Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gonal f icin ben 900 odedim hepHep onların gönderdiği eczane daha ucuzdur diye hiç başka yere sormadım ben. Bi de tüp bebek ilaçları heryerde yoktur gibi düşündüm. Cehalet işte
Sonra burada okudum. Daha ucuz ezcaneler varmış meğersem
900 müGonal f icin ben 900 odedim hep
Ay insallah cok yoruldum bu yolda hem tup bebek hem yandas hastaliklar psikolojik olarak yipraticiydi zaten yasayan bilir. Ama umut Allahtan ol de olur. Biz elimizden geleni yaptik tedbiri aldik takdiri Allah a biraktikYaşar yaşar içini rahat tut sen, hadi bakalım hayırlı haber bekliyorum senden
Evet 4 adete 900 odedik malesef900 mü
Tek kutu için mi? 450 mg olan hani, büyük kutu??
Bi yanlışlık olmasın. Bi tedavide en az 4-5 kutu alınıyodur gonalf
4 kutu kullandimEvet 4 adete 900 odedik malesef
İlaç fiyatları sabit değil mi ?900 mü
Tek kutu için mi? 450 mg olan hani, büyük kutu??
Bi yanlışlık olmasın. Bi tedavide en az 4-5 kutu alınıyodur gonalf
Ilac sitelerinde su an gonal f 450 502 tl gorunuyor ilk tedavimi gördüğüm o olmaz olasi yerde disaridan aldirmadilar ilaclari bize kendilerinden almamiza resmen zorlandik ve tecrubesizlik mecburen onlari dinledik her kurusum haram olsun diyarlife hastanesi ve insanliktan nasibini almamis HAKAN COKSUER efendiye ...İlaç fiyatları sabit değil mi ?
E tamam daha nolsun gayet iyimiş fiyat. Tanesi 900 sandım benEvet 4 adete 900 odedik malesef
Hadi hayirlisi olsun26 ocakta transferim var hanmlar. Rahim guzel.kalinliga ulasmis . Heyecandan ölücem. Hayirlisj bakalim
Mesaji simdi fark ettim dollenme saglamak icin kalsiyum ekleyeceklerdi ama uygulandi mi bilmiyorum 8 tanesi dollenmis bugun 2. Gun yarin sabah transfer icin arayacaklar geriye embriyo kalirsa duzenli bolunurlerse tabi drum sabri hocaGüzel sayıda toplanmış. İnşallah bu sefer döllenmede sorun yaşamazsın.
Bu döllenmeyle alakalı özel bi önlem alacak mı labaratuar? Yapılacak bişi var mı yani? Doktorun kimdi?
Evet canim dollenme sorunu cogu hastada oluyor malesef yumurta ve sperm kalitesiz olunca tabiki. Bizde ilk denemede hic dollenme olmadi ikincisinde anormal dollenme oldu ucuncusunde bisiler olacak insallahDöllenme sorunu diye bişey mi var Yumurta veya sperm kalitesinden mi kaynaklanıyor acaba ?
4 kutusuna degil canim 4 igne olan 1 kutu gonalf 450 ye o tutari verdimE tamam daha nolsun gayet iyimiş fiyat. Tanesi 900 sandım ben
Transfer icin tekrar mi odeme yapiyoruz acabaAllahtan ben son ayda yaptirdim sadece transfer ve dondurma ucreti kaldi benim. Cok yuksek maalesef . Allah herkese yardim etsin maddi manevi cok zor. Insallah karsiligini en guzel sekilde aliriz giden paraciklar olsun sonu guzel olsun
Hayirlisiyla inssallah canim26 ocakta transferim var hanmlar. Rahim guzel.kalinliga ulasmis . Heyecandan ölücem. Hayirlisj bakalim
Ooo süper haber ya. Hadi bakalım bol şans şimdiden26 ocakta transferim var hanmlar. Rahim guzel.kalinliga ulasmis . Heyecandan ölücem. Hayirlisj bakalim
Yok zaten opu sırasında tüm tüp bebek ücretini alıyorlar bizden. Eğer 5.güne embriyo gidemezse yani transfer iptal olursa iade ediyorlarTransfer icin tekrar mi odeme yapiyoruz acaba
Anladım canım. Embriyolog arayınca sor istersen takviye uygulandı mı diye. Gercekten bayaa heyecanlı olmalısın :)) inşallah güzel sonuçlanırMesaji simdi fark ettim dollenme saglamak icin kalsiyum ekleyeceklerdi ama uygulandi mi bilmiyorum 8 tanesi dollenmis bugun 2. Gun yarin sabah transfer icin arayacaklar geriye embriyo kalirsa duzenli bolunurlerse tabi drum sabri hoca
Inanilmaz heyecanliyim birde bilmiyorum kac embriyo kaldi geriye insallah en azindan 3 4 tane kalmıştır diye umut ediyorum zaman da gecmek bilmiyorAnladım canım. Embriyolog arayınca sor istersen takviye uygulandı mı diye. Gercekten bayaa heyecanlı olmalısın :)) inşallah güzel sonuçlanır