• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ooo 2-3 günde bir çağırıyolar diye biliyodum ben iyi o zaman 😊
Adetin 2. Günü gittim ilaç başladım sonra 1 kez kontrole çağırdılar pazartesi de opu olacağım ama tabi kişiden kişiye göre de değişebilir canım araya bayram girdi vs

Adetin 2. Günü gittim ilaç başladım sonra 1 kez kontrole çağırdılar pazartesi de opu olacağım ama tabi kişiden kişiye göre de değişebilir canım araya bayram girdi vs
Ayy benimde bugün 11 de randevum çok heyecanlayım nasıl olcak diye hem merak hem heyecan çok fazla 😊 duygularım hep doruklarımda yaşayan biriyim umuraım bu dönemde stresim artmaz 🤲🏻

Ayy benimde bugün 11 de randevum çok heyecanlayım nasıl olcak diye hem merak hem heyecan çok fazla 😊 duygularım hep doruklarımda yaşayan biriyim umuraım bu dönemde stresim artmaz 🤲🏻
Stres kontrolü önemli ama gel anlat işte rahat olmakta fayda var inşallah güzel haberler alırsın canım

Sol tarafta maalesef 2 yumurta gördü sağda 1 tane ama ondan da pek emin olamadı iğne verdi işte onları kullanıp haftaya kontrole gidicem. 2 yumurta olması üzdü ama inşallah kalitelidir de sorun yaşamayız diye dua ediyorum 🤲🏻🌺
İğnelerle desteklenince artar canım inşAllah üzme kendini bende de azdı normale göre bakalım opuda ne cıkacak hayırlısı hakkımızda İnşAllah 🤲🏻🍀

Kızlar ben biraz önce ilk iğnelerimi vurdum gonalf 450 ve merional 150 verdi dr ama merional vururken yaktı sizde de öyle oldu mu ?

Kızlar ben biraz önce ilk iğnelerimi vurdum gonalf 450 ve merional 150 verdi dr ama merional vururken yaktı sizde de öyle oldu mu ?
Yüksek doz başlamış canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı kaliteli yumurtalar olsun canım bende 225 e 75 kullanıyorum beni onlar değilde cetrotide yaktı sanırım bünyeden bünyeye göre farklılık gösterebilir sıkıntı yapma canım

Aaaa öyle artıyor mu benim ilk denemem de bilmiyorum o yüzden sizin kaçtı ?
Canım artar mı bilmem ama benim iğnelere rağmen küçükler de çoktu önemli olan sayısı değil emin ol kalitesi daha önemli inşallah hepsi kaliteli olur 🤲🏻Senin amh kaçtı ?

Yüksek doz başlamış canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı kaliteli yumurtalar olsun canım bende 225 e 75 kullanıyorum beni onlar değilde cetrotide yaktı sanırım bünyeden bünyeye göre farklılık gösterebilir sıkıntı yapma canım
Evet hemşireme sordum kızarıklık ve yanma normalmiş ilk defa olunca endişe ediyor insan gonalf yi hiç hissetmedim çünkü 🤗

Canım şimdi hatırladım ilk vurduğunda merional yaktı ama sonra yakmadı bende 7 gün vuruldum onu bu gece de nasibse çatlatma iğnesi vurucam

Canım artar mı bilmem ama benim iğnelere rağmen küçükler de çoktu önemli olan sayısı değil emin ol kalitesi daha önemli inşallah hepsi kaliteli olur 🤲🏻Senin amh kaçtı ?
Benim amh 0.30 maalesef 🥴 yaşımda 27 olunca insan harip hissediyorum sadece 2 yumurta olunca burukluk haliyle oluyor ama dediğiniz gbi kalitesi önemli umarım da benim 2 sinde kalitelidir de olur 🤲🏻

Cetrotide bana kızarıklık yaptı.
iğneler bende halsizlikte yaptı hep uyuyasım geldi belli saatlerde

Back