- 22 Aralık 2010
- 8.943
- 402
- 363
Bende senden bekliyorum canım belki birgün karşılaşırızHepimizin inşallah ablam çok sağol iyi haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senden bekliyorum canım belki birgün karşılaşırızHepimizin inşallah ablam çok sağol iyi haberlerini bekliyorum
Belki de senin dr kimdi ?Bende senden bekliyorum canım belki birgün karşılaşırız
Ebru hanımcımBelki de senin dr kimdi ?
Ayyy doktorlarımızds aynı benim ilk muayane bayrama denk geldiği için cem bey baktı perşembe Ebru hanım bakıcak nasipseEbru hanımcım
Canım ben adet olmayı bekliyorum bu aya yetişir mi bilmem ama yakın zamanda Özkan hocada başlıyorum bendeArkadaşlar kimse yok mu bahçecide bu ay tedaviye başlayacaklar birbirimize destek olalım benim ilk tedavim olacak merak ediyorum nasıl olacak diye ama bu konuda yalnızım sanırım kimsenin sesi çıkmıyor. Günlerdir bu formda tüp bebekle ilgili nerdeyse her şeyi okudum en sonunda üye olayım dedim bu seferde muhabbet bitmiş meğerse
Tedaviniz hayırlı olur inşallah bende bayramın 2.günü başladım bugün 2. İğnelerimi vurdum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Özkan beyi duymadım açıkcası fulyada sanırım kendisi. sorun neydi sizin?Canım ben adet olmayı bekliyorum bu aya yetişir mi bilmem ama yakın zamanda Özkan hocada başlıyorum bende
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz kime başladınız ? Sorun neydi?merhaba kızlar ben de başladım
cem bey sperm sayı morfoloji vsMerhaba hayırlı olsun tedaviniz kime başladınız ? Sorun neydi?
teşekkür ederim bu arada peki sizin tedaviniz nasıl gidiyor ?Merhaba hayırlı olsun tedaviniz kime başladınız ? Sorun neydi?
Ben iğnelerde 4.günüm bugün yarın son vurup perşembe kontrle gidicem bakalım nasıl olcakteşekkür ederim bu arada peki sizin tedaviniz nasıl gidiyor ?
inşallah güzel gelişir her şey yolunda gider :) sizin sorun neydi yaş kaç acabaBen iğnelerde 4.günüm bugün yarın son vurup perşembe kontrle gidicem bakalım nasıl olcak
27 yaşındayım amh düşüklüğü var bende 0.30inşallah güzel gelişir her şey yolunda gider :) sizin sorun neydi yaş kaç acaba
size havuz mu yapılacak peki?? vitamin vs ne kullanıyorsunuz bu arada ??27 yaşındayım amh düşüklüğü var bende 0.30
Yani dr havuz yapalım ne kadar yumurta o kadar çok şans demek dedi ama ben çok sabırsız bi insanım ilk bi şansımı denemek istiyordum ama 2 yumurtayı duyunca bi emin olamadım henüz kararsızım yani eşimde havuz yapalım en azından kardeş düşündüğümüzde zorlanmayız diyor bilemiyorum hangisi mantıklısize havuz mu yapılacak peki?? vitamin vs ne kullanıyorsunuz bu arada ??
2 yumurta blast olursa sorun yok bana da dr kaliteli 2 yumurta elde etmeliyiz dedi amh düşük değil ama toplanan her yumurta kaliteli embriyo oluşturmuyormuş inşallah siz bir sorun yaşamadan ikisini de kaliteli oluşturabilirsiniz Allah yardımcınız olsunYani dr havuz yapalım ne kadar yumurta o kadar çok şans demek dedi ama ben çok sabırsız bi insanım ilk bi şansımı denemek istiyordum ama 2 yumurtayı duyunca bi emin olamadım henüz kararsızım yani eşimde havuz yapalım en azından kardeş düşündüğümüzde zorlanmayız diyor bilemiyorum hangisi mantıklı
Amin rabbim hepimizin yardımıcı olsun Benim 2.gün bayrama denk geldi o yüzden cem bey muayene etti bana da aynı şekilde bu 2 si üzerinde yoğunlaşacağız dedi sağ 2 solda emin olmamakla birlikte 1 tane gördü İnşallah kalitelidirler de sorun yaşamam o yüzden opuyu çok merak ediyorum heyecanlanıyorum günler geçmiyor resmen2 yumurta blast olursa sorun yok bana da dr kaliteli 2 yumurta elde etmeliyiz dedi amh düşük değil ama toplanan her yumurta kaliteli embriyo oluşturmuyormuş inşallah siz bir sorun yaşamadan ikisini de kaliteli oluşturabilirsiniz Allah yardımcınız olsun
havuz işlemine oluşan kaliteli embriyo sayısına göre karar ver canımAmin rabbim hepimizin yardımıcı olsun Benim 2.gün bayrama denk geldi o yüzden cem bey muayene etti bana da aynı şekilde bu 2 si üzerinde yoğunlaşacağız dedi sağ 2 solda emin olmamakla birlikte 1 tane gördü İnşallah kalitelidirler de sorun yaşamam o yüzden opuyu çok merak ediyorum heyecanlanıyorum günler geçmiyor resmen
Evet bende öyle düşünüyorum çünkü havuz işlemi de maddi olarak zorlucak gibi maneviyi söylemek bile istemiyorumhavuz işlemine oluşan kaliteli embriyo sayısına göre karar ver canım