Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavi sürecindeyim şuan transfere hazırlanıyorum bahçecide tedavi görüyorum

Transfer daha belli değil şuan hap kullanıyorum ayın 18inde gideceğim kontrole kan tahlili sonucuma göre tarih belli olacak bu arada doktorum burçak hanım

hadi bakalım maşşallah ama kan değerlerin önemli çizgiler değil madem her gün test yapıcan her gün biraz daha koyu çıkması iyi haber unutma
Evet biliyorum 12. Günü iple çekiyorum, koyulaşma olmayacak diye
hadi bakalım maşşallah ama kan değerlerin önemli çizgiler değil madem her gün test yapıcan her gün biraz daha koyu çıkması iyi haber unutma
çok moral oldu sağol, zaten zor motive oluyorum

Napiyosunuz kizlar sesiniz cikmiyo.benim bugun 5.gunum jel kullaniyorum bugun benden simsiyah parcalar geldi neden acaba
Bence kullandığın crinone jelin birikintileri geliyor, belki bir miktar kanla birliktedir. Bana ara ara lekelenmeler olabilir normal korkma dediler transferden sonra hemşireler. Çok kanama olursa ara dediler. Ben de lekelenme filan hiç olmadı ama. Bi de jeli uygularken tahriş etmiş olabilirmisin?

Jelin etkisiymis cnm kahve birikinti gelmesi.icim rahatladi.tahris etmedigimi dusunuyorum cok yavas yapiyorum.hakkimizda hayirlisi bugun 6.gunum sol kasigimda kipirdamalar var sendede varmi

Jelin etkisiymis cnm kahve birikinti gelmesi.icim rahatladi.tahris etmedigimi dusunuyorum cok yavas yapiyorum.hakkimizda hayirlisi bugun 6.gunum sol kasigimda kipirdamalar var sendede varmi
Benim de sol kasığımda batma oluyor, aşırı uykum geliyor bi de kalbimin hızlı çarptığını hissediyorum özellikle yatağa yattığımda. İnşallah bunlar gebelik belirtisidir. Sen idrar testi filan yaptınmı hiç

Yok cnm yapmadim yapmiycam birkere yapar uzulurum daha iyi.oncekilerde cok uzuldum.bende uyku hali falan yok sadece sol kasigimda bir calisma var yani kimildamalar.hayirlisi olsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…