444 3949dan arıyorum canım ben ordan mı ulaşamadın
Ulaştım konuştum bilgi verdiler. Rapor için 3yillik evlilik şartı varmış. Benim de 3yil olmasına 4qy kaldı. Eşim varikoselden ameliyat olacak zaten. O arada da 3yyil dolmus olur. Bakalim hakkimizds hayirlisi olsun insallah

Canım sorun erkekte olunca evlilik süresine bakmıyorlar sanırım ama zaten senin üç yılın dolmasına da bişey kalmamış

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Bahçeci Ebru hanımla bayramda tedaviye başlayacağım nasipse amh düşüklüğüm var yaşım 28 beni neler bekliyor ilaç konusunda iğneler ilaçlar tahmini ne kadar tutuyor bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Merhaba Ebru hoca da dondurulmus transfer oldum martta sukur pozitif size de nasip olsun insallah❤

Merhaba Ebru hoca da dondurulmus transfer oldum martta sukur pozitif size de nasip olsun insallah❤
İnşallah benim de ilk denemede olur 2 senedir denedik olmadık sonra amh düşük olduğunu öğrendik tüp bebek dediler başlayacağız bakalım şuan adetimi bekliyorum. Sizin sorun neydi? İlaç ve iğnelere ortalama ne kadar verdiniz benim ilk denemem de merak ediyorum o yüzden kendimi ona göre ayarlamak istiyorum

Insallah ilk denemede nasip olsunbenim aciklanamayn infertilite yeni t4davi olmadim bu dondurulmus embryo transferiydi 6500 flndi ilaclar fln baya pahali oldu tabi bize prolutex diye bir igne var en pahalisi o. Yeni tedavi 20 25 bulur gibi geliyor ilaçlarla

İnşallah olsun da gözüm görmüyor ne kadar gittiğini de belirsizliği gidermek için merak ediyodum ne zamandır o çok belirsiz çünkü gerçi kişiden kişiye farkeder ilaçlarda ama 3 aşağı 5 yukarı bilmekte fayda var rabbim sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şehir dışından mı gittiniz yoksa istanbulda mısınız?

Hayırlı olsun canım bende başlayacağım sanırım bahçeci Fulya’da Özkan beyle görüştüm muayene için gideceğiz bayram sonrası bizde

Arkadaşlar kimse yok mu bahçecide bu ay tedaviye başlayacaklar birbirimize destek olalım benim ilk tedavim olacak merak ediyorum nasıl olacak diye ama bu konuda yalnızım sanırım kimsenin sesi çıkmıyor. Günlerdir bu formda tüp bebekle ilgili nerdeyse her şeyi okudum en sonunda üye olayım dedim bu seferde muhabbet bitmiş meğerse

Canım bende tam bilmiyorum konuştuk bahçeciyle ama biz daha başlamadık. 2.asilama tedavimi yaptırıp düşünecem tekrardan biraz mola vermek istiyorum pskolojik olarak yoruldum

Ben istanbuldayim siz cok az kalmis insallah yakinda hayirli haberlerinizi bekliyorum

Canım bende tam bilmiyorum konuştuk bahçeciyle ama biz daha başlamadık. 2.asilama tedavimi yaptırıp düşünecem tekrardan biraz mola vermek istiyorum pskolojik olarak yoruldum
2. Aşılamadan sonra rapor çıkartıp yapmanız daha mantıklı ama inşallah gerek kalmaz ben 1 buçuk denedikten sonra amh düşüklüğüm olduğunu öğrendim 3 sene içinde menepoza girersin dedi doktor yaşım daha 27 o yüzden direk tüp bebeğe yönlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…