• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aradım canım size geri dönüş yapılacak dediler ama 3 gündür bekliyorum kimse aramadı, bugün tekrar aradım acil diye not düşüyorum saat 6 ya kadar sizi ariycaklar dediler ama yine de kimse aramadı..
Ararlar İNŞALLAH

Ben gondermistim cnm 2 embiryo 2 side normal geldi 1 ini nisan da transfer oldum kimyasal oldu.birini yeni transfer oldum bugun 6.gunum ins son olur.bu arada 7.denemem hic tutunma olmamisti 6.da tutmustu.
candost83 candost83 hadi bakalım güzel haber ver bize biz de motive olalım benim 6 tüp bebek olacak peki hiç test felan yaptın mı var mı belirti diye nitelendirdiğin bir şey

candost83 candost83 hadi bakalım güzel haber ver bize biz de motive olalım benim 6 tüp bebek olacak peki hiç test felan yaptın mı var mı belirti diye nitelendirdiğin bir şey
Yok yapmadim.hic digerlerinde erken yaptirdim hep cok uzuldum.8.gun kanda baktiririm artik.12 gun beklemeye gerek yok.valla 3.gunden sonra sol kasik agrisi baslamisti baskada bisi yok arada sanki bisi kimildiyor kasigim.cekiyor gibi oluyo.okadar

Ben gondermistim cnm 2 embiryo 2 side normal geldi 1 ini nisan da transfer oldum kimyasal oldu.birini yeni transfer oldum bugun 6.gunum ins son olur.bu arada 7.denemem hic tutunma olmamisti 6.da tutmustu.
Ben de gönderdim 2 tane, anormal geldi :(
Mustafa hocanın hastasıyım, sebepsiz ivf
İnşallah bu sefer tutar, 7 defa denemek de gercekten çok zor olmalı, inşallah bu son olsun :))

Ben de gönderdim 2 tane, anormal geldi :KK43:
Mustafa hocanın hastasıyım, sebepsiz ivf
İnşallah bu sefer tutar, 7 defa denemek de gercekten çok zor olmalı, inşallah bu son olsun :))
Ins son olur.evet cok zor 15.yildir bekliyorum.sizi de sebebsiz olmasi nedio doktor.ins kucagimiz tez zamanda dolar burda halay cekeriz

Ins son olur.evet cok zor 15.yildir bekliyorum.sizi de sebebsiz olmasi nedio doktor.ins kucagimiz tez zamanda dolar burda halay cekeriz
Valla hiç bişi demiyolar, sürekli denicez diyolar. Sanki çok kolaymış gibi :(
3.denemem. Daha hiç transfer olmadım
İlk denemede 2 embriyomuz vardı, ngs den anormal geldi
2.deneme 5.günü göremedik
3.deneme yine ngs anormal. 3 tane de 6.gün embriyosu var. Doktorla konuşup ne yapacağımıza karar vercez

Back