Kesinlikle. Bakalım yarın randevum var neler olcak merakla bekliyorum dua edin bol bol lütfenAllahım kucağını doldursun canım Rabbim yardımcın olsun şehirdışı daha zor oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle. Bakalım yarın randevum var neler olcak merakla bekliyorum dua edin bol bol lütfenAllahım kucağını doldursun canım Rabbim yardımcın olsun şehirdışı daha zor oluyor
Hayırlı olsun canım sen hangi merkezdesin altunizade mi? Benimde pazartesi yumurta toplama var ruh halim git gel inşAllah güzel olur herşey hepimiz içinKesinlikle. Bakalım yarın randevum var neler olcak merakla bekliyorum dua edin bol bol lütfen
Evet altunizade umutta ebru hanımla yarın başlıyorum nasipse. Opuya kadar kaç defa gitmiş olacaksınızHayırlı olsun canım sen hangi merkezdesin altunizade mi? Benimde pazartesi yumurta toplama var ruh halim git gel inşAllah güzel olur herşey hepimiz için
Hayırlısı olsun inşallah canımEvet altunizade umutta ebru hanımla yarın başlıyorum nasipse. Opuya kadar kaç defa gitmiş olacaksınız
Ooo 2-3 günde bir çağırıyolar diye biliyodum ben iyi o zamanHayırlısı olsun inşallah canım
Ben 2 kez gittim opuya kadar
Pazartesi gideceğim inşallah
Adetin 2. Günü gittim ilaç başladım sonra 1 kez kontrole çağırdılar pazartesi de opu olacağım ama tabi kişiden kişiye göre de değişebilir canım araya bayram girdi vsOoo 2-3 günde bir çağırıyolar diye biliyodum ben iyi o zaman
Ayy benimde bugün 11 de randevum çok heyecanlayım nasıl olcak diye hem merak hem heyecan çok fazla duygularım hep doruklarımda yaşayan biriyim umuraım bu dönemde stresim artmazAdetin 2. Günü gittim ilaç başladım sonra 1 kez kontrole çağırdılar pazartesi de opu olacağım ama tabi kişiden kişiye göre de değişebilir canım araya bayram girdi vs
Stres kontrolü önemli ama gel anlat işte rahat olmakta fayda var inşallah güzel haberler alırsın canımAyy benimde bugün 11 de randevum çok heyecanlayım nasıl olcak diye hem merak hem heyecan çok fazla duygularım hep doruklarımda yaşayan biriyim umuraım bu dönemde stresim artmaz
İnşallah çok teşekkür ederimStres kontrolü önemli ama gel anlat işte rahat olmakta fayda var inşallah güzel haberler alırsın canım
nasıl geçti canım randevun?İnşallah çok teşekkür ederim
Sol tarafta maalesef 2 yumurta gördü sağda 1 tane ama ondan da pek emin olamadı iğne verdi işte onları kullanıp haftaya kontrole gidicem. 2 yumurta olması üzdü ama inşallah kalitelidir de sorun yaşamayız diye dua ediyorumnasıl geçti canım randevun?
İğnelerle desteklenince artar canım inşAllah üzme kendini bende de azdı normale göre bakalım opuda ne cıkacak hayırlısı hakkımızda İnşAllahSol tarafta maalesef 2 yumurta gördü sağda 1 tane ama ondan da pek emin olamadı iğne verdi işte onları kullanıp haftaya kontrole gidicem. 2 yumurta olması üzdü ama inşallah kalitelidir de sorun yaşamayız diye dua ediyorum
Aaaa öyle artıyor mu benim ilk denemem de bilmiyorum o yüzden sizin kaçtı ?İğnelerle desteklenince artar canım inşAllah üzme kendini bende de azdı normale göre bakalım opuda ne cıkacak hayırlısı hakkımızda İnşAllah
Yüksek doz başlamış canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı kaliteli yumurtalar olsun canım bende 225 e 75 kullanıyorum beni onlar değilde cetrotide yaktı sanırım bünyeden bünyeye göre farklılık gösterebilir sıkıntı yapma canımKızlar ben biraz önce ilk iğnelerimi vurdum gonalf 450 ve merional 150 verdi dr ama merional vururken yaktı sizde de öyle oldu mu ?
Canım artar mı bilmem ama benim iğnelere rağmen küçükler de çoktu önemli olan sayısı değil emin ol kalitesi daha önemli inşallah hepsi kaliteli olur Senin amh kaçtı ?Aaaa öyle artıyor mu benim ilk denemem de bilmiyorum o yüzden sizin kaçtı ?
Evet hemşireme sordum kızarıklık ve yanma normalmiş ilk defa olunca endişe ediyor insan gonalf yi hiç hissetmedim çünküYüksek doz başlamış canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı kaliteli yumurtalar olsun canım bende 225 e 75 kullanıyorum beni onlar değilde cetrotide yaktı sanırım bünyeden bünyeye göre farklılık gösterebilir sıkıntı yapma canım
Canım şimdi hatırladım ilk vurduğunda merional yaktı ama sonra yakmadı bende 7 gün vuruldum onu bu gece de nasibse çatlatma iğnesi vurucamKızlar ben biraz önce ilk iğnelerimi vurdum gonalf 450 ve merional 150 verdi dr ama merional vururken yaktı sizde de öyle oldu mu ?
Benim amh 0.30 maalesef yaşımda 27 olunca insan harip hissediyorum sadece 2 yumurta olunca burukluk haliyle oluyor ama dediğiniz gbi kalitesi önemli umarım da benim 2 sinde kalitelidir de olurCanım artar mı bilmem ama benim iğnelere rağmen küçükler de çoktu önemli olan sayısı değil emin ol kalitesi daha önemli inşallah hepsi kaliteli olur Senin amh kaçtı ?