Bence de çok güzel maşşallah rabbim tamamına erdirsin bu hafta bu sayfadaki güzel haberlerle çok mutlu oldum bi daha kan testi yap dedi mi doktor hiç mi belirtin yoktu

cevabın için teşekkürler.Anormal geldiyse tedavisi yok mu?

Hayırlı olsun adınıza sevindim. İlk denemeniz miydi birde sorununuz neydi cevaplarsanız sevinirim. Tekrar hayırlı olsun

Arkadaşlar hamile olan arkadaşlar adına çok sevindim rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah rabbim bizlerede nasip etsin hayırlısıyla inşallah.

canım pazartesi baktırmıştık işte değerime doktorum bir daha kan baktır demedi değerin güzel dedi ama ben garantici davranmak istedim bugün bir daha kan veridm 1900 olmuş değerim. doktorum da artış olursa gebelik iyi gidiyor demektir demişti sanırım şuan için herşey yolunca inşallah keseyi de görürüz sağlıkla :)

Yok canım henüz göndermedik, bugün doktorla konuşcaz inşallah, kaliteliyse göndercez
Canım genetikte sorun yok sende esinde o zaman ngsden neden hep anormal geliyor anlamıyorum bunu sorsana nasıl anormallik bunlar diye
Bende eşine katılıyorum birde NGS yaptirmadan deneyin her tüp Bebek yaptıranlar NGS pgt yaptırmıyorki

Doktorun kimdi senin , kese ne zaman bakılacakmış. Değerin çok artmış maşallah ikiz olma ihtimali var dedilermi

canım inşallah eninde sonunda ikimizin de tutar. yalnız şunu anlamadım. benim de embriyo sayım az ve pgt için bile çıkmıyor. semra hanım direkt taze transfer yapalım dedi. ve tutunmama nedeni embriyo kalitesiyle alakalı dediği halde pgt için ayırmıyoruz. direkt transfer yapıyoruz. ben de başlarda bu pgt olayını çok istiyordum. mutlaka yaptıralım filan diyordum. ancak semra hanım gerek görmedi. ve 2 denemede de taze transfer oldum. sende neden bu kadar araştırıldı onu anlamadım. şimdi kızacaksın belki ama bana bunlar biraz para tuzağı gibi geliyor. tamam tıbba inanıyorum ve güveniyorum. ancak ne umutsuz hikayeler okuyorum duyuyorum ne pgt var ngs. allah ne verdiyse transfere gidiyorlar ve tutuyor. senin kalan embriyon vardı değil mi? transfer denemiş miydin veya ister miydin? eğer benim bu defa da tutmazsa 3. denemede ben 3. gün embriyosu transferinde ısrar edicem. çünkü anladığım kadarıyla lab ortamında ne kadar kalırlarsa kalsınlar rahimdeki gibi olmuyor.

Doktorun kimdi senin , kese ne zaman bakılacakmış. Değerin çok artmış maşallah ikiz olma ihtimali var dedilermi
Canım benim doktorum emre bey çok iyi bir doktor ve insan kendisi ayy doktorum ikiz gibi bir şey demedi ama sence olabilir mi?? Keseye 10 güne kadar bakılacak inşallah herşey hayırlısıyla güzel olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…