Ilac sitelerinde su an gonal f 450 502 tl gorunuyor ilk tedavimi gördüğüm o olmaz olasi yerde disaridan aldirmadilar ilaclari bize kendilerinden almamiza resmen zorlandik ve tecrubesizlik mecburen onlari dinledik her kurusum haram olsun diyarlife hastanesi ve insanliktan nasibini almamis HAKAN COKSUER efendiye ...
kızlar normalde 28 günde 1 regl oluyordum ilk defa 5 gün erken olduyarın regl 2. Günü randevu aldım duruma göre tedavi süreci başlayacak ben çok korkuyorum daha şimdiden bide reglyken muayene nasıl olacak Inanilmaz heyecanliyim birde bilmiyorum kac embriyo kaldi geriye insallah en azindan 3 4 tane kalmıştır diye umut ediyorum zaman da gecmek bilmiyor
Hadi yolculuk başlıyor desene hayirli olur insallah korkma korkulacak birsey yok hemsire zaten hazirlio ve doktoru cagiriyor vajinal ultrason alistik :))kızlar normalde 28 günde 1 regl oluyordum ilk defa 5 gün erken olduyarın regl 2. Günü randevu aldım duruma göre tedavi süreci başlayacak ben çok korkuyorum daha şimdiden bide reglyken muayene nasıl olacak
Sağol normalde stresten gecikmesi lazım bu kadar erken olunca hazırlıksız iyice stres oldum sanırımHadi yolculuk başlıyor desene hayirli olur insallah korkma korkulacak birsey yok hemsire zaten hazirlio ve doktoru cagiriyor vajinal ultrason alistik :))
Yok yok rahat ol bu muayene en basiti sakin ol ve olumlu dusun canim sen nerde tedavi hangi sehirdi2.gün reglde yoğun bir gün offff Allahım yardım et hepimize elim ayağım dolaştı
İstanbul bahçeci fulyaYok yok rahat ol bu muayene en basiti sakin ol ve olumlu dusun canim sen nerde tedavi hangi sehirdi
Bende diyarbakir canim onumuzdeki adet gununu bekliyorumİstanbul bahçeci fulya
Tedavin mi başlayacak seninde? Benimde şimdi kontrol edecek geçen hafta rahimde reglden bir kalıntı görmüştü eğer geçmişse yarın başlayacağız geçmemişse 1 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi doktorBende diyarbakir canim onumuzdeki adet gununu bekliyorum
Benim ikinci denemem olacak ilki gecen hafta negatifle sonuclandi hersey rabbimin takdirinde ama tedavi merkezlerininde onemi buyuk malesef bu konuda cok isim yapmis googleda bir tek kotu yorumu nedennnse olmayan hep basarilarindan soz edilen Diyarbakir ozel diyarlife hastahanesinde doc dr Hakan Coksüer gibi tesaduf her hastasi kendiliğinden hamile kalan insanliktan nasibini almamis bir doktora tedavi oldum adina tedavi denirse ... 3 ay gibi orda tek bir gebe kalana rast gelmedim kotu bir tecrube oldu bu konuda bizim gibi evlat ozlemi duyan insanlarin her turlu maddi manevi hicbirseyini onemsemeyen isletme haline gelmis tum doktorlardan rabbim bizi esirgesin ve her kurusum haram olsunTedavin mi başlayacak seninde? Benimde şimdi kontrol edecek geçen hafta rahimde reglden bir kalıntı görmüştü eğer geçmişse yarın başlayacağız geçmemişse 1 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın dedi doktor
Evet inşallah çok gelir 5.güneInanilmaz heyecanliyim birde bilmiyorum kac embriyo kaldi geriye insallah en azindan 3 4 tane kalmıştır diye umut ediyorum zaman da gecmek bilmiyor
Dur ya sakin ol :)) hiç endişelenecek bişi yok. Bol bol yumurtan olur inşallah2.gün reglde yoğun bir gün offff Allahım yardım et hepimize elim ayağım dolaştı
Gerçekten birilerinin insiyatifindeyiz ve elimizden pek bşy gelmiyor ama kaderimizde varsa bir şekilde olur diye de düşünüyorum... sadece süreç psikolojik olarak inanılmaz yorucu ki ben daha başlamadım sayılır,biraz düşünmemek oyalanmak gerekiyor sanırım bşylerleBenim ikinci denemem olacak ilki gecen hafta negatifle sonuclandi hersey rabbimin takdirinde ama tedavi merkezlerininde onemi buyuk malesef bu konuda cok isim yapmis googleda bir tek kotu yorumu nedennnse olmayan hep basarilarindan soz edilen Diyarbakir ozel diyarlife hastahanesinde doc dr Hakan Coksüer gibi tesaduf her hastasi kendiliğinden hamile kalan insanliktan nasibini almamis bir doktora tedavi oldum adina tedavi denirse ... 3 ay gibi orda tek bir gebe kalana rast gelmedim kotu bir tecrube oldu bu konuda bizim gibi evlat ozlemi duyan insanlarin her turlu maddi manevi hicbirseyini onemsemeyen isletme haline gelmis tum doktorlardan rabbim bizi esirgesin ve her kurusum haram olsun
3 toplandı şimdilik 2 tane döllendi 1 tane de daha yavaş.Dualarınızı bekliyorum.Böyle giderse inşaAllah yarın veya pazar günü çağırırız dediler.Ayrıca vildan adına çok sevindim MaşaAllah.Darısı senin başına.Hadi bakalım geçmiş olsun, ilk aşama bitti :)) kaçtane toplandı? Bildiğim kadarıyla Vildanın 4 yumurta toplandı, 4 ü de döllenmiş
yok anestesi aldım.10 dk sonra odadaydım.çok şükür hemen kalktım.gezmeye bile çıktım.korkmayın çok dua edin.Yumurta toplamada ağrı fln oldu mu sonrasında inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
geçmiş olsun kardeşim.Benim agrim oldu bi kac gun surdu ama ozellikle idrar zamaninda yani sikisinca cok kasildi sancili oldu bi kac gune gecti. Benim de cuma günü kontrolum var. Bakalim rahim kalınlığı icin sanirim bu kontrol ostrofen kullaniyorum yarin gunde 4 adete geçiyorum. Rahim dinlendirme surecinde o kadar cok aksilik cikti ki bademcikler dis agrisi . Hepsi icin antibiyotik aldim ayri ayri. Cok endiseliyim
inşaAllah Allah hayırlısını nasip etsinBenimde bugun bahçecide toplandı 10 yumurta yarin arayacaklar kaci dollendiyse soyleyecekler ama bende dollenme sorunu var umarım en azindan 2 3 tane 5.gune getirebilirim
Hayırlısı olsun canım26 ocakta transferim var hanmlar. Rahim guzel.kalinliga ulasmis . Heyecandan ölücem. Hayirlisj bakalim
Dur ya sakin ol :)) hiç endişelenecek bişi yok. Bol bol yumurtan olur inşallah[/QUOTE
Olumlu yada olumsuz olması değil
onunla konuşmak da beni gerer şuan kendi kendime aşmalıyım sanırım..İstersen yarın klinkteki psikologla görüşebilirsin. Herkes çok işe yaradığını, rahatlattığını söylüyoPesperuu
Çok heyecanlı süreç gerçekten gönlünce olsunHayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?