- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 37
Bence de çok güzel maşşallah rabbim tamamına erdirsin bu hafta bu sayfadaki güzel haberlerle çok mutlu oldum bi daha kan testi yap dedi mi doktor hiç mi belirtin yoktukızlar 28 kasımda transferim oldu. transferden sonra öyle hamile olduğumu hissettiren bir belirti yaşamadım. 900'dü dün değerim :) kese henüz görmedik. doktorum emre bey iki hafta sonraya randevu verdi kese görmek için ama merak etme endişelenme değerin çok güzel dedi.
cevabın için teşekkürler.Anormal geldiyse tedavisi yok mu?Yumurta ve spermi birleştirip embriyo oluşturuyolar ve bunun en makbulü 5.güne giden embriyoymuş. Mesela benim 2.denememde 5.güne gidemedi embriyolar.
Belli yaştaki hastalara ya da ailede kromozom rahatsızlığı olanlara ngs dedikleri genetik test öneriyo doktorlar. Embriyodan biyopsi alınıp İspanyaya teste gönderiyolar. Transfer için normal sonucu gelirse transfer ediliyo. Benim 1 ve 3.denemelerimde ngs den anormal geldi.
Yemek listesi mi varmış kim verdi kiArkadaşlar peki dr un verdiyi yemek listesine uyguluyormusunuz?
Hayırlı olsun adınıza sevindim. İlk denemeniz miydi birde sorununuz neydi cevaplarsanız sevinirim. Tekrar hayırlı olsunkızlar 28 kasımda transferim oldu. transferden sonra öyle hamile olduğumu hissettiren bir belirti yaşamadım. 900'dü dün değerim :) kese henüz görmedik. doktorum emre bey iki hafta sonraya randevu verdi kese görmek için ama merak etme endişelenme değerin çok güzel dedi.
Cnm yarinmi yapacaksin test.bende cuma gunu yaoicam bahceciye gidio.of cok heycanliyim.sen nerde yaotircaksin testi.Maşallah hayırlı olsun devamı gelsin inşallah
Maşallah hayırlı olsun devamı gelsin inşallah
aynen canım yarın yaptırıcam çok heyecanlıyım, devlet hastanesinin aciline gitmeyi düşünüyorum çabuk çıksın diyeCnm yarinmi yapacaksin test.bende cuma gunu yaoicam bahceciye gidio.of cok heycanliyim.sen nerde yaotircaksin testi.
selam yemek listesi değilde fertilite diyetiYemek listesi mi varmış kim verdi ki
Canım son gonderilenlerden haber var mıYok doğru anlamışsın. 3 tanesi henüz gitmedi ngs ye. Eşim ngs ye göndermeyelim transfer ettirelim diyor.
Ben de korkuyorum ya bunlar da bozuksa ve tutmazsa diye
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inşallahkızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
Kizlar cok mutluyum dayanamadim.7.gun test yaptim allahim tamamina erdirir insallah darisi size.
Yok canım henüz göndermedik, bugün doktorla konuşcaz inşallah, kaliteliyse göndercezCanım son gonderilenlerden haber var mı
Valla olsa bana söylerlerdi herhalde :)) 4 tane embriyom çöp oldu, tedavisi var demediler. Henüz tıp okadar ilerlemedi sanırım :)cevabın için teşekkürler.Anormal geldiyse tedavisi yok mu?
Canım genetikte sorun yok sende esinde o zaman ngsden neden hep anormal geliyor anlamıyorum bunu sorsana nasıl anormallik bunlar diyeYok canım henüz göndermedik, bugün doktorla konuşcaz inşallah, kaliteliyse göndercez
Doktorun kimdi senin , kese ne zaman bakılacakmış. Değerin çok artmış maşallah ikiz olma ihtimali var dedilermicanım pazartesi baktırmıştık işte değerime doktorum bir daha kan baktır demedi değerin güzel dedi ama ben garantici davranmak istedim bugün bir daha kan veridm 1900 olmuş değerim. doktorum da artış olursa gebelik iyi gidiyor demektir demişti sanırım şuan için herşey yolunca inşallah keseyi de görürüz sağlıkla :)
canım inşallah eninde sonunda ikimizin de tutar. yalnız şunu anlamadım. benim de embriyo sayım az ve pgt için bile çıkmıyor. semra hanım direkt taze transfer yapalım dedi. ve tutunmama nedeni embriyo kalitesiyle alakalı dediği halde pgt için ayırmıyoruz. direkt transfer yapıyoruz. ben de başlarda bu pgt olayını çok istiyordum. mutlaka yaptıralım filan diyordum. ancak semra hanım gerek görmedi. ve 2 denemede de taze transfer oldum. sende neden bu kadar araştırıldı onu anlamadım. şimdi kızacaksın belki ama bana bunlar biraz para tuzağı gibi geliyor. tamam tıbba inanıyorum ve güveniyorum. ancak ne umutsuz hikayeler okuyorum duyuyorum ne pgt var ngs. allah ne verdiyse transfere gidiyorlar ve tutuyor. senin kalan embriyon vardı değil mi? transfer denemiş miydin veya ister miydin? eğer benim bu defa da tutmazsa 3. denemede ben 3. gün embriyosu transferinde ısrar edicem. çünkü anladığım kadarıyla lab ortamında ne kadar kalırlarsa kalsınlar rahimdeki gibi olmuyor.Ben de çok ısrar ettim çift koyun, yasal hakkım zaten dedim, koymadılar, semra hanım uygun görmüyo dediler.
Benim de 2.denemede embriyolar 3.gün pert oldu. Hiç çoğalmamış, kötüydü yani
Evet yumurta durumu her ay değişirmiş.
İnşallah senin tutar ya arkadaşımmm
Cnm gunaydin naptin kan verdinmi?Doktorun kimdi senin , kese ne zaman bakılacakmış. Değerin çok artmış maşallah ikiz olma ihtimali var dedilermi
Canım benim doktorum emre bey çok iyi bir doktor ve insan kendisi ayy doktorum ikiz gibi bir şey demedi ama sence olabilir mi?? Keseye 10 güne kadar bakılacak inşallah herşey hayırlısıyla güzel olur hepimiz içinDoktorun kimdi senin , kese ne zaman bakılacakmış. Değerin çok artmış maşallah ikiz olma ihtimali var dedilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?