• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 dk dan sonra oluşan hiçbirşeyi dikkate almayın yazıyor. İlk baştaki önemli yani
Yok onun demiyorum ilk 10dk da cikti zatende.sonrasinda hani 5 6 saat sonra kirmizilik kahve rengi gibi oldu soldu rengi seninkide olemi oldu yoksa kirmizi olarak kaldimi

Cok moralim bozuldu bugun iki test yaptim yaklasik 15 20 dk da cok.silik cikti off nedne bole oldu kimyasalmi acaba anlamaidm ya
Canım moralini bozma hemen Cuma’ya az kaldı. Bi önceki güne göre mi silikti. Bi de sabah idrarı ile yapmak gerekiyor. Bhcg nin birikmesi gerek

Canım moralini bozma hemen Cuma’ya az kaldı. Bi önceki güne göre mi silikti. Bi de sabah idrarı ile yapmak gerekiyor. Bhcg nin birikmesi gerek
Evet cok cok silik hemde ama.3lt su iciyorum idrarim.seffaf ondan olabilirmi acaba.of ne dusuncegimi sasirdim.artik ya

Canım mustafa beyle görüştük. Direkt transfer etsek nolur dedik. Sonuçta önünüzde bi gercek var, bunu görmezden gelip transfer istemek bence çok mantıklı değil dedi. Bunları da gönderin, iyi kalitede dedi
down sendromlu çocukların anası babası da normal, ama çocukları öyle doğdu. Bunlar olan şeyler dedi
Biyopsi alınırken embriyoya zarar verme asla olmaz dedi
Kısaca 3 tanesi için ödeme yaptık bugün :halay::işsiz:
Canım hakkında hayırlısı olsun dua ettim sana özellikle bu sefer rabbim yüzünü güldürsün

Back