- 12 Ağustos 2010
- 246
- 69
- 318
Kiz merakdan catladim napti nDoktorun kimdi senin , kese ne zaman bakılacakmış. Değerin çok artmış maşallah ikiz olma ihtimali var dedilermi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz merakdan catladim napti nDoktorun kimdi senin , kese ne zaman bakılacakmış. Değerin çok artmış maşallah ikiz olma ihtimali var dedilermi
sen sormadın mı anormalse ne yapmalıyız diye?Valla olsa bana söylerlerdi herhalde :)) 4 tane embriyom çöp oldu, tedavisi var demediler. Henüz tıp okadar ilerlemedi sanırım :)
inşaAllah canım.canım pazartesi baktırmıştık işte değerime doktorum bir daha kan baktır demedi değerin güzel dedi ama ben garantici davranmak istedim bugün bir daha kan veridm 1900 olmuş değerim. doktorum da artış olursa gebelik iyi gidiyor demektir demişti sanırım şuan için herşey yolunca inşallah keseyi de görürüz sağlıkla :)
İnşallah canım, bilemiyorum değer yüksek baya sanki öyle olabilir gibi geldi bana. Tabi kan tahlili ile yorum yapmak çok doğru değil. 10 gün çokmuş ya bhcg 1500 olduğunda vajinal usg ile kese görülebiliyormuşCanım benim doktorum emre bey çok iyi bir doktor ve insan kendisi ayy doktorum ikiz gibi bir şey demedi ama sence olabilir mi?? Keseye 10 güne kadar bakılacak inşallah herşey hayırlısıyla güzel olur hepimiz için
Canım benim sonucum iyi geldi , şükürler olsun rabbime.2 gün sonra da kontrol dediler. Sonra nolur hiç konuşmadık. Darısı sana inşallah. Cuma günü güzel haberini bekliyorum:)Kiz merakdan catladim napti n
Oy cok sevindim kac cikti cnm.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Canım benim sonucum iyi geldi , şükürler olsun rabbime.2 gün sonra da kontrol dediler. Sonra nolur hiç konuşmadık. Darısı sana inşallah. Cuma günü güzel haberini bekliyorum:)
Biliyosun benimde 7.gunu idrarda cikti en azindan seninkinle kiyaslayip bir deger cikariyim.of cumaya kadar beklemek cok zor.allahim yuzumuze baksin.hep beklemekle geciyor.insallah seninde cuma gunu 2.kat artmis olurCanım benim sonucum iyi geldi , şükürler olsun rabbime.2 gün sonra da kontrol dediler. Sonra nolur hiç konuşmadık. Darısı sana inşallah. Cuma günü güzel haberini bekliyorum:)
Benim.6.gunden sonra butun belirtiler gitti.suan hicbisi hissetmiyorum.senin nasilCanım benim sonucum iyi geldi , şükürler olsun rabbime.2 gün sonra da kontrol dediler. Sonra nolur hiç konuşmadık. Darısı sana inşallah. Cuma günü güzel haberini bekliyorum:)
577 çıktı benim sonucum, ben de hafif Kasık ağrıları oluyor, ama zaten transfer günü adet olacakmışsın gibi kasıkta ağrı olabilir demişlerdi. Henüz bhcg nin belirtilerinin görülmesi içim erken galiba. Bi de benim çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum. Sen halen idrar testi yapıyormusun. Ben hergün yaptım uyanır uyanmaz:)Benim.6.gunden sonra butun belirtiler gitti.suan hicbisi hissetmiyorum.senin nasil
Oy.masallah yok yapmiyorum 7 ve 8.gun yapmistim bugn 9.gun.ama.meraktan cAtliyorum ya.bende hic beliri yok.6.gunden sonra.bitti.hatta uykusuzluk var.ya su testleri yukleyemedim bir turlu sen nasil yukledin577 çıktı benim sonucum, ben de hafif Kasık ağrıları oluyor, ama zaten transfer günü adet olacakmışsın gibi kasıkta ağrı olabilir demişlerdi. Henüz bhcg nin belirtilerinin görülmesi içim erken galiba. Bi de benim çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum. Sen halen idrar testi yapıyormusun. Ben hergün yaptım uyanır uyanmaz:)
Mesaj yazdığın kutunun altında cevapla var onun yanında da dosya yükle var ben ordan yaptımOy.masallah yok yapmiyorum 7 ve 8.gun yapmistim bugn 9.gun.ama.meraktan cAtliyorum ya.bende hic beliri yok.6.gunden sonra.bitti.hatta uykusuzluk var.ya su testleri yukleyemedim bir turlu sen nasil yukledin
Yukledim cnm sonunda.ustdeki 7.gun altdaki 8.gun nasil.sence
Canım mustafa beyle görüştük. Direkt transfer etsek nolur dedik. Sonuçta önünüzde bi gercek var, bunu görmezden gelip transfer istemek bence çok mantıklı değil dedi. Bunları da gönderin, iyi kalitede dediCanım genetikte sorun yok sende esinde o zaman ngsden neden hep anormal geliyor anlamıyorum bunu sorsana nasıl anormallik bunlar diye
Bende eşine katılıyorum birde NGS yaptirmadan deneyin her tüp Bebek yaptıranlar NGS pgt yaptırmıyorki
Valla tüp bebek komple para tuzağı bencecanım inşallah eninde sonunda ikimizin de tutar. yalnız şunu anlamadım. benim de embriyo sayım az ve pgt için bile çıkmıyor. semra hanım direkt taze transfer yapalım dedi. ve tutunmama nedeni embriyo kalitesiyle alakalı dediği halde pgt için ayırmıyoruz. direkt transfer yapıyoruz. ben de başlarda bu pgt olayını çok istiyordum. mutlaka yaptıralım filan diyordum. ancak semra hanım gerek görmedi. ve 2 denemede de taze transfer oldum. sende neden bu kadar araştırıldı onu anlamadım. şimdi kızacaksın belki ama bana bunlar biraz para tuzağı gibi geliyor. tamam tıbba inanıyorum ve güveniyorum. ancak ne umutsuz hikayeler okuyorum duyuyorum ne pgt var ngs. allah ne verdiyse transfere gidiyorlar ve tutuyor. senin kalan embriyon vardı değil mi? transfer denemiş miydin veya ister miydin? eğer benim bu defa da tutmazsa 3. denemede ben 3. gün embriyosu transferinde ısrar edicem. çünkü anladığım kadarıyla lab ortamında ne kadar kalırlarsa kalsınlar rahimdeki gibi olmuyor.
Yapacak bişi yok bu durumda. Yeniden denicensen sormadın mı anormalse ne yapmalıyız diye?
Hadi gozunuz aydin olsun insallah 3ude saglam gelir ve sana sımsıkı tutunurlar.Canım mustafa beyle görüştük. Direkt transfer etsek nolur dedik. Sonuçta önünüzde bi gercek var, bunu görmezden gelip transfer istemek bence çok mantıklı değil dedi. Bunları da gönderin, iyi kalitede dedi
down sendromlu çocukların anası babası da normal, ama çocukları öyle doğdu. Bunlar olan şeyler dedi
Biyopsi alınırken embriyoya zarar verme asla olmaz dedi
Kısaca 3 tanesi için ödeme yaptık bugün