ALLAHIM TUTUNMAYIDA NASİP ETSİN

Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemi yapılacak,çok heyecanlıyum,işlem sonrası ne kadar sürede normal yaşantınıza devam ettiniz,bir de uçak yolculuğu yapan var mı
merhaba Toplandı mı doktorun kim kaç tane yumurtan oldu neler kullandın kaliteli olması için ben mustafa hocanın hastasıyım 23 ekim adetle başlıyor tedavim
adetten sonra kacıncı günde toplanıyor yumurta ?

merhaba Toplandı mı doktorun kim kaç tane yumurtan oldu neler kullandın kaliteli olması için ben mustafa hocanın hastasıyım 23 ekim adetle başlıyor tedavim
adetten sonra kacıncı günde toplanıyor yumurta ?
Adetin 2. veya 3. günü iğne kullanımı başlıyor. Ortalama 12 gün falan sürüyor iğneler. 12 gün sonra yumurta topluyorlar kuzum

Adetin 2. veya 3. günü iğne kullanımı başlıyor. Ortalama 12 gün falan sürüyor iğneler. 12 gün sonra yumurta topluyorlar kuzum
2. kez yasıcam bu süreci 3 yıl once toplatmıstım değişen olmamıs cok sukur hala 8 tane yumurtam var insallah genetikten olumlu sonuc gelir ve tutar yuzumuz güler sen neyaptın

merhaba canım .
güvenç hocanın hastasıyım .bana bitkisel ya da hap olarak bir şey önermedi sadece başlamadan önce genesis diye vitamin kullandım bir ay önce .o kadar .stres yapma diye özellikle dile getirdi. 2.denemem kendisinde . transferden sonra da çok rahat, yürü, işe git ,çalış dedi.embriyo tutuncaksa zaten olacak diyor yatmayı hiç önermiyor.

insallah ALLAH oncelikle hamile kalmayı sonra kucagımıza almayı nasip etmesi ile başlıyorum sözlerime .Kendi adıma soylıyeyim omepa q10 sabahları 1 er tane kullanıyorum aksuvit polen bal karışımı kullanıyorum her sabah 1 yumurta peynir yemeye buyuk ozen gösteriyorum . 3 hafta sonra adetimle başlıyorum 12 günlük igne tedavisine cok iyi beslenmem lazım insallah balık et tuketicem o günlerde avakado felan ve nar suyu içmeyi düşünüyoprum ver her gün 4 tane incir yemege ozen gösteriyorum .rabbim nasip etsin insallah

haftanın 5 gunu 45 dk yurumeye çalışıyorum sigara içme dedi mustafa hoca

gam yok ALLAH VAR kullan canım bak ben bursadan gelip gidiyorum rabbim yeryuzune dağılın carenizi arayın diyor benım bursada 3 tane negatifim var rabbim dilerse olur gerisi boş ama insan yine tedbir alıcaz

CALIŞMIYORSAN HELE HİÇ ÜSENME HER ZAMAN TÜP BEBEK YAPTIRMIYORUZ SARAC OĞLUNUN KÜRLERİNİ DENEDİN Mİ
Sen dedikten sonra kürlere baktım biraz. Soğan ve aslanpençesi kürü rahimde miyom, kist vs varsa onları temizlemek içinmiş. O yüzden onu yapmadım, çünkü hsg çektirdim, temiz çıktı çok şükür.
Havuç ve incir kürünü amh ı düşük veya çok yükseklere öneriyor. Benim amh da iyi değerde

Yine de incir kürüne başliyim zararı olmaz sonuçta. İnşallah yani haha. Adetle beraber mi başlıcaz acaba? Onu söylemiyo videolarında

GENELDE TÜM videolarda adet bitimi ile başlanıyor çünkü rahim tarafından secilen yumurta o zaman buyumeye başlıyor diye biliyorum ben incirin tazesini suan son demlerini yasarken bulabiliyorum taze yiğiyorum

emre beydeçok iyi bir doktor ..muayene olmuştum onda çok beyefendi.
hatta trasnfere girerken dışarda bekliyordum o da transfer için çıktı dışarı .bol şans dedi. elimi sıktı .
hangi süreçtesiniz
canım iki gün önce adet oldum yeni başladık tedaviye ilaçlarımı kullanmaya başladım tekrar muayeneye gideceğim emre bey baya ilgili bir doktor muayeneye gittikçe deneyimlerimi yazarım

kızlar az once bir yazı okudum bayan 43 yasıda hiç yumurtası yokmus hergün 2 adet incir yemiş 5 günl
k blast emriosu oluşmus maşşallah ve hamile kalmıs (dua edip çabalayacağız hepimiz ama beslenme çok önemli ben ilk denememde embriyo oluşmadı sonra hergün mutlaka en az iki adet incir yedim yaş veya kuru ,daha sonraki denemelerim 5.gün blast oldu fazla unlu gidaların da negatif etkilediğini düşünüyorum benim kilom normal(57) olsada kolestrol 285 di tatlı ve tahıl almadım son bir yıl tavsiye verecek durumda degilim tabii sadece yaptıklarımı paylaşabilirim)bu da yazısı

Vay arkadaş. Bu incir ne mucizevi bişeymiş. Kurusunu hiç yiyemiyorum, tazesi de bitti sayılır.
Çok faydalı bilgi tesekkürler Vildan kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…