalı özel bi önlem alacak mı labaratuar? Yapılacak bişi var mı yani? Doktorun kimdi?
Mesaji simdi fark ettim dollenme saglamak icin kalsiyum ekleyeceklerdi ama uygulandi mi bilmiyorum 8 tanesi dollenmis bugun 2. Gun yarin sabah transfer icin arayacaklar geriye embriyo kalirsa duzenli bolunurlerse tabi drum sabri hoca

Döllenme sorunu diye bişey mi var ‍♀️ Yumurta veya sperm kalitesinden mi kaynaklanıyor acaba ?
Evet canim dollenme sorunu cogu hastada oluyor malesef yumurta ve sperm kalitesiz olunca tabiki. Bizde ilk denemede hic dollenme olmadi ikincisinde anormal dollenme oldu ucuncusunde bisiler olacak insallah

Allahtan ben son ayda yaptirdim sadece transfer ve dondurma ucreti kaldi benim. Cok yuksek maalesef . Allah herkese yardim etsin maddi manevi cok zor. Insallah karsiligini en guzel sekilde aliriz giden paraciklar olsun sonu :anneadayı::KK200::emir_bebek::dua::dua::dua:guzel olsun
Transfer icin tekrar mi odeme yapiyoruz acaba

Mesaji simdi fark ettim dollenme saglamak icin kalsiyum ekleyeceklerdi ama uygulandi mi bilmiyorum 8 tanesi dollenmis bugun 2. Gun yarin sabah transfer icin arayacaklar geriye embriyo kalirsa duzenli bolunurlerse tabi drum sabri hoca
Anladım canım. Embriyolog arayınca sor istersen takviye uygulandı mı diye. Gercekten bayaa heyecanlı olmalısın :)) inşallah güzel sonuçlanır

Anladım canım. Embriyolog arayınca sor istersen takviye uygulandı mı diye. Gercekten bayaa heyecanlı olmalısın :)) inşallah güzel sonuçlanır
Inanilmaz heyecanliyim birde bilmiyorum kac embriyo kaldi geriye insallah en azindan 3 4 tane kalmıştır diye umut ediyorum zaman da gecmek bilmiyor

Back