Baksana dun test yaomistim 3 saat idrar yapmamistim sonra test bozuk cikti 2 3 saat sonra teste baktik bu hale gelmis inceki ve sonraki resmini gobderdim sana.sonra ok uzuldum ole bozuk.cikinca seffaf idrarla yaptim 3.lt su iciyom.sonicda ondada cok silik.cikti.kafam cok.karisti

Eklentiler

• 20181213_113726.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 20181212_194249.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 20181213_113744.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 37
Bu da benim 10. Gün testim. Benimki de çok belli değil sanki silik.kafana takma o yüzden.

Eklentiler

• 9D2BEF1C-20C7-470A-A0ED-7D729D145149.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 41
bacım silik milik çıkmış işte :)) gözün aydın. ama kandaki değerin önemli tabi ki. ve kandakinin sürekli artması lazım biliyorsun. işaretin kırmızı, mor, koyu kahve olması birşey ifade etmiyor çift çizgi olması lazım. silik de olsa çift çizgi olmuş. sen kandaki değerini takip et yarından itibaren. allah yardımcın olsun. güzel haberler alırsın umarım. çatlatma iğnesi yaptırdıysan idrar testini erken yapmak da yanıltır. o nedenle tam gününde bakmak lazım. yarın kanda inşallah doğru güzle bir değer görürsün.

Sagol cnm dondurulmus embiryo transferi oldum catlatma ignesi kullanmadim.ne bileyim renk bir tufaf olunca bide 7.gun daha koyu 10.gun renk daha aciinca supheye dustum.tabiki kan test onemli bide 2 kat artmasi ama onlada bitmiyo yok.kese yok kalp doguma kadar bir suru sey.allah hepmize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin kucagimaza alabilecegimiz.yorumun icin tesekkur ederim

Merhaba bayanlar.Ben de nasip olursa Bahçeci ye gitmeye karar verdim.Bi tanıdığım Mustafa Bahçeci’yi önerdi.Ama yoğunluktan dolayı yerine başkalarının baktığını filan okudum.Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi :)

merhaba ben de geçen hafta remzi abalı hocada başladım çok sakin çok ilgilenen bir doktor.dr umun tavsiyesiyle gittim.hakkımızda hayırlısı olsun.

merhaba ben de geçen hafta remzi abalı hocada başladım çok sakin çok ilgilenen bir doktor.dr umun tavsiyesiyle gittim.hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin inşallah.Randevunuza gittiğinizde çok bekliyor musunuz yoksa zamanında girebiliyor musunuz?Benim bu konuda takıntım oluştu randevulu gidip bir saat beklemeye katlanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…