İnşallah:) sonucum güzel olursa heryerde paylaşacağım..Herkese umut ışığı olsun diye tabiki de. Ben buraya üye olmadan çok takip edip faydalandım aslında. Yazılan tek bir cümle bile biz farketmesek de umut oluyordur belki birilerine.Ahh hadi inşallah 1 tane olur sizin olur :)
Ben senin yerinde ngs olmadan transfer ettiririm 6.gundeki donmuslari.Valla hiç bişi demiyolar, sürekli denicez diyolar. Sanki çok kolaymış gibi
3.denemem. Daha hiç transfer olmadım
İlk denemede 2 embriyomuz vardı, ngs den anormal geldi
2.deneme 5.günü göremedik
3.deneme yine ngs anormal. 3 tane de 6.gün embriyosu var. Doktorla konuşup ne yapacağımıza karar vercez
Dün aradilar canım Ocak ayına randevu aldım kısmetse başlıyorum tedaviyeArarlar İNŞALLAH
Ya valla eşim de öyle diyorBen senin yerinde ngs olmadan transfer ettiririm 6.gundeki donmuslari.
Aa ben onlari ngs ye gitmeyen embiryo zannettim.ozaman zaten koymuyolar koysalarda tutmaz hayal.kirikligina ugramaYa valla eşim de öyle diyor
Ben de korkuyorum, ngs den toplamda 4 tanesi anormal geldi sonuçta
Yok doğru anlamışsın. 3 tanesi henüz gitmedi ngs ye. Eşim ngs ye göndermeyelim transfer ettirelim diyor.Aa ben onlari ngs ye gitmeyen embiryo zannettim.ozaman zaten koymuyolar koysalarda tutmaz hayal.kirikligina ugrama
Esinle sen kanda genetik testlerinize baktirdinizmi?benim 2 arkadasim var ikiside kandaki sonuclari guzel diye doktor ngsye gerek duymadi biri iki kere hamile kaldi ama bebekleri 5.5 aylik dogdu ama genetikle alakali degil rahimle alakali sorundan digeride kucagina aldi bebegini.Yok doğru anlamışsın. 3 tanesi henüz gitmedi ngs ye. Eşim ngs ye göndermeyelim transfer ettirelim diyor.
Ben de korkuyorum ya bunlar da bozuksa ve tutmazsa diye
Evet yaptırdık kromozom vs Allah ne verdiyse. Hiç bişi çıkmadıEsinle sen kanda genetik testlerinize baktirdinizmi?benim 2 arkadasim var ikiside kandaki sonuclari guzel diye doktor ngsye gerek duymadi biri iki kere hamile kaldi ama bebekleri 5.5 aylik dogdu ama genetikle alakali degil rahimle alakali sorundan digeride kucagina aldi bebegini.
Anaaammm süperrr hayırlı olsuunnnn :))) çok sevindim, tebriklerrrkızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
amin cok sevindim adına kucagına al insallahkızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
Cok sevindim gozun aydin olsun saglikla kucagina al ins.belli bir belirtin varmiydi?kızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
Ben kullandım halen de kullanıyorum, hatta başka ilaçlar da vardı 5 gün kullandım bıraktım diğerleriniTransfer öncesi coraspirin ve estrofem kullandınızmı bayanlar ilaçlardanmıdır nedir çok duygusal oldum
Maşallah hayırlı olsun:) bugün transferden sonra kaçıncı günün ve değerin kaç çıktı biraz ayrıntı verebilirmisin? Bi de kese ve kalp atışı hakkında bişey dedilermi ne zaman olacakmışkızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
selam ngs hakkında bilgi verirmisin.Yok doğru anlamışsın. 3 tanesi henüz gitmedi ngs ye. Eşim ngs ye göndermeyelim transfer ettirelim diyor.
Ben de korkuyorum ya bunlar da bozuksa ve tutmazsa diye
kızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin .Vakit bulursan bize hikayeni baştan yazarmısın.Neler yaptın neler yaşadın v.s.kızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?