• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bahçeciyle görüştüm bende ilk gittiğinizde aşı mı iğne mi ne yapılıyormuş o ne i tedavi sürecini anlatabilir misiniz

Tedavi sürecinin doktorunuzla belirleyeceksiniz de aşı ne acaba aşı Yok yumurta toplama var ondan önce kullanılacak iğneler gonal f gibi

Merhabalart ben de bugun diyarbakır bahceci Zeki beye gittim daha ince on muayene oldum pko olduğumu soyledi. Bugün adet 2. Gunu muayenne tathlil vs dirrk tup bebek dedi zaman kaybi ve yas acisindan bir oglum var kendiliğinden oldu 7.5 yasinda kac yıldır bebek olmuyordu daha once aydinda yasiyordum gitmedigim dr hastane kalmadi birakmistim kendimi artik ama diyarbakıra yeni tasindim ve tavsiye uzerine Zeki beye gittim gonal f igne balik yagi folik asit d 3 B12 verdi persembe tekrar kontrol bakalimmmmm heyecanliyimmm

Sinsirella ve bianca_82 tedaviye beraber başlamıştık ama siz ngs ssonuçlarınızı almışsınız galiba. Benim sadece 1 tane ngs'ye gidebildi maalesef sonuç bekliyorum ama hala gelmedi. bianca_82 inşallah yeni embriyoların sağlıklı gelir
İnşallah senin de Sağlıklı gelir,transfer sürecini beraber geçiririz hayırlısı olsun

Sinsirella ve bianca_82 tedaviye beraber başlamıştık ama siz ngs ssonuçlarınızı almışsınız galiba. Benim sadece 1 tane ngs'ye gidebildi maalesef sonuç bekliyorum ama hala gelmedi. bianca_82 inşallah yeni embriyoların sağlıklı gelir
Ben de sonuç bekliyom, beraber gitmiştir belki bizimkiler :)) inşallah sapasağlam gelir ikimizinki de :dua:
S sinsirella2 nın dediği gibi transferi de beraber geçiririz :))

Back