- 21 Aralık 2017
- 870
- 928
- 53
- 42
Hiç yarım saatten fazla beklemedim Fulyada ben.5-10 dakika hiç problem değil :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç yarım saatten fazla beklemedim Fulyada ben.5-10 dakika hiç problem değil :)
11.gunum 277 cikti cnmÇok şükür hayırlı olsunkaç çıktı değerin
Çok iyi maşallah, seninki neden 11. Gün , benden 12. Gün istediler.11.gunum 277 cikti cnm
cem bey cumartesi yogun ve 2 ye kadar calisiyorlar ondan bugun istedi oda orda olmak istedi zTwn yolda aradi nerde kaldin diyeseni kameraya aldilarmi kizÇok iyi maşallah, seninki neden 11. Gün , benden 12. Gün istediler.
Ben gitmedim kendi memleketimde yaptırdım sonucumu gönderdim. Ay seni aldılar mı çok heyecanlı :)))cem bey cumartesi yogun ve 2 ye kadar calisiyorlar ondan bugun istedi oda orda olmak istedi zTwn yolda aradi nerde kaldin diyeseni kameraya aldilarmi kiz
Tebrikler rabbim tamamını erdirsinKizlar hamileyim sonucum guzel cikti alalhim herkeze nasip etsin ins.hayirlisiyla.kucagimiza alacak evlatlar nasip etsin.
hayurlı olsun canım:)Arkadaşlar hamile haberini alanlar bizimle hikayenizi paylaşırmısımız?Kizlar hamileyim sonucum guzel cikti alalhim herkeze nasip etsin ins.hayirlisiyla.kucagimiza alacak evlatlar nasip etsin.
cok sevindim adına maşşallahhayurlı olsun canım:)Arkadaşlar hamile haberini alanlar bizimle hikayenizi paylaşırmısımız?
Bana öyle söylediler canm ilk geldiğinizde yapılıyor filan dediTedavi sürecinin doktorunuzla belirleyeceksiniz de aşı ne acaba aşı Yok yumurta toplama var ondan önce kullanılacak iğneler gonal f gibi
Amin100.sayfaya yazmasam olmazdı :)) Allah pozitif sonuçları da yazmayı nasip etsin inşallah hepimize
Sinsirella ve bianca_82 tedaviye beraber başlamıştık ama siz ngs ssonuçlarınızı almışsınız galiba. Benim sadece 1 tane ngs'ye gidebildi maalesef sonuç bekliyorum ama hala gelmedi. bianca_82 inşallah yeni embriyoların sağlıklı gelir
Amin inşallah100.sayfaya yazmasam olmazdı :)) Allah pozitif sonuçları da yazmayı nasip etsin inşallah hepimize
Hayırlı olsun tebrik ederim. Sen de bu yolda çok uğraş vermişsin rabbim kucağına almayı da nasip etsinKizlar hamileyim sonucum guzel cikti alalhim herkeze nasip etsin ins.hayirlisiyla.kucagimiza alacak evlatlar nasip etsin.
İnşallah senin de Sağlıklı gelir,transfer sürecini beraber geçiririz hayırlısı olsunSinsirella ve bianca_82 tedaviye beraber başlamıştık ama siz ngs ssonuçlarınızı almışsınız galiba. Benim sadece 1 tane ngs'ye gidebildi maalesef sonuç bekliyorum ama hala gelmedi. bianca_82 inşallah yeni embriyoların sağlıklı gelir
Ben de sonuç bekliyom, beraber gitmiştir belki bizimkiler :)) inşallah sapasağlam gelir ikimizinki deSinsirella ve bianca_82 tedaviye beraber başlamıştık ama siz ngs ssonuçlarınızı almışsınız galiba. Benim sadece 1 tane ngs'ye gidebildi maalesef sonuç bekliyorum ama hala gelmedi. bianca_82 inşallah yeni embriyoların sağlıklı gelir