Üzülmeyin rabbim herşeyin en iyisini bilir. Benim bir arkadaşıma doktor senin hiç bir zaman çocuğun olmaz demiş.bunu derken meğerse hamileymiş arkadaşım. Herseyde vardır bir hayır.2. Aşılamadan sonra rapor çıkartıp yapmanız daha mantıklı ama inşallah gerek kalmazben 1 buçuk denedikten sonra amh düşüklüğüm olduğunu öğrendim 3 sene içinde menepoza girersin dedi doktor yaşım daha 27 o yüzden direk tüp bebeğe yönlendirdi
Ben de daha 28 e girdim mart ayında pco var şeker hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Eşimde sperm sorunu var. Ben düşünüyorum hamile kalabilirsem eğer inşallah şekerden dolayı ne olacak bebeğim gelesibilecek mi sağlıklı olacak mi. Birşey olur mu diye o kadar korkuyorum kiÜzülmeyin rabbim herşeyin en iyisini bilir. Benim bir arkadaşıma doktor senin hiç bir zaman çocuğun olmaz demiş.bunu derken meğerse hamileymiş arkadaşım. Herseyde vardır bir hayır.
Benim doktorum da ebru hocaydi pozitf sukurİnşallah hepimiz içiinsiz denediniz mi ya da başlıcak mısınız ?
Tabiki öyle ama insan etkilenmiyor değil günlerdir başka bişey düşünmüyorum deseme yeridir maddi ayrı manevi ayrı zorluyorÜzülmeyin rabbim herşeyin en iyisini bilir. Benim bir arkadaşıma doktor senin hiç bir zaman çocuğun olmaz demiş.bunu derken meğerse hamileymiş arkadaşım. Herseyde vardır bir hayır.
Çok sevindim darısı başımızaBenim doktorum da ebru hocaydi pozitf sukur
Adetin 10. Günü çekiyorlar canım adet oldugunda arıyorsun çektireceğin yeri onlar yönlendiriyorlar zatenÇok sevindim darısı başımızasorun neydi sizin? Bende amh düşüklüğü var havuz sistemi yapabiliriz dedi ama ben şansımı denemek istiyorum eşim 2 3 ne kaybederiz ki hem ilk seferde tutarsa kardeşler için kolaylık olur diyor ama ben merak ediyorum sabırsızm biraz
Birde benden rahim filmi istedi ama yumurta büyütürken çekilebiliyor muyum yumurtalara bi zararı var mı biliyor musunuz?
Bende Ebru hocadayım canım inşallah güzel haberler alırız.Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Bahçeci Ebru hanımla bayramda tedaviye başlayacağım nasipse amh düşüklüğüm var yaşım 28 beni neler bekliyor ilaç konusunda iğneler ilaçlar tahmini ne kadar tutuyor bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
İnşallah sağlıklı kaliteli olurlarda tutunurlar hayırlısıhla kucağına alırsın canımMerhaba kızlar iyi bayramlar herkese bende bahçecideyim Ebru hocada tedavideyim pazartesi opum var nasibse inşAllah.Rabbim herkese gönlündekini nasib etsin inşallah
Evet biliyorum ama hani yumurta büyütürken olabiliyor demi yumurtalara zarar verir mi ki dedim ? İğneleri 10 12 gün kullanıyorum ortalama zaten onu merak ediyorum burda çekildiği ay transfer yapılmıyor gibi bişey okudum daAdetin 10. Günü çekiyorlar canım adet oldugunda arıyorsun çektireceğin yeri onlar yönlendiriyorlar zaten
Amin inşallah gerçekten hem maddi hem manevi yorucu bir süreç insan maddi yönü düşünürken manevi daha çok zorlanıyo hattaBende Ebru hocadayım canım inşallah güzel haberler alırız.tedavi ücreti 12bin ilaçlar değişiyor benim 4500 tuttu şimdilik pazartesi toplama olacak ama bunun yanı sıra rahim dinlendirme,embriyo genetik inceleme ve histereskopi olacagım yani maliyet değişiyor yapılan işleme göre.Allah yardımcımız olsun inşallah
Benim sebebsiz infertilite bu kardes icin dondurulmus denedik ilki 4 yil once nasip olmustu cnm bahcecide. Ben de bu denememden once rahim filmi cekildim ama yumurta buyutmede olacagini sanmiyorum dr una sor ebru hanim herseye cevap verir whatsuptan cnmÇok sevindim darısı başımızasorun neydi sizin? Bende amh düşüklüğü var havuz sistemi yapabiliriz dedi ama ben şansımı denemek istiyorum eşim 2 3 ne kaybederiz ki hem ilk seferde tutarsa kardeşler için kolaylık olur diyor ama ben merak ediyorum sabırsızm biraz
Birde benden rahim filmi istedi ama yumurta büyütürken çekilebiliyor muyum yumurtalara bi zararı var mı biliyor musunuz?
Amin canım cümlemize nasib eylesin inşallah Benim bir kızım var o zamandan bu zamana girişimlerim oldu ama nasib olmadı bu seferde bahçecide denemek istedik eşimde morfoloji düşük bende de tüpler biraz engebeli diyorlar ama doğal yoldan kalmaya engel değilmiş sebepsiz infertilite yaşım 38 buarada herşey yolunda giderse Temmuz gibi olacak transfer inşallahİnşallah sağlıklı kaliteli olurlarda tutunurlar hayırlısıhla kucağına alırsın canımsorun neydi ?
Maddi manevi çok zor ama emekler boşa gitmezse insanın gözü görmüyor şimdilik iyi memnunum Güler yüzlü işini severek yapan bir doktor ne sorsak cevabını alıyoruz çok şükürAmin inşallah gerçekten hem maddi hem manevi yorucu bir süreç insan maddi yönü düşünürken manevi daha çok zorlanıyo hattaebru hocadan memnun musunuz?
Yok canım zaten ona göre gün veriliyor ben tedaviye başlamadan önce çekiliyorum genelde sonra tedavi aşaması hsg filmi önemli ne var ne yok çıkıyorEvet biliyorum ama hani yumurta büyütürken olabiliyor demi yumurtalara zarar verir mi ki dedim ? İğneleri 10 12 gün kullanıyorum ortalama zaten onu merak ediyorum burda çekildiği ay transfer yapılmıyor gibi bişey okudum da
Çok teşekkür ederim daha numarası yok ilk muayene de sorucam mutlakaBenim sebebsiz infertilite bu kardes icin dondurulmus denedik ilki 4 yil once nasip olmustu cnm bahcecide. Ben de bu denememden once rahim filmi cekildim ama yumurta buyutmede olacagini sanmiyorum dr una sor ebru hanim herseye cevap verir whatsuptan cnm
Benim hiç yok olmadı da amh düşüklüğünden dolayı herhalde umarım elimiz boş dönmeyiz bide şehirdışından olunca çok daha zor git gel ama sonu güzel olsun diye uğraşıyoruzAmin canım cümlemize nasib eylesin inşallah Benim bir kızım var o zamandan bu zamana girişimlerim oldu ama nasib olmadı bu seferde bahçecide denemek istedik eşimde morfoloji düşük bende de tüpler biraz engebeli diyorlar ama doğal yoldan kalmaya engel değilmiş sebepsiz infertilite yaşım 38 buarada herşey yolunda giderse Temmuz gibi olacak transfer inşallah
Bakalım orda bari bişey çıkmaz inşallah diyorumYok canım zaten ona göre gün veriliyor ben tedaviye başlamadan önce çekiliyorum genelde sonra tedavi aşaması hsg filmi önemli ne var ne yok çıkıyor
Aynen al mutlaka bir durum olursa yaziyordum canim ben de.arayabilirsin de bahceci yi birsey sormak istersen,)Çok teşekkür ederim daha numarası yok ilk muayene de sorucam mutlaka
Allahım kucağını doldursun canım Rabbim yardımcın olsun şehirdışı daha zor oluyorBenim hiç yok olmadı da amh düşüklüğünden dolayı herhalde umarım elimiz boş dönmeyiz bide şehirdışından olunca çok daha zor git gel ama sonu güzel olsun diye uğraşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?