• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin sorun neydiii. Benim iki tarafta biri 2 biri 4 cm endometriozis var amh biraz düşük nasıl bı tedavi veriler bilgin var mi
Bizim sorun esimdeydi varikosel vardı onu tedavi etmeye çalıştık ameliyat oldu bende sadece pcos var yumurtam gelisemiyo başka birşey demedi doktorlar sizin konuyla ilgili bilgim yok canım rabbim yardımcın olsun denedinmi daha önce kaç yaşında kaç yıllık evlisin

Bizim sorun esimdeydi varikosel vardı onu tedavi etmeye çalıştık ameliyat oldu bende sadece pcos var yumurtam gelisemiyo başka birşey demedi doktorlar sizin konuyla ilgili bilgim yok canım rabbim yardımcın olsun denedinmi daha önce kaç yaşında kaç yıllık evlisin
2 yılı bitirdik temmuzda yapmıştım tüp bebek tutmadı devlette yapmıştım

Şimdi ne düşünüyorsun devlette nasıl oluyor hiç para ödemiyor musun aşılama şartı istiyorum
Şimdi bahçeciye gitmeyi düşünüyorum devlette 1800 gibi bı para verdik hastane yatişı falan paraliydi bide ilaçların bı kısmını verdik ama ben pek guvenemedim labaratuvarina araştırmadım hiç bişey bilmeden bı anda tüp bebek yaparken buldum kendimi son muayene sonrasi

Şimdi bahçeciye gitmeyi düşünüyorum devlette 1800 gibi bı para verdik hastane yatişı falan paraliydi bide ilaçların bı kısmını verdik ama ben pek guvenemedim labaratuvarina araştırmadım hiç bişey bilmeden bı anda tüp bebek yaparken buldum kendimi son muayene sonrasi
Devletle alakalı bilgim yok ama baya uygun olduğunu biliyorum ilaçları falan oduyormus yüzde sekseni ozellerde çok pahalı ama yapacak birşey yok neticede

Gözünüz kapalı gidip başlayın derim bahceciye. Evet biraz pahalı ama değecektir eminim

Evet eşim 3 aylık bi tedavi gördü Bülent Erol da. Şimdi 3 tane 5. Gün embriyolarımız donduruldu. Laboratuvarları çok iyi, hepsi ayrı ayrı çok başarılılar. Biz çok memnun kaldık
Şuan ne asamadasiniz. Bende istiyorum ama bı adım atamadık daha.. ilk görüşme ücretsiz mi oluyomus

Şuan ne asamadasiniz. Bende istiyorum ama bı adım atamadık daha.. ilk görüşme ücretsiz mi oluyomus
Transfer olucam adetimi bekliyorum suanda. Hayır ön görüşme olursa ücretsiz sadece, muayne olursanız para veriyorsunuz 700 TL

canım bende aynı fikirdeyim kesinlikle bahçecide harcadığın paraya değecektir.

Bu arada çikolata kisti olanlara uzun protokol yapiyolarmis sizlerden bu durumda olan var mı

canım ankarayı bilmiyorum ben istanbulda tedavi oldum istanbul merkezi baya iyi bir merkez

aa canım sende mi bahçeci umutta tedavi oluyorsun bende umutta tedavi oldum ebru hanımın hastasıydım

Back