Amin.insTransferi olanlar hayırlı olsun, darısı başımıza
Ararlar İNŞALLAHAradım canım size geri dönüş yapılacak dediler ama 3 gündür bekliyorum kimse aramadı, bugün tekrar aradım acil diye not düşüyorum saat 6 ya kadar sizi ariycaklar dediler ama yine de kimse aramadı..
Ben gondermistim cnm 2 embiryo 2 side normal geldi 1 ini nisan da transfer oldum kimyasal oldu.birini yeni transfer oldum bugun 6.gunum ins son olur.bu arada 7.denemem hic tutunma olmamisti 6.da tutmustu.
Dolu degilsealirsin yazın 1.5 ay sonrasına verdiler randevuyu banaHoşbuldum canım, bende Hatay'dan gelecem, Ocak ayına kısmetse randevu alacam
S sinsirella2 sen bu yollardan cook geçtin tecrübelerin benim için çok önemliAkıntı gelmesi normalde çok koyu olması ne kadar normal onu bilmiyorum
Yok yapmadim.hic digerlerinde erken yaptirdim hep cok uzuldum.8.gun kanda baktiririm artik.12 gun beklemeye gerek yok.valla 3.gunden sonra sol kasik agrisi baslamisti baskada bisi yok arada sanki bisi kimildiyor kasigim.cekiyor gibi oluyo.okadarcandost83 hadi bakalım güzel haber ver bize biz de motive olalım benim 6 tüp bebek olacak peki hiç test felan yaptın mı var mı belirti diye nitelendirdiğin bir şey
Sen napiyosun tedavidemisi suan.sizdeki sorun nedir?bizim.erkek faktorucandost83 hadi bakalım güzel haber ver bize biz de motive olalım benim 6 tüp bebek olacak peki hiç test felan yaptın mı var mı belirti diye nitelendirdiğin bir şey
Burdayız tatliiiimmmm hafta sonu malum yuruyuslere devam bu hafta bismillah diyeceğizKızlar buradamısınız bir ses verin yeni arkadaşlar gelmiş süreçlerini beraber takip edelim
Amin.ins
Bizim belirsiz infertilite biz de bahçecide başladık ngs ye 4 embiriyo gönderdim 3 temiz geldi transfer için adet tarihi bekliyorumSen napiyosun tedavidemisi suan.sizdeki sorun nedir?bizim.erkek faktoru
Aminnn inşallahbianca_82 canı gönülden inaniyorum ve dua ediyorum burdan kocaman butonlar la hamileyim diye yazılsın insallah
S sinsirella2 bu sefer tutacak inşallahBizim belirsiz infertilite biz de bahçecide başladık ngs ye 4 embiriyo gönderdim 3 temiz geldi transfer için adet tarihi bekliyorum
@candost inşallah cem beyden seninde mutluluk videonu.izlerizSen napiyosun tedavidemisi suan.sizdeki sorun nedir?bizim.erkek faktoru
Ben de gönderdim 2 tane, anormal geldiBen gondermistim cnm 2 embiryo 2 side normal geldi 1 ini nisan da transfer oldum kimyasal oldu.birini yeni transfer oldum bugun 6.gunum ins son olur.bu arada 7.denemem hic tutunma olmamisti 6.da tutmustu.
Ahh ahh inşallah öyle olur canımbianca_82 canı gönülden inaniyorum ve dua ediyorum burdan kocaman butonlar la hamileyim diye yazılsın insallah
Amin insallah valla dedim.zaten burada bagrinicam diye@candost inşallah cem beyden seninde mutluluk videonu.izleriz
Ins son olur.evet cok zor 15.yildir bekliyorum.sizi de sebebsiz olmasi nedio doktor.ins kucagimiz tez zamanda dolar burda halay cekerizBen de gönderdim 2 tane, anormal geldi
Mustafa hocanın hastasıyım, sebepsiz ivf
İnşallah bu sefer tutar, 7 defa denemek de gercekten çok zor olmalı, inşallah bu son olsun :))
Benim 2 tane embriyom oluştu biri 5. Güne ulaşamadı, kalan 1 tanesi de transfer edildi. Herhangi bir test yapılmadı embriyoma
Valla hiç bişi demiyolar, sürekli denicez diyolar. Sanki çok kolaymış gibiIns son olur.evet cok zor 15.yildir bekliyorum.sizi de sebebsiz olmasi nedio doktor.ins kucagimiz tez zamanda dolar burda halay cekeriz
Ahh hadi inşallah 1 tane olur sizin olur :)Benim 2 tane embriyom oluştu biri 5. Güne ulaşamadı, kalan 1 tanesi de transfer edildi. Herhangi bir test yapılmadı embriyoma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?