Ben de senden 3 gün önce olmuşum transfer. Bugün 7. Günüm.bazen adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor onun dışında bi belirti yok. Ben dayanamayıp sürekli test yapıyorum. Dün çok emin olamadığım bir çizgi görmüştüm sanki ama bugün biraz daha belirgin ama yine silik 2. Çizgiyi gördüm. Benim de ilk denemem. Pozitif olsa bile gebeliğin devam edip etmeyeceği düşüncesi beni bitiriyor. Allah yardımcımız olsun. İlk denemenmi senin de? Donmuş embriyon varmı? Benim 1 tane oluştu o da transfer edildiBende pztesi oldum transfer hakkimizda hayirlisi benimde doktorum cem bey.bugun bugun 4.gunum hicbisi hissetmiyorum.sende bir belirti varmi
Rapor için sayfalarını bi incele istersen. Veya arayabilirsin bilgi almak için. Ben umutta Cem beye gittim. Memnun kaldım ama şunu anladım doktor çok önemli değil. Teknolojisi ve emriyologları önemli ki bu bahçecide var. Ön görüşme yaptırıyorlar doktorla ben de şehir dışından gelmiştim. Ara görüş bence .ben raporsuz gittiğim için ayrıntısı bilmiyorum tamKızlar merhaba ben buraya yeni üye oldum, çok fazla yorum var hepsini okuyamadım.. bende tüp bebek için bahçeci ye gelemeye karar verdim. Şehir dışından geleceğim. Öncelikle bana hangi doktoru önerirsiniz..Umut tüp bebekte rapor geçerli diyorlar peki rapor için hangi şartlar gerekiyor. Nasıl alabiliyoruz, lütfen yardımcı olur musunuz
Keske ilk denemem olsa belki bukadar dusunmezdim.7.denemem malesef.genetigi normal dondurulmus embiryo transferi oldum.baska embiryom kalmadi.ins bu son olur. Ne mutlu sana cift cizgiyi gordun allahim tamamini erdirsin ins.bu surec cok uzun evet hepsi bir bekleyisBen de senden 3 gün önce olmuşum transfer. Bugün 7. Günüm.bazen adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor onun dışında bi belirti yok. Ben dayanamayıp sürekli test yapıyorum. Dün çok emin olamadığım bir çizgi görmüştüm sanki ama bugün biraz daha belirgin ama yine silik 2. Çizgiyi gördüm. Benim de ilk denemem. Pozitif olsa bile gebeliğin devam edip etmeyeceği düşüncesi beni bitiriyor. Allah yardımcımız olsun. İlk denemenmi senin de? Donmuş embriyon varmı? Benim 1 tane oluştu o da transfer edildi
Fotosunu atsana testinBen de senden 3 gün önce olmuşum transfer. Bugün 7. Günüm.bazen adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor onun dışında bi belirti yok. Ben dayanamayıp sürekli test yapıyorum. Dün çok emin olamadığım bir çizgi görmüştüm sanki ama bugün biraz daha belirgin ama yine silik 2. Çizgiyi gördüm. Benim de ilk denemem. Pozitif olsa bile gebeliğin devam edip etmeyeceği düşüncesi beni bitiriyor. Allah yardımcımız olsun. İlk denemenmi senin de? Donmuş embriyon varmı? Benim 1 tane oluştu o da transfer edildi
hoş geldin hangi sehirden ben raporsuz fulyaya gideceğim bursa dan geliyorumKızlar merhaba ben buraya yeni üye oldum, çok fazla yorum var hepsini okuyamadım.. bende tüp bebek için bahçeci ye gelemeye karar verdim. Şehir dışından geleceğim. Öncelikle bana hangi doktoru önerirsiniz..Umut tüp bebekte rapor geçerli diyorlar peki rapor için hangi şartlar gerekiyor. Nasıl alabiliyoruz, lütfen yardımcı olur musunuz
hadi bakalım güzel haberlerBende pztesi oldum transfer hakkimizda hayirlisi benimde doktorum cem bey.bugun bugun 4.gunum hicbisi hissetmiyorum.sende bir belirti varmi
hadi bakalım güzel haberler
İnşşallah rabbim güzel sonuçlandırsın, bundan öncekileri nerede denemiştin. Bahçecide kaçıncı denemenKeske.
Keske ilk denemem olsa belki bukadar dusunmezdim.7.denemem malesef.genetigi normal dondurulmus embiryo transferi oldum.baska embiryom kalmadi.ins bu son olur. Ne mutlu sana cift cizgiyi gordun allahim tamamini erdirsin ins.bu surec cok uzun evet hepsi bir bekleyis
Aradım canım size geri dönüş yapılacak dediler ama 3 gündür bekliyorum kimse aramadı, bugün tekrar aradım acil diye not düşüyorum saat 6 ya kadar sizi ariycaklar dediler ama yine de kimse aramadı..Rapor için sayfalarını bi incele istersen. Veya arayabilirsin bilgi almak için. Ben umutta Cem beye gittim. Memnun kaldım ama şunu anladım doktor çok önemli değil. Teknolojisi ve emriyologları önemli ki bu bahçecide var. Ön görüşme yaptırıyorlar doktorla ben de şehir dışından gelmiştim. Ara görüş bence .ben raporsuz gittiğim için ayrıntısı bilmiyorum tam
Hoşbuldum canım, bende Hatay'dan gelecem, Ocak ayına kısmetse randevu alacamhang
hoş geldin hangi sehirden ben raporsuz fulyaya gideceğim bursa dan geliyorum
Evet ben de birkaç kez aramıştım sıkıştırmıştım. Hatta bi doktorun dönmesini 2 hafta bekledim dönmeyince kaybedecek zamanım yok diye başka doktor istemiştimAradım canım size geri dönüş yapılacak dediler ama 3 gündür bekliyorum kimse aramadı, bugün tekrar aradım acil diye not düşüyorum saat 6 ya kadar sizi ariycaklar dediler ama yine de kimse aramadı..
Bahcecide 2.denemem ilkinde hamile kaldim.ama kimyasal olduİnşşallah rabbim güzel sonuçlandırsın, bundan öncekileri nerede denemiştin. Bahçecide kaçıncı denemen
Masallah cok.guzel
İnşallah bu defa olur,ben de çok korkuyorum her an bişey olacak diye.Bahcecide 2.denemem ilkinde hamile kaldim.ama kimyasal oldu
Hangi gun kan vereceksinİnşallah bu defa olur,ben de çok korkuyorum her an bişey olacak diye.
Çarşamba günü dediler bana. Transferimin 12. Günü . Daha önce yaptırmak istemiyorum.Hangi gun kan vereceksin
Hayirlisi olsun cnm goruceksin pozitifleri allahin izniyleÇarşamba günü dediler bana. Transferimin 12. Günü . Daha önce yaptırmak istemiyorum.
Amin canım inşallah hepimizin güzel güzel bebişleri olsunHayirlisi olsun cnm goruceksin pozitifleri allahin izniyle
Napiyosunuz kizlar sesiniz cikmiyo.benim bugun 5.gunum jel kullaniyorum bugun benden simsiyah parcalar geldi neden acabaAmin canım inşallah hepimizin güzel güzel bebişleri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?