bende bahçeci umutta cem beyin hastasıyım. 9 kasımda basladım dun yumurta toplama ıslemım yapıldı

bende bahçeci umutta cem beyin hastasıyım. 9 kasımda basladım dun yumurta toplama ıslemım yapıldı
AA öylemi hayırlı olsun nasıl geçti tedaviniz ilk muayene kaç dk sürüyor Dr bilgilendirme yapiyormuydu

AA öylemi hayırlı olsun nasıl geçti tedaviniz ilk muayene kaç dk sürüyor Dr bilgilendirme yapiyormuydu
İlk 6 ekimde gittik bizi dinledi sonra sureci detaylıca anlattı. Tahlillerimize ve Rahim filmine bakarak izleyeceğimiz yolu anlattı. 15 dk falan surdu sonra muayene etti ilk görüşme uzun sürüyor bıraz. Genel olarak merkezden de doktordnda memnunum kafamda soru işareti bırakmıyorlar.

Bizimki gayet kısa surdu hemen muayene oldum 4 dk falanda görüşme sürdü o kadar yumurta sayısını falan soyledimi ilaç dozunuz falan ne kullandınız

Ben pcosum. Vitaminleri verdi.9 kasımda ignelere basladık gonal f450 2 bucuk kutı 225 doz kullandım, 2 kutuda cetrotide kullandım 10. Gün yumurtam toplandı
Odada istirahat ederken geldı 22 yumurta toplanmıstı ama 10 kalmıs 1 gunde simdi onların gelısımını ızleniyor

Gonalf 450 flakon olandanmi kalemmi cetrodide tekli kutu demi sadece iki tanesi kullandınız maşallah iyiymiş yumurta sayiniz insallah dollenmeleri iyi olur şuan ne asamadasin

Gonalf 450 flakon olandanmi kalemmi cetrodide tekli kutu demi sadece iki tanesi kullandınız maşallah iyiymiş yumurta sayiniz insallah dollenmeleri iyi olur şuan ne asamadasin
Gonal f Flakon olandan. Cetrotide catlaması engellensin diye vurulan ılac tekli kutu. Ondan 2 kutu kullandım 2 gun sadece. Enson toplamadan 2 gun once gonopetthyl catlatma ıgnesı verildi. Okadar. Dün toplandı yumurtalar suan embryonun 2 gunune gıdıyor ınsallah saglıklı ilerlerse dondurulacak

İnşallah güzel olur bende şuan cem beyde tedavideyim yapılan kan tahlillerinin çıktısını veriyorlarmi size

İnşallah güzel olur bende şuan cem beyde tedavideyim yapılan kan tahlillerinin çıktısını veriyorlarmi size
Hayırlı ugurlu olsun insallah siz hangı asamadasinız
Yok vermiyorlar gerci ben istemedim sordum tahlil sonuclarım nasıl diye limit içerisinde sıkıntı yok dedı. Cem hoca yumurta gelısımıyle daha cok ilgileniyor kaliteli yumurta olsun diye yada bana oyle geldı.

Herkes çok memnundu bende ondan ona gittin çok zorda olsa ilk muayene odasina aldılar beni ultrasyonla baktı 1 dk sürmedi odaya geçti bende giyindim girdik eşimle biz odaya gelene kadar önceki tahlillerimize bakmış sanırsam öncesinde asistanı götürmüştü odaya biz girmeden 1ilac yazacam onu kullan cumartesi gel dedi birde tekrardan farklı vitamin verdi cumartesi gideceğiz bakalım 250 doz ile başladık

Hsg baktı gerekirse tekrar isterim dedi takkldigim bir yer var filminde dedi bizim önceliğimiz kaliteli embriyo oluşturalım donduralim sonra tekrar hsg cektirecem dedi yada laparaskopi isteyecek dedi sanırsam hidrosalpink varmış

Merak etme once saglıklı embriyo ların olussunda onun yasayacagı yerı en iyi sekilde hazırlamak ıcın tedavi uygulayacak belli ki. Cem hoca gercekten cok yogun suan bıle ocak sonuna kadar randevuları dolu. Ama işinin ehli oldugunu düsün ve kendini rahatlat.cunku tedaviyle ilgili hızlı karar verebiliyor yılların tecrübesı de artık onada. Mutlu mutlu yumurtaların olsun insallah gerısını dusunme

Güveniyorum tabikide en iyisini yapacağına eminim kararlı emin adımlarla gitmek istiyor ahh o randevu süreci zaten Alaçam diye ne çektimrabbim nasip eder inşallah

Güveniyorum tabikide en iyisini yapacağına eminim kararlı emin adımlarla gitmek istiyor ahh o randevu süreci zaten Alaçam diye ne çektimrabbim nasip eder inşallah
Ha birde gonapeptly tekli alabildjnizmi iki tane lazım ama eczane 7 li kutuda satıyormuş bilemem dedi siz nasıl aldiniz

Amin insallah sadece embriyo gelısımı ıcın haber veriyorlar ya 1. Gun 3. Gün ve 5. Gün arıyorlar 2. Gun ve 4. Gun aramıyorlar. Arasınlar meraktan catlıyor insan. Yavrularım orda ne halde bilmek istiyorum

evet canım bahçecide embriyolog arayıp haber veriyor durumlarıyla ilgili

Arkadaşlar bende Cem beyin hastasıyım ilk transferim negatif sonuçlandı 2.transferden önce bir kaç test isteyeceğini söyledi bunlar ne olabilir bilgisi olan var mı

Arkadaşlar bende Cem beyin hastasıyım ilk transferim negatif sonuçlandı 2.transferden önce bir kaç test isteyeceğini söyledi bunlar ne olabilir bilgisi olan var mı
bende cem beyın hastasıyım kacıncı gun embrıyosuydu transfer olan bende trasfer beklıyorum da merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…