• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam arkadaşlar Türkiyeden geldim.Dr la görüştüm Bahçecide Tüp bebek yapmaya karar verdik.Amh a baktı eski testime düşük dedi.Kan aldılar tekrar bakıldı.1 gün sonra telefonda Amh ın düşeceğine yükseldiği ortaya çıktıBizede sürpriz oldu.ilaçları aldım.Adetimin 2. veya 3.günü başkayacağız hayırlısıyla.5 gün burda kullanacağım tekra türkiyeye gelip 12 gün kalacağız.Ayrıca omega ve Q10 da verdi.Allah herşeyin hayırlısını hepimiz için nasip etsin.
Hayırlı olsun tedaviniz..
12 gün boyunca hergün kliniğe gitmiyoruz, doktor 2-3 günde bir kontrole çağırıp yumurta durumuna bakıyor. Valla ben istanbulda olmama rağmen üşeniyorum gitmeye, siz masallah yurtdışından geliyosunuz :)))
Doktorunuz kim? Folik asit de kullanmıyorsanız kullanın bence.
Ngs, 5.güne giden embriyolar için uygulanan genetik test. Tanesi 350 usdcik. Herhangi bi genetik bozukluk var mı tespit ediliyormuş

selam arkadaşlar Türkiyeden geldim.Dr la görüştüm Bahçecide Tüp bebek yapmaya karar verdik.Amh a baktı eski testime düşük dedi.Kan aldılar tekrar bakıldı.1 gün sonra telefonda Amh ın düşeceğine yükseldiği ortaya çıktıBizede sürpriz oldu.ilaçları aldım.Adetimin 2. veya 3.günü başkayacağız hayırlısıyla.5 gün burda kullanacağım tekra türkiyeye gelip 12 gün kalacağız.Ayrıca omega ve Q10 da verdi.Allah herşeyin hayırlısını hepimiz için nasip etsin.
Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsun yumurtalarını uyaracak hormon tedavisine başlıyorsun. Bu görüşmeden sonra 5. Gün çağırıyorlar kan tahlili ve usg yapılıyor.bana 3 gün sonra da yumurta toplama günü verildi.

Hayırlı olsun tedaviniz..
12 gün boyunca hergün kliniğe gitmiyoruz, doktor 2-3 günde bir kontrole çağırıp yumurta durumuna bakıyor. Valla ben istanbulda olmama rağmen üşeniyorum gitmeye, siz masallah yurtdışından geliyosunuz :)))
Doktorunuz kim? Folik asit de kullanmıyorsanız kullanın bence.
Ngs, 5.güne giden embriyolar için uygulanan genetik test. Tanesi 350 usdcik. Herhangi bi genetik bozukluk var mı tespit ediliyormuş

Allah razı olsun.yurt dışı zor.kızımın okulu bırakacak kimsemizin olmaması. dua ediyorum burda 2 hafta tatil var ne kadar adetim geç gelirse o kadar bizim için iyiFolik asiti 9 aydır kullanıyorum Türk drımun burda verdiği aspirini vitamin hapını kullanıyorum.Dr um Remzi Bey.yine bir sorum olacak 5.güne giden embriyo nedir.ngs şart m?herkes mi yapıyor?

bianca_82 bianca_82 bianca selam senin 2. denemen miydi bu? ben de kendi 2. deneme mi memorial'da oldum geçen cuma transfer oldu 4. gün embriyosu 2 tane. seninle yıl başında konuşmuştuk. 1 sene olmuş nerdeyse ya...
Aaa ne diyonn :)) 2 tane transfer etmezdi onlar. Ben çift transfer yapmadılar diye bahceciye geçmiştim.
Ah güzelim ne 2si ya. 3.denemem maalesef. Yine ngs den anormal geldi embriyolar :(
Ay senin için çok sevindim, tutunurlar inşallah canım yaa
Aah ahh bu senem hep bu tüp olayıyla geçti ya, elde var sıfır :(

Allah razı olsun.yurt dışı zor.kızımın okulu bırakacak kimsemizin olmaması. dua ediyorum burda 2 hafta tatil var ne kadar adetim geç gelirse o kadar bizim için iyiFolik asiti 9 aydır kullanıyorum Türk drımun burda verdiği aspirini vitamin hapını kullanıyorum.Dr um Remzi Bey.yine bir sorum olacak 5.güne giden embriyo nedir.ngs şart m?herkes mi yapıyor?
Yumurta ve spermi birleştirip embriyo oluşturuyolar ve bunun en makbulü 5.güne giden embriyoymuş. Mesela benim 2.denememde 5.güne gidemedi embriyolar.
Belli yaştaki hastalara ya da ailede kromozom rahatsızlığı olanlara ngs dedikleri genetik test öneriyo doktorlar. Embriyodan biyopsi alınıp İspanyaya teste gönderiyolar. Transfer için normal sonucu gelirse transfer ediliyo. Benim 1 ve 3.denemelerimde ngs den anormal geldi.

Aaa ne diyonn :)) 2 tane transfer etmezdi onlar. Ben çift transfer yapmadılar diye bahceciye geçmiştim.
Ah güzelim ne 2si ya. 3.denemem maalesef. Yine ngs den anormal geldi embriyolar :KK43:
Ay senin için çok sevindim, tutunurlar inşallah canım yaa
Aah ahh bu senem hep bu tüp olayıyla geçti ya, elde var sıfır :KK43:
35 yaş üstüne 2 transfer edilebiliyor. benim embriyolarım da 5. günde blastokist aşamasına geçmiyorlar. tamam çok hücreli yapı oluyor ama bir türlü blast olmuyor. o nedenle ilkinde 5. gün 2 tane transfer edildi. ama mesela bu defa büyümeleri geçen seferkine benziyor dedi doktorlar. o nedenle 5. günü bekleyip de bozulmalarına göz yummayalım 4. gün transfer edelim dediler. sonuçta doğal ortamı rahimdir biz lab ortamında sadece rahmi taklit ediyoruz vs. tekrar deneyeceksen bence 3. gün transferi yaptırabilirsin. illa 5. 6. günü beklemeye gerek yokmuş. çok embriyosu olanlar için en iyisini seçmek amacıyla 5. güne gidiliyor dediler. benim ilkinde 7 yumurta vardı ama bu defa 4 yumurta olgunlaşmıştı. korktum valla yumurta sayım giderek düşüyor galiba. doktor aydan aya değişir diyor ama emin olamadım. yani sana tavsiyem embriyon çoksa en iyi ilk 2 tanesini 3. günde transfer ettir. tabi ki sen daha iyisini bilirsin.

35 yaş üstüne 2 transfer edilebiliyor. benim embriyolarım da 5. günde blastokist aşamasına geçmiyorlar. tamam çok hücreli yapı oluyor ama bir türlü blast olmuyor. o nedenle ilkinde 5. gün 2 tane transfer edildi. ama mesela bu defa büyümeleri geçen seferkine benziyor dedi doktorlar. o nedenle 5. günü bekleyip de bozulmalarına göz yummayalım 4. gün transfer edelim dediler. sonuçta doğal ortamı rahimdir biz lab ortamında sadece rahmi taklit ediyoruz vs. tekrar deneyeceksen bence 3. gün transferi yaptırabilirsin. illa 5. 6. günü beklemeye gerek yokmuş. çok embriyosu olanlar için en iyisini seçmek amacıyla 5. güne gidiliyor dediler. benim ilkinde 7 yumurta vardı ama bu defa 4 yumurta olgunlaşmıştı. korktum valla yumurta sayım giderek düşüyor galiba. doktor aydan aya değişir diyor ama emin olamadım. yani sana tavsiyem embriyon çoksa en iyi ilk 2 tanesini 3. günde transfer ettir. tabi ki sen daha iyisini bilirsin.
Ben de çok ısrar ettim çift koyun, yasal hakkım zaten dedim, koymadılar, semra hanım uygun görmüyo dediler.
Benim de 2.denemede embriyolar 3.gün pert oldu. Hiç çoğalmamış, kötüydü yani :(
Evet yumurta durumu her ay değişirmiş.
İnşallah senin tutar ya arkadaşımmm

Koyuluk rengi demek istedim
Valla.iyi gibi ama.resim.yukleyemedim.nasil yukleniyo

kızlar 28 kasımda transferim oldu. transferden sonra öyle hamile olduğumu hissettiren bir belirti yaşamadım. 900'dü dün değerim :) kese henüz görmedik. doktorum emre bey iki hafta sonraya randevu verdi kese görmek için ama merak etme endişelenme değerin çok güzel dedi.
Ne güzel maşallah 900 çok iyiymiş. Darısı başıma

Back