1 yumurta 1 sperme bakar bol dua edelim

ayy canım bende aynı durumdayım yediklerimiz yumurta sayısını değil kalitesini arttıyor haftda 2 gün balık sabah bal polen incir yemekten sistim kilo aldım nasıl vercem bu kiloyu bilmem yememeye basladım
Valla inşallah kalitesine etki etmiştir ama şuan 7 yumurta diyolarsa kesin 5 tane toplarlar, 3 tanesi döllenir, son güne de bişi kalmaz

Çok yumurta değil tutunacak yumurta lazım tek olsun çocuk olsun hiç sıkmayın çanınızı hadi güzel haberleriniz olsun inşallah

Valla inşallah kalitesine etki etmiştir ama şuan 7 yumurta diyolarsa kesin 5 tane toplarlar, 3 tanesi döllenir, son güne de bişi kalmaz

Biliyo musun ben de aynı böyle düşünmüştüm hatta son güne 1 tane kalınca ağlamaklı oldum ama bi yandan da 1 tane kaldıysa bunda da bir hayır vardır dedim çok acayip bir histi.. Doktor arayıp sağlıklı geldi transfer edicez diyince inanamadım.. İnşallah pozitif olur sonuçlarınız hep dua ediyorum aklıma geldikçe isteyen bekleyen inanan dua eden herkese bana da sağlıkla kucağımıza hayırlı evlatlar almak nasip olsun

Ah arkadaşım inşallah

amin insallah ben gitmekte aceleci davranıyorum doktorum lele hn bekle diyor bakalım eşim azo sperm yeni farklı konuda ameliyat oldu dondurulms spermlerimiz var onlardan insallah saglam cıkar eşimin tekrara tesa olmasına gerek kalmaz

Allah yardımcınız olsun bekle diyorlarsa acele etmeyin bende 7 ay bekledim ameliyat sonrası üstelik bizimkisi boşuna yapılan bir ameliyattı yinede bekledim belki birşeyler değişir diye

mustafa bahceci yarın kanal d 7:30 sabah da hayat sağlıla güzel de

mustafa bahceci yarın kanal d 7:30 sabah da hayat sağlıla güzel de
Aman hep aynı şeyleri konuşuyo. Kaç yaşından önce/sonra tüp bebek yapılır vs.. daha detay bilgiler vermesi gerek bence. Mesela ntv ye sorun da bülent tıraş çıkıyor, daha iyi bilgiler veriyor. Mustafa hocanın da böyle yapması gerek bence

haklsıın izledim aynı seyler valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…