- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 18
- 41
1 yumurta 1 sperme bakar bol dua edelimzeyzey86 ne yazmıs bak nasıl umıt oluyor insana (Merhaba, ben de bahçeci fulya dan... doktorum Mustecap Kavrut. 2.denememizde 11 yumurtam toplanmıştı 5. Güne bir tane embriyom kalmıştı onu da pgt ye gönderdik ve sağlıklı geldi bu arada rahim dinlendirme ve sonrasında transfer oldu.. Şu an 13 haftalık hamileyim sağlıkla tamamına erer ve isteyen bekleyen herkesin inşallah)
Valla inşallah kalitesine etki etmiştir ama şuan 7 yumurta diyolarsa kesin 5 tane toplarlar, 3 tanesi döllenir, son güne de bişi kalmazayy canım bende aynı durumdayım yediklerimiz yumurta sayısını değil kalitesini arttıyor haftda 2 gün balık sabah bal polen incir yemekten sistim kilo aldım nasıl vercem bu kiloyu bilmem yememeye basladım
Çok yumurta değil tutunacak yumurta lazım tek olsun çocuk olsun hiç sıkmayın çanınızı hadi güzel haberleriniz olsun inşallahKızlar ben de gittim bugün kontrole. Açıkcası moralim bozuk biraz. Okadar incir yedim, bal-polen-arısütü-propolis karışımı yedim, hergün 3-4 km yürüdüm. Ama sadece 7 yumurta var şuan. Onların da kaçı olgun çıkacak Allah bilir
Cuma ya da cmt toplanacak, nolur dua edin..
Hiç dikkat etmedim günlük rutinime devam sadece toplamadan bir ay önce başlayıp balık yağı ve folik kullandım sizinde inşallah güzel olur her şeyne yedin ne için opu dan once
amin allah razı olsunHiç dikkat etmedim günlük rutinime devam sadece toplamadan bir ay önce başlayıp balık yağı ve folik kullandım sizinde inşallah güzel olur her şey
Harika haber :))) hayırlı olsunnnArkadaşlar 3 embriyom sağlıklı şekilde geldi pgt den aralıkta transferim var :)
İnşallah saol arkadaşımÇok yumurta değil tutunacak yumurta lazım tek olsun çocuk olsun hiç sıkmayın çanınızı hadi güzel haberleriniz olsun inşallah
Valla inşallah kalitesine etki etmiştir ama şuan 7 yumurta diyolarsa kesin 5 tane toplarlar, 3 tanesi döllenir, son güne de bişi kalmaz
Ah arkadaşım inşallahBiliyo musun ben de aynı böyle düşünmüştüm hatta son güne 1 tane kalınca ağlamaklı oldum ama bi yandan da 1 tane kaldıysa bunda da bir hayır vardır dedim çok acayip bir histi.. Doktor arayıp sağlıklı geldi transfer edicez diyince inanamadım.. İnşallah pozitif olur sonuçlarınız hep dua ediyorum aklıma geldikçe isteyen bekleyen inanan dua eden herkese bana da sağlıkla kucağımıza hayırlı evlatlar almak nasip olsun
TeşekkürlerHarika haber :))) hayırlı olsunnn
cnm hayırlı olsun...ne güzel...harika haber ..Arkadaşlar 3 embriyom sağlıklı şekilde geldi pgt den aralıkta transferim var :)
hamdolsun ne mutluTeşekkürler
Tşk allah hepimizin gönlüne göre versincnm hayırlı olsun...ne güzel...harika haber ..
Evet henüz hamile değilim ama bu aşamaya geliceğinden bile şüpheliydim bukadarı bile mutlu ediyor insanı Darısı senin başına sanırım aralıkta başlayacaktın inşallah güzel sonuçlar alırsınhamdolsun ne mutlu
amin insallah ben gitmekte aceleci davranıyorum doktorum lele hn bekle diyor bakalım eşim azo sperm yeni farklı konuda ameliyat oldu dondurulms spermlerimiz var onlardan insallah saglam cıkar eşimin tekrara tesa olmasına gerek kalmazEvet henüz hamile değilim ama bu aşamaya geliceğinden bile şüpheliydim bukadarı bile mutlu ediyor insanı Darısı senin başına sanırım aralıkta başlayacaktın inşallah güzel sonuçlar alırsın
Allah yardımcınız olsun bekle diyorlarsa acele etmeyin bende 7 ay bekledim ameliyat sonrası üstelik bizimkisi boşuna yapılan bir ameliyattı yinede bekledim belki birşeyler değişir diyeamin insallah ben gitmekte aceleci davranıyorum doktorum lele hn bekle diyor bakalım eşim azo sperm yeni farklı konuda ameliyat oldu dondurulms spermlerimiz var onlardan insallah saglam cıkar eşimin tekrara tesa olmasına gerek kalmaz
Aman hep aynı şeyleri konuşuyo. Kaç yaşından önce/sonra tüp bebek yapılır vs.. daha detay bilgiler vermesi gerek bence. Mesela ntv ye sorun da bülent tıraş çıkıyor, daha iyi bilgiler veriyor. Mustafa hocanın da böyle yapması gerek bencemustafa bahceci yarın kanal d 7:30 sabah da hayat sağlıla güzel de
haklsıın izledim aynı seyler vallaAman hep aynı şeyleri konuşuyo. Kaç yaşından önce/sonra tüp bebek yapılır vs.. daha detay bilgiler vermesi gerek bence. Mesela ntv ye sorun da bülent tıraş çıkıyor, daha iyi bilgiler veriyor. Mustafa hocanın da böyle yapması gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?