- 25 Şubat 2020
- 77
- 100
- 8
- 42
Tamamen uyutuluyor arkadaşım. Ama çok tatlı uyku. Ben alıştım seviyorum o uyku haliniYumurta toplama islemi sirasinda komple mi.uyutuluyoruz yoksa belden asagisi mi uyusturuluyor sadece ?
Kac ay kullandınız canım vitaminleri vitaminlerin isimleri neydi bişey daha merak ediyorum transfer esnasında idrara sıkışıkmiydinHenüz olmadı transferim. Vitaminlerim eşimin vitaminleri dahil 4270 TL gibi bişey tuttu benim .
O uyku sonunda guzel haberler alirsak en guzel uykumuz olur tabikiiTamamen uyutuluyor arkadaşım. Ama çok tatlı uyku. Ben alıştım seviyorum o uyku halini
Evet baya uçuk ama tüp bebek fiyatını geç işlemler daha uçuk histeroskobi falan ama maksat evlat sahibi olmak olunca borc harç yapıyoruz birşeyler ama inan hiç kolay degilarkadaşlar merhaba bende bahçeciyi araştırıyorum. fiyatlar çok uçuk mu normal gelirli bir aile olarak tüp bebek yaptırabilrmiyim bahçecide fikirlerinizialabilirmiyim?
Offf duyduguma gore rahim dinlendirme de bile ucret aliyorlarmisEvet baya uçuk ama tüp bebek fiyatını geç işlemler daha uçuk histeroskobi falan ama maksat evlat sahibi olmak olunca borc harç yapıyoruz birşeyler ama inan hiç kolay degil
Offf duyduguma gore rahim dinlendirme de bile ucret aliyorlarmi
Aslında sadece bahçeci için değil tüp bebekte özelde yapıyorsan cüzdan çantamda değil elinde olmalıOfff duyduguma gore rahim dinlendirme de bile ucret aliyorlarmis
O uyku sonunda guzel haberler alirsak en guzel uykumuz olur tabikiipeki islem falan kac dakika ya da saat aneztezi altinda kaliyoruz canim
arkadaşlar merhaba bende bahçeciyi araştırıyorum. fiyatlar çok uçuk mu normal gelirli bir aile olarak tüp bebek yaptırabilrmiyim bahçecide fikirlerinizialabilirmiyim?
Bende çözdüm bunu görmüştüm ya güzel bişey oldum olası test çözmeyi de severim:))))) bahçeci testi olunca çözdüm valla:)kızlar böyle bir test gördüm gebe kalma şansını merak edenler bir baksın iterseniz Doğurganlık Testi | Bahçeci Tüp Bebek Merkezi
Bahçeci de transfer olmdım henüz diğer yerlerdeki olumsuz denemelerimde sıkışıktım. Transfere sıkışık giriliyorKac ay kullandınız canım vitaminleri vitaminlerin isimleri neydi bişey daha merak ediyorum transfer esnasında idrara sıkışıkmiydin
Nee 25.30mu sanki beyin ameliyatı yapacaklar çok saçma sadece insanı sömürmek bu ya parası olan iyi hoşta olmaysn ne yapacak Türkiye'de de herkes zengin degilki genel kesim askari ücret biz zaten kaç senede zor birikiyor bı tüp bebek parası rabbim vicdanlilarla karsilastirsin.canım tüp bebek maalesef kendi başlı başına pahalı bahçecide operasyonlar o kadar pahalı değil ama ben bir histeroskopiye 25 -30 bin para verenleri duydum başka merkezlerde
Aralık sonu yine zam gelecekti bir an önce baslamalisin uygunsan canımarkadaşlar merhaba bende bahçeciyi araştırıyorum. fiyatlar çok uçuk mu normal gelirli bir aile olarak tüp bebek yaptırabilrmiyim bahçecide fikirlerinizialabilirmiyim?
merhaba hayırlısı olsun canım inşallah... bende nasipse başlıcam ocakta bilgi verirmisin banadabende cem beyın hastasıyım kacıncı gun embrıyosuydu transfer olan bende trasfer beklıyorum da merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?