- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
Hoşgeldin aynen öyle asiStani öp Dr lale hn bakıyor hastasiyimMerhaba bayanlar.Ben de nasip olursa Bahçeci ye gitmeye karar verdim.Bi tanıdığım Mustafa Bahçeci’yi önerdi.Ama yoğunluktan dolayı yerine başkalarının baktığını filan okudum.Deneyimi olan varsa paylaşabilir mi :)
İlk görüşme transfer gibi şeyleri de mi asistanı yapıyor?Hoşgeldin aynen öyle asiStani öp Dr lale hn bakıyor hastasiyim
İlk görüşme ve transferi Mustafa hoca yapiyorİlk görüşme transfer gibi şeyleri de mi asistanı yapıyor?
Anladım çok teşekkür ederim Allahım emeklerinizin karşılığını verir inşallahİlk görüşme ve transferi Mustafa hoca yapiyor
Günaydın güzel haberlerini bekliyorum ben de kan testine saat kaçta gideceksinYok cnm yapmadim cesaret edemedim.yarin kan tahlilim var zaten.daha moralimi bozamam.
Gunaydin ins 11 gibi gidicem 1 gibi cikar heralde dua edin kizlarGünaydın güzel haberlerini bekliyorum ben de kan testine saat kaçta gideceksin
İnşallah gönül rahatlığıyla git direk merkeze mi başka yerde mi kan vereceksinGunaydin ins 11 gibi gidicem 1 gibi cikar heralde dua edin kizlar
İnşallah hadi bakalımGunaydin ins 11 gibi gidicem 1 gibi cikar heralde dua edin kizlar
Eğer gebeliğin çok başladıysa normal ikiye de üç de katlaya bilir ama ideal olanı iki şuan kaç değerinizBenim 2 gün sonraki değerim üçe katlanmış arkadaşlar . Böyle olan varmı(tek embriyo transferi)
Cem beye sordunmu ne dediBenim 2 gün sonraki değerim üçe katlanmış arkadaşlar . Böyle olan varmı(tek embriyo transferi)
14. Gün 1756 çıktı (12.gün 570 di)Eğer gebeliğin çok başladıysa normal ikiye de üç de katlaya bilir ama ideal olanı iki şuan kaç değeriniz
Mesaj gönderdim de sadece iyi bi sıkıntı yok dedi başka bişey demedi. Ararmı acaba dahaCem beye sordunmu ne dedi
Amin inşallah.Randevunuza gittiğinizde çok bekliyor musunuz yoksa zamanında girebiliyor musunuz?Benim bu konuda takıntım oluştu randevulu gidip bir saat beklemeye katlanamıyorum[/QUOTE
hastalarına değer verdiği için ilgileniyor her sorunu her sorununu ayrıntılarıyla dinlediği için vakit ayırıyor.vakit ayırmasına rağmen 5,10 dk da birşey olmaz diye düşünüyorum.
Çok şükür hayırlı olsunKizlar hamileyim sonucum guzel cikti alalhim herkeze nasip etsin ins.hayirlisiyla.kucagimiza alacak evlatlar nasip etsin.
Çok sevindimmmmm hayırlı olsun :)Kizlar hamileyim sonucum guzel cikti alalhim herkeze nasip etsin ins.hayirlisiyla.kucagimiza alacak evlatlar nasip etsin.
Çok saol kuzum ya çok mutlu ettin beni. Bu sefer oldun artık inşallaaahhCanım hakkında hayırlısı olsun dua ettim sana özellikle bu sefer rabbim yüzünü güldürsün
Ohh masallahhh hayırlı olsuunnn :))Kizlar hamileyim sonucum guzel cikti alalhim herkeze nasip etsin ins.hayirlisiyla.kucagimiza alacak evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?