inşaAllah canım.

Canım benim doktorum emre bey çok iyi bir doktor ve insan kendisi ayy doktorum ikiz gibi bir şey demedi ama sence olabilir mi?? Keseye 10 güne kadar bakılacak inşallah herşey hayırlısıyla güzel olur hepimiz için
İnşallah canım, bilemiyorum değer yüksek baya sanki öyle olabilir gibi geldi bana. Tabi kan tahlili ile yorum yapmak çok doğru değil. 10 gün çokmuş ya bhcg 1500 olduğunda vajinal usg ile kese görülebiliyormuş

Canım benim sonucum iyi geldi , şükürler olsun rabbime.2 gün sonra da kontrol dediler. Sonra nolur hiç konuşmadık. Darısı sana inşallah. Cuma günü güzel haberini bekliyorum:)
Oy cok sevindim kac cikti cnm.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Canım benim sonucum iyi geldi , şükürler olsun rabbime.2 gün sonra da kontrol dediler. Sonra nolur hiç konuşmadık. Darısı sana inşallah. Cuma günü güzel haberini bekliyorum:)
Biliyosun benimde 7.gunu idrarda cikti en azindan seninkinle kiyaslayip bir deger cikariyim.of cumaya kadar beklemek cok zor.allahim yuzumuze baksin.hep beklemekle geciyor.insallah seninde cuma gunu 2.kat artmis olur

Benim.6.gunden sonra butun belirtiler gitti.suan hicbisi hissetmiyorum.senin nasil

Benim.6.gunden sonra butun belirtiler gitti.suan hicbisi hissetmiyorum.senin nasil
577 çıktı benim sonucum, ben de hafif Kasık ağrıları oluyor, ama zaten transfer günü adet olacakmışsın gibi kasıkta ağrı olabilir demişlerdi. Henüz bhcg nin belirtilerinin görülmesi içim erken galiba. Bi de benim çok uykum geliyor hep uyumak istiyorum. Sen halen idrar testi yapıyormusun. Ben hergün yaptım uyanır uyanmaz:)

Oy.masallah yok yapmiyorum 7 ve 8.gun yapmistim bugn 9.gun.ama.meraktan cAtliyorum ya.bende hic beliri yok.6.gunden sonra.bitti.hatta uykusuzluk var.ya su testleri yukleyemedim bir turlu sen nasil yukledin

Oy.masallah yok yapmiyorum 7 ve 8.gun yapmistim bugn 9.gun.ama.meraktan cAtliyorum ya.bende hic beliri yok.6.gunden sonra.bitti.hatta uykusuzluk var.ya su testleri yukleyemedim bir turlu sen nasil yukledin
Mesaj yazdığın kutunun altında cevapla var onun yanında da dosya yükle var ben ordan yaptım

Canım mustafa beyle görüştük. Direkt transfer etsek nolur dedik. Sonuçta önünüzde bi gercek var, bunu görmezden gelip transfer istemek bence çok mantıklı değil dedi. Bunları da gönderin, iyi kalitede dedi
down sendromlu çocukların anası babası da normal, ama çocukları öyle doğdu. Bunlar olan şeyler dedi
Biyopsi alınırken embriyoya zarar verme asla olmaz dedi
Kısaca 3 tanesi için ödeme yaptık bugün

Valla tüp bebek komple para tuzağı bence
Evet 3 tane embriyomuz var, ama transfer önermedi mustafa bey. Önce ngs ye gitsin dedi. Dedim ki neredeyse bi tüp bebek parası. Ngs yerine tüp tedavisine başliyim daha iyi. Valla ben memnun olurum, çünkü tüp bebekten para kaxanıyorum ama ngs parasını direkt adamlara ödüyoruz dedi. Ama tüp tedavisinin garantisi yok. Belki 5.güne gitmicek embriyolar. Burada sonuçta elinde 3 tane canlı var, önce bunları denemeni tavsiye ederim dedi

Hadi gozunuz aydin olsun insallah 3ude saglam gelir ve sana sımsıkı tutunurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…