Üzülmeyin rabbim herşeyin en iyisini bilir. Benim bir arkadaşıma doktor senin hiç bir zaman çocuğun olmaz demiş.bunu derken meğerse hamileymiş arkadaşım. Herseyde vardır bir hayır.

Üzülmeyin rabbim herşeyin en iyisini bilir. Benim bir arkadaşıma doktor senin hiç bir zaman çocuğun olmaz demiş.bunu derken meğerse hamileymiş arkadaşım. Herseyde vardır bir hayır.
Ben de daha 28 e girdim mart ayında pco var şeker hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Eşimde sperm sorunu var. Ben düşünüyorum hamile kalabilirsem eğer inşallah şekerden dolayı ne olacak bebeğim gelesibilecek mi sağlıklı olacak mi. Birşey olur mu diye o kadar korkuyorum ki

Tabiki öyle ama insan etkilenmiyor değil günlerdir başka bişey düşünmüyorum deseme yeridir maddi ayrı manevi ayrı zorluyor

Benim doktorum da ebru hocaydi pozitf sukur
Çok sevindim darısı başımıza sorun neydi sizin? Bende amh düşüklüğü var havuz sistemi yapabiliriz dedi ama ben şansımı denemek istiyorum eşim 2 3 ne kaybederiz ki hem ilk seferde tutarsa kardeşler için kolaylık olur diyor ama ben merak ediyorum sabırsızm biraz
Birde benden rahim filmi istedi ama yumurta büyütürken çekilebiliyor muyum yumurtalara bi zararı var mı biliyor musunuz?

Merhaba kızlar iyi bayramlar herkese bende bahçecideyim Ebru hocada tedavideyim pazartesi opum var nasibse inşAllah.Rabbim herkese gönlündekini nasib etsin inşallah

Adetin 10. Günü çekiyorlar canım adet oldugunda arıyorsun çektireceğin yeri onlar yönlendiriyorlar zaten

Bende Ebru hocadayım canım inşallah güzel haberler alırız.tedavi ücreti 12bin ilaçlar değişiyor benim 4500 tuttu şimdilik pazartesi toplama olacak ama bunun yanı sıra rahim dinlendirme,embriyo genetik inceleme ve histereskopi olacagım yani maliyet değişiyor yapılan işleme göre.Allah yardımcımız olsun inşallah

Merhaba kızlar iyi bayramlar herkese bende bahçecideyim Ebru hocada tedavideyim pazartesi opum var nasibse inşAllah.Rabbim herkese gönlündekini nasib etsin inşallah
İnşallah sağlıklı kaliteli olurlarda tutunurlar hayırlısıhla kucağına alırsın canım sorun neydi ?

Adetin 10. Günü çekiyorlar canım adet oldugunda arıyorsun çektireceğin yeri onlar yönlendiriyorlar zaten
Evet biliyorum ama hani yumurta büyütürken olabiliyor demi yumurtalara zarar verir mi ki dedim ? İğneleri 10 12 gün kullanıyorum ortalama zaten onu merak ediyorum burda çekildiği ay transfer yapılmıyor gibi bişey okudum da

Amin inşallah gerçekten hem maddi hem manevi yorucu bir süreç insan maddi yönü düşünürken manevi daha çok zorlanıyo hatta ebru hocadan memnun musunuz?

Benim sebebsiz infertilite bu kardes icin dondurulmus denedik ilki 4 yil once nasip olmustu cnm bahcecide. Ben de bu denememden once rahim filmi cekildim ama yumurta buyutmede olacagini sanmiyorum dr una sor ebru hanim herseye cevap verir whatsuptan cnm

İnşallah sağlıklı kaliteli olurlarda tutunurlar hayırlısıhla kucağına alırsın canım sorun neydi ?
Amin canım cümlemize nasib eylesin inşallah Benim bir kızım var o zamandan bu zamana girişimlerim oldu ama nasib olmadı bu seferde bahçecide denemek istedik eşimde morfoloji düşük bende de tüpler biraz engebeli diyorlar ama doğal yoldan kalmaya engel değilmiş sebepsiz infertilite yaşım 38 buarada herşey yolunda giderse Temmuz gibi olacak transfer inşallah

Amin inşallah gerçekten hem maddi hem manevi yorucu bir süreç insan maddi yönü düşünürken manevi daha çok zorlanıyo hatta ebru hocadan memnun musunuz?
Maddi manevi çok zor ama emekler boşa gitmezse insanın gözü görmüyor şimdilik iyi memnunum Güler yüzlü işini severek yapan bir doktor ne sorsak cevabını alıyoruz çok şükür

Yok canım zaten ona göre gün veriliyor ben tedaviye başlamadan önce çekiliyorum genelde sonra tedavi aşaması hsg filmi önemli ne var ne yok çıkıyor

Çok teşekkür ederim daha numarası yok ilk muayene de sorucam mutlaka

Benim hiç yok olmadı da amh düşüklüğünden dolayı herhalde umarım elimiz boş dönmeyiz bide şehirdışından olunca çok daha zor git gel ama sonu güzel olsun diye uğraşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…