- 26 Nisan 2018
- 355
- 333
- 23
- 37
Napiyosunuz kizlar sesiniz cikmiyo.benim bugun 5.gunum jel kullaniyorum bugun benden simsiyah parcalar geldi neden acaba
hadi bakalım maşşallah ama kan değerlerin önemli çizgiler değil madem her gün test yapıcan her gün biraz daha koyu çıkması iyi haber unutma
Akıntı gelmesi normalde çok koyu olması ne kadar normal onu bilmiyorumNapiyosunuz kizlar sesiniz cikmiyo.benim bugun 5.gunum jel kullaniyorum bugun benden simsiyah parcalar geldi neden acaba
Hayırlısı olsun doktorunuz kim acaba ne zaman teansferMerhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavi sürecindeyim şuan transfere hazırlanıyorum bahçecide tedavi görüyorum
Evet biliyorum 12. Günü iple çekiyorum, koyulaşma olmayacak diyehadi bakalım maşşallah ama kan değerlerin önemli çizgiler değil madem her gün test yapıcan her gün biraz daha koyu çıkması iyi haber unutma
çok moral oldu sağol, zaten zor motive oluyorumhadi bakalım maşşallah ama kan değerlerin önemli çizgiler değil madem her gün test yapıcan her gün biraz daha koyu çıkması iyi haber unutma
Evet biliyorum 12. Günü iple çekiyorum, koyulaşma olmayacak diye
çok moral oldu sağol, zaten zor motive oluyorum, stresli bi tipim
Bence kullandığın crinone jelin birikintileri geliyor, belki bir miktar kanla birliktedir. Bana ara ara lekelenmeler olabilir normal korkma dediler transferden sonra hemşireler. Çok kanama olursa ara dediler. Ben de lekelenme filan hiç olmadı ama. Bi de jeli uygularken tahriş etmiş olabilirmisin?Napiyosunuz kizlar sesiniz cikmiyo.benim bugun 5.gunum jel kullaniyorum bugun benden simsiyah parcalar geldi neden acaba
Jekin etkisiymisAkıntı gelmesi normalde çok koyu olması ne kadar normal onu bilmiyorum
Jelin etkisiymis cnm kahve birikinti gelmesi.icim rahatladi.tahris etmedigimi dusunuyorum cok yavas yapiyorum.hakkimizda hayirlisi bugun 6.gunum sol kasigimda kipirdamalar var sendede varmiBence kullandığın crinone jelin birikintileri geliyor, belki bir miktar kanla birliktedir. Bana ara ara lekelenmeler olabilir normal korkma dediler transferden sonra hemşireler. Çok kanama olursa ara dediler. Ben de lekelenme filan hiç olmadı ama. Bi de jeli uygularken tahriş etmiş olabilirmisin?
Benim de sol kasığımda batma oluyor, aşırı uykum geliyor bi de kalbimin hızlı çarptığını hissediyorum özellikle yatağa yattığımda. İnşallah bunlar gebelik belirtisidir. Sen idrar testi filan yaptınmı hiçJelin etkisiymis cnm kahve birikinti gelmesi.icim rahatladi.tahris etmedigimi dusunuyorum cok yavas yapiyorum.hakkimizda hayirlisi bugun 6.gunum sol kasigimda kipirdamalar var sendede varmi
Yok cnm yapmadim yapmiycam birkere yapar uzulurum daha iyi.oncekilerde cok uzuldum.bende uyku hali falan yok sadece sol kasigimda bir calisma var yani kimildamalar.hayirlisi olsun artikBenim de sol kasığımda batma oluyor, aşırı uykum geliyor bi de kalbimin hızlı çarptığını hissediyorum özellikle yatağa yattığımda. İnşallah bunlar gebelik belirtisidir. Sen idrar testi filan yaptınmı hiç
Ay kusura bakma aslında moralin bozulsun diye yazmadım zaten koyulaşıyor ya ondan söyledim yanlış anlama lütfen zaten olmazsa çıkmaz kiEvet biliyorum 12. Günü iple çekiyorum, koyulaşma olmayacak diye
çok moral oldu sağol, zaten zor motive oluyorum
Aminnn inşallah bianca 82 az kaldıTransferi olanlar hayırlı olsun, darısı başımıza
Valla darısı önce sana sonra bana sonra diğer kızlara :))Aminnn inşallah bianca 82 az kaldı
Ben gondermistim cnm 2 embiryo 2 side normal geldi 1 ini nisan da transfer oldum kimyasal oldu.birini yeni transfer oldum bugun 6.gunum ins son olur.bu arada 7.denemem hic tutunma olmamisti 6.da tutmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?