Ben senin yerinde ngs olmadan transfer ettiririm 6.gundeki donmuslari.

Transfer öncesi coraspirin ve estrofem kullandınızmı bayanlar ilaçlardanmıdır nedir çok duygusal oldum

Aa ben onlari ngs ye gitmeyen embiryo zannettim.ozaman zaten koymuyolar koysalarda tutmaz hayal.kirikligina ugrama
Yok doğru anlamışsın. 3 tanesi henüz gitmedi ngs ye. Eşim ngs ye göndermeyelim transfer ettirelim diyor.
Ben de korkuyorum ya bunlar da bozuksa ve tutmazsa diye

Yok doğru anlamışsın. 3 tanesi henüz gitmedi ngs ye. Eşim ngs ye göndermeyelim transfer ettirelim diyor.
Ben de korkuyorum ya bunlar da bozuksa ve tutmazsa diye
Esinle sen kanda genetik testlerinize baktirdinizmi?benim 2 arkadasim var ikiside kandaki sonuclari guzel diye doktor ngsye gerek duymadi biri iki kere hamile kaldi ama bebekleri 5.5 aylik dogdu ama genetikle alakali degil rahimle alakali sorundan digeride kucagina aldi bebegini.

Evet yaptırdık kromozom vs Allah ne verdiyse. Hiç bişi çıkmadı

kızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
Maşallah hayırlı olsun:) bugün transferden sonra kaçıncı günün ve değerin kaç çıktı biraz ayrıntı verebilirmisin? Bi de kese ve kalp atışı hakkında bişey dedilermi ne zaman olacakmış

selam arkadaşlar Türkiyeden geldim.Dr la görüştüm Bahçecide Tüp bebek yapmaya karar verdik.Amh a baktı eski testime düşük dedi.Kan aldılar tekrar bakıldı.1 gün sonra telefonda Amh ın düşeceğine yükseldiği ortaya çıktıBizede sürpriz oldu.ilaçları aldım.Adetimin 2. veya 3.günü başkayacağız hayırlısıyla.5 gün burda kullanacağım tekra türkiyeye gelip 12 gün kalacağız.Ayrıca omega ve Q10 da verdi.Allah herşeyin hayırlısını hepimiz için nasip etsin.

Hayırlı olsun canım All
kızlarrr hamileyim bugün kliniğe gittim. kan değerim de çok iyi doktorum gözün aydın hamilesin dedi allahım isteyen herkese nasip etsin :):):):)
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin .Vakit bulursan bize hikayeni baştan yazarmısın.Neler yaptın neler yaşadın v.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…