canım mustafa hoca çok güzel anlatıyor aslında ama ona ne sorular soruyorsa programda oda onları anlatıyorAman hep aynı şeyleri konuşuyo. Kaç yaşından önce/sonra tüp bebek yapılır vs.. daha detay bilgiler vermesi gerek bence. Mesela ntv ye sorun da bülent tıraş çıkıyor, daha iyi bilgiler veriyor. Mustafa hocanın da böyle yapması gerek bence
Canım hayırlı olsun tedavin kim doktorun inşallah olumlu sonuç alırsın ngs sadece bahçecide sanırımBen de aranıza yeni katıldım.bugun kontrol vardi.sağda solda yumurtalar var dedi doktor ama kaç tane olduğunu soylemedi.ilk ignemi yapicam bugun.Bizim yumoşlar ngs'ye gidecek 5. güne kalırsa .İnşallah hepimizin tedavileri güzel sonuçlanır.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Haklısınız fiyatlar uçuk arkadaşım. Fakat neredeyse her klinkte fiyat ve sistem aşağı yukarı böyle. Paket fiyat dedikleri tüp bebek sürecindeki muayeneler, yumurta toplama, transfer falan. Ama bunun dışında dondurma işlemi, genetik test vs extra ücretli. Hele bi rahim dondurma parası alıyolar akıllara zarar. Çok saçma bir kalem bence. Mesela bu rahim dondurma ücreti ve ilk muayene ücreti Memorial da yok bildiğim kadarıyla. Belki oranın da başka bi extrası vardır, bilemiyorum.Bizde burada ki yorumlar doğrultusunda bahçeci tüp bebek merkezini aradık. İlk ve son görüşmemiz telefonla oldu.tel den görüştüğümüz kişi konuşmasına ilk önce tüp merkezini överek başladı. Dünya 3. Sü olduğu felan işte. Sonra fiyat konusuna geldik.bize bir paket kampanyaları olduğunu söyledi.paket fiyatı 8.000 tl.bize makul geldi.sonra artı olarak 500 tl muayene ücreti .tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri......Bende fiyat uygun ama 500 tl muayene ücreti çok fazla sonra tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri yanı bu nasıl bir paket diye sordum.bu konuda net bir fiyat vermelerini birazda yardımcı olmalarını söyledim.tel deki bayan biz sadece sağlık çalışanlarına yüzer 5 indirim yapıyoruz düşünürseniz bizi tekrar arayın dedi ve kapattı. Bir kere paket fiyat denildiğinde bütün herşey dahil fiyat anlaşılmaktadır.ayrıca 500 tl bir muayene ücreti makul bir fiyat mı. Sonuçta herkes çok zor şartlarda bu paraları kazanıyor.ayrıca tahlil ve ek hizmetlerin ne kadar tuttuğu belli değil ucu açık.benim edindiğim izlenim herkes kendi cebini düşünüyor.Ben bu konularda çiğ biri değilim yıllardır bir umut hastane hastane geziyorum.Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin.bu paylaşımı kimseyi tesir altında bırakmak için yapmıyorum.Herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah
Biz anladık zaten :)))Rahim dondurma yazmışım, rahim dinlendirme olacaktı
Canım cok haklısın ama iyi merkez için Bursadan geleceğim banada anlattıklarında cok karışık geldi mail istedim asağıda inceleyebilirsin gittim görüştüm ,MUSTAFA HOCA İLE GÖRÜŞTÜM İÇİME SİNDİ AYRICA BUNUN İÇİN PARA BİRİRKTİRİP OYLE GİDECEĞİM DAHA SONRA ZOR DURUMDA KALMAMAK İÇİN İNSALLAHBizde burada ki yorumlar doğrultusunda bahçeci tüp bebek merkezini aradık. İlk ve son görüşmemiz telefonla oldu.tel den görüştüğümüz kişi konuşmasına ilk önce tüp merkezini överek başladı. Dünya 3. Sü olduğu felan işte. Sonra fiyat konusuna geldik.bize bir paket kampanyaları olduğunu söyledi.paket fiyatı 8.000 tl.bize makul geldi.sonra artı olarak 500 tl muayene ücreti .tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri......Bende fiyat uygun ama 500 tl muayene ücreti çok fazla sonra tahlil ücretleri ve ek hizmet ücretleri yanı bu nasıl bir paket diye sordum.bu konuda net bir fiyat vermelerini birazda yardımcı olmalarını söyledim.tel deki bayan biz sadece sağlık çalışanlarına yüzer 5 indirim yapıyoruz düşünürseniz bizi tekrar arayın dedi ve kapattı. Bir kere paket fiyat denildiğinde bütün herşey dahil fiyat anlaşılmaktadır.ayrıca 500 tl bir muayene ücreti makul bir fiyat mı. Sonuçta herkes çok zor şartlarda bu paraları kazanıyor.ayrıca tahlil ve ek hizmetlerin ne kadar tuttuğu belli değil ucu açık.benim edindiğim izlenim herkes kendi cebini düşünüyor.Ben bu konularda çiğ biri değilim yıllardır bir umut hastane hastane geziyorum.Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin.bu paylaşımı kimseyi tesir altında bırakmak için yapmıyorum.Herkesin Allah gönlüne göre versin inşallah
Teşekkür ederim.Remzi bey doktorum.yarın yine muayene var cuma ya da cumartesi opu olacak sanırım.ngs kesinlikle yaptiracaz. 5 normal yolla düşük 2 aşılama 3 başarısız tup bebek varCanım hayırlı olsun tedavin kim doktorun inşallah olumlu sonuç alırsın ngs sadece bahçecide sanırım
allah yardımcımız olsunTeşekkür ederim.Remzi bey doktorum.yarın yine muayene var cuma ya da cumartesi opu olacak sanırım.ngs kesinlikle yaptiracaz. 5 normal yolla düşük 2 aşılama 3 başarısız tup bebek var
Acele etme hayırlısı olsun geç olsunben daha başlayamadım hayırlısı cok istiyorum ama eşim yeni ameliyat oldu
Acele etme hayırlısı olsun geç olsun
siz ne kadarlıkm oldunuzKızlar tedaviler nasıl gidiyor sonuç alan varmı :)
Evettt kuzular yazamadım bugün size. Cumartesi günü topluyolar inşallah. Dua edin hepsi döllensinbianca_82 toplama günün belli oldu mu
Amin inşallah hiç canını sıkma ferah tut içiniEvettt kuzular yazamadım bugün size. Cumartesi günü topluyolar inşallah. Dua edin hepsi döllensin
Allah yardımcın olsun birsürü embriyoların olur insallahEvettt kuzular yazamadım bugün size. Cumartesi günü topluyolar inşallah. Dua edin hepsi döllensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?