Aahh ahh inşallah arkadaşımmmHadi gozunuz aydin olsun insallah 3ude saglam gelir ve sana sımsıkı tutunurlar.
Canim dasiri basiniza.insallah.saglikli hayirli evlatlar nasip etsin allahim bize kucagimiza almayi nasip etsin.insKızlar çok mutluyum hepiniz adına. Sağ salim kucağınıza alırsınıx inşallah. Bize de dua edin heeee :))
Benimkinden kesinlikle daha iyi görünüyor, benimki baya bi Silikti seninki net. Tabi testler de farklıYukledim cnm sonunda.ustdeki 7.gun altdaki 8.gun nasil.sence
Hayirlisi artik ins guzel olur hersey.benim.testler kalinca.kahve rengi oldu seninde olemi koyulasti yaniBenimkinden kesinlikle daha iyi görünüyor, benimki baya bi Silikti seninki net. Tabi testler de farklı
10 dk dan sonra oluşan hiçbirşeyi dikkate almayın yazıyor. İlk baştaki önemli yaniHayirlisi artik ins guzel olur hersey.benim.testler kalinca.kahve rengi oldu seninde olemi koyulasti yani
Yok onun demiyorum ilk 10dk da cikti zatende.sonrasinda hani 5 6 saat sonra kirmizilik kahve rengi gibi oldu soldu rengi seninkide olemi oldu yoksa kirmizi olarak kaldimi10 dk dan sonra oluşan hiçbirşeyi dikkate almayın yazıyor. İlk baştaki önemli yani
Aynen soldu benim de , kaldıkça bozuluyor demekkiYok onun demiyorum ilk 10dk da cikti zatende.sonrasinda hani 5 6 saat sonra kirmizilik kahve rengi gibi oldu soldu rengi seninkide olemi oldu yoksa kirmizi olarak kaldimi
Cok moralim bozuldu bugun iki test yaptim yaklasik 15 20 dk da cok.silik cikti off nedne bole oldu kimyasalmi acaba anlamaidm yaAynen soldu benim de , kaldıkça bozuluyor demekki
Canım moralini bozma hemen Cuma’ya az kaldı. Bi önceki güne göre mi silikti. Bi de sabah idrarı ile yapmak gerekiyor. Bhcg nin birikmesi gerekCok moralim bozuldu bugun iki test yaptim yaklasik 15 20 dk da cok.silik cikti off nedne bole oldu kimyasalmi acaba anlamaidm ya
Evet cok cok silik hemde ama.3lt su iciyorum idrarim.seffaf ondan olabilirmi acaba.of ne dusuncegimi sasirdim.artik yaCanım moralini bozma hemen Cuma’ya az kaldı. Bi önceki güne göre mi silikti. Bi de sabah idrarı ile yapmak gerekiyor. Bhcg nin birikmesi gerek
Bence olabilir ben çok su içemiyorum, sabah idrarınla dene bi de . Moralini bozma lütfen dua etEvet cok cok silik hemde ama.3lt su iciyorum idrarim.seffaf ondan olabilirmi acaba.of ne dusuncegimi sasirdim.artik ya
InsBence olabilir ben çok su içemiyorum, sabah idrarınla dene bi de . Moralini bozma lütfen dua et
amin amin aminCanim dasiri basiniza.insallah.saglikli hayirli evlatlar nasip etsin allahim bize kucagimiza almayi nasip etsin.ins
Canım hakkında hayırlısı olsun dua ettim sana özellikle bu sefer rabbim yüzünü güldürsünCanım mustafa beyle görüştük. Direkt transfer etsek nolur dedik. Sonuçta önünüzde bi gercek var, bunu görmezden gelip transfer istemek bence çok mantıklı değil dedi. Bunları da gönderin, iyi kalitede dedi
down sendromlu çocukların anası babası da normal, ama çocukları öyle doğdu. Bunlar olan şeyler dedi
Biyopsi alınırken embriyoya zarar verme asla olmaz dedi
Kısaca 3 tanesi için ödeme yaptık bugün
Nasılsın ? Sabah test yaptınmı bi gelişme varmı ? Seni merak ediyorum
Yok cnm yapmadim cesaret edemedim.yarin kan tahlilim var zaten.daha moralimi bozamam.Nasılsın ? Sabah test yaptınmı bi gelişme varmı ? Seni merak ediyorum
Hayırlısı yarın güzel haberlerini alacağız inşallah hiç canını sıkma güzel geçir bu günüYok cnm yapmadim cesaret edemedim.yarin kan tahlilim var zaten.daha moralimi bozamam.
Insalalh arkadasimHayırlısı yarın güzel haberlerini alacağız inşallah hiç canını sıkma güzel geçir bu günü
Allahım mucizeler göstersin inşallahYok cnm yapmadim cesaret edemedim.yarin kan tahlilim var zaten.daha moralimi bozamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?