• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba benim de aynı şekilde bahçecide 2 deneme ve negatif oldu ...şimdi bizden bazı testler istendi.kromozom ve pıhtılaşma testleri ..
bastan istemezler sonradan isterler alem bu tüp bebek merkezleri ben 3 defa denedim 3. de istediler Bursada simdi bahceciye istemedil-kleri halde hazırlıklı geliyorum insallah

az kaldı canım hadi tüm gelişmelerden haberdar et ben senden once basvurdum ama sen benden once başlıcan
Evet öyle oldu gercekten :)) yürüyüş yapıyorum şuan sitede:)) ben de embriyo kalırsa ocakta transfer olurum herhalde, rahim dinlendirme vs.

bastan istemezler sonradan isterler alem bu tüp bebek merkezleri ben 3 defa denedim 3. de istediler Bursada simdi bahceciye istemedil-kleri halde hazırlıklı geliyorum insallah
Bence de en baştan kromozom, pıhtılaşma vs istemeleri gerek. Başarısız deneme olursa istiyorlar ancak :işsiz:

benimde ilk 2 deneme olumsuz olunca istediler.
en başta yaptırsak daha iyi olurdu bence de .böyle daha çok uğraşıyoruz.
Hem ugraşıyoruz hem de psikolojik olarak da yıpranıyıruz. Vakit de geçiyor. Ben mesela merkeze karar verirken de çok kararsız kalmıştım. Memorial bahçeci 2-3 defa görüştüm. Ozaman bi Allahın kulu söyleseydi yaptırırdım

Hem ugraşıyoruz hem de psikolojik olarak da yıpranıyıruz. Vakit de geçiyor. Ben mesela merkeze karar verirken de çok kararsız kalmıştım. Memorial bahçeci 2-3 defa görüştüm. Ozaman bi Allahın kulu söyleseydi yaptırırdım
AYNEN cnm gerçekten böylede çok yıpranıyor insan .
siz kime gidiyordunuz nasıl bir tedavi uygulanacak ?

AYNEN cnm gerçekten böylede çok yıpranıyor insan .
siz kime gidiyordunuz nasıl bir tedavi uygulanacak ?
Biz ilk 2 yi Remzi hocada denedik. Saolsun güleryüzlü, ilgili bi doktor. Ama 2 si de olumsuz olunca mustafa bahceciyi deneyelim dedik. Şimdi onunla başlıcaz kısmetse.
Açıkcası forumda okuduğum kadarıyla farklı hastaneler bile olsa herkese aynı ilaçlar verilmiş. Zaten mustafa bey de söyledi, tüp bebek ilaçları hep aynı, farklı bi ilaç yok dedi. Yani yine aynı dozda aynı ilaçları verecek, eminim. 12 gün gonalf ve merional kullanıp yumurta toplanacak

Bakalım inşallah sabah görüştük ana farklı bir tedavi uygulayacağım dedi beş başarısız tüp bebek için bir sebebin Yok senin dedi bakalım hayırlısı
Senin denemen çok olduğu için Kübra hoca sana özel bir yol uygulayacaktır tekrarlayan başarısızlıklar olunca daha özel Bir tedavi gerektiriyor canım hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın

AMİN İNSALLAH KIZLAR HEPNİZE DUA EDİYORUM KENDİME DE :KK16: BEN İNSALLAH OCAKTA BAŞLICAM DENİZ OTOBUSU İLE GELİCEM TAM KIŞ AYINDA NASIL OLUCAK BİLMİYORUM :oops:

Kızlar embriyolara pgt yaptıran varmı kaç günde geldi sonuçlarınız

Kactane gonderdiniz kacı sağlikli geldi ben 4 tane gonderdim
2 tane kalmıştı zaten, 2sini de gönderdik, 2 si de negatif geldi maalesef. Yani hastalıklı ya da down sendromlu vs gelmedi fakat transfere uygun değildir dediler. Transfer etsek ya düşük olur ya da kalbi dururdu dediler.
Sizinkiler sağlam gelir inşallah :dua:

2 tane kalmıştı zaten, 2sini de gönderdik, 2 si de negatif geldi maalesef. Yani hastalıklı ya da down sendromlu vs gelmedi fakat transfere uygun değildir dediler. Transfer etsek ya düşük olur ya da kalbi dururdu dediler.
Sizinkiler sağlam gelir inşallah :dua:
Üzüldum bende cok korkuyorum 4 taneside negatif gelicek diye allah büyüktür bekleyip görecegiz

Senin denemen çok olduğu için Kübra hoca sana özel bir yol uygulayacaktır tekrarlayan başarısızlıklar olunca daha özel Bir tedavi gerektiriyor canım hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alırsın
Teşekkürler inşallah hep beraber alalım o güzel sonuçları

Back