• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahceci fulyada tedavi görmüş olan arkadaşlar opuya tedavi sürecini yürüten doktor mu giriyor yoksa sadece opu için tayin edilmiş bir doktor mu? ( Memorialde bu şekildeydi ) ayrıca opu süreci hakkında bilgilendirebilir misiniz ? Sabahları mi yapıyorlar ? Anestezi uzmanı dahil operasyon günü ekip kaç kişiden oluşuyor ,süreci iyi yurutebiliyorlar mi ? Her merkezde farklı işler burada nasıl olacak benim ilk
Canim Mustafa hoca hariç tedaviye hangi doktorda başladıysan o bütün işlemlerde seninle oluyor

Benn🖐️🖐️🖐️ bursa bahçeci de tedavi görüyorum Betül Dündar da. Yumurtalarım toplandı pazartesi günü. Bakalım heyecanla yarını bekliyorum kaç tane dondurulcak diye 3 embiryom takip ediliyor
Bol şans diliyorum size 🍀 umarım hersey yolunda gider sonuna kadar sağlıkla ilerler 🙏

Merhabalar Amh düşüklüğü sebebiyle Altunizadeye gideceğim. Ebru hanım ve Sabri bey arasında kimi tavsiye edersiniz ve neden? Cem bey Ocak sonuna kadar doluymuş. Erken menapoz sebebiyle o kadar vaktim yok. Amh düşüklüğü için bu merkeze giden var mı acaba?

Kübra hanımı buradan duydum onunla görüşmek istedim hem kadin doktor olmasi hemde güzel ilgilenmesinden dolayı memnun kaldım lokasyon olarak da mecidiyekoy metrobüs durağına 15 dk civarı yürüme mesafesinde olması da benim için uygun oldu
Anladım teşekkürler hayırlı olsun

Merhabalar Amh düşüklüğü sebebiyle Altunizadeye gideceğim. Ebru hanım ve Sabri bey arasında kimi tavsiye edersiniz ve neden? Cem bey Ocak sonuna kadar doluymuş. Erken menapoz sebebiyle o kadar vaktim yok. Amh düşüklüğü için bu merkeze giden var mı acaba?
Canım ben 0.7 amh ile bahçeci umutta sabri beyde tedavi oldum havuz işlemi yaptık genetiğe gönderdik Allaha şükür gebe kalıp bebeğimi kucağıma aldım sabri beyi tavsiye ederim

Kızlar selam bizde fulya bahcecide başlayacağız eşimden test istendi daha sonra karar verilecek ne yapilacagina bizim yapılmış testimiz vardı ama orda yapılmasını uygun gördüler embriyologlar tarafından yapılması yolumuzu daha iyi belirler dediler Kübra hanımla başlayacağız
Ne kadardı sperm testi fiyati

Bende sperm hasar testi baktirmistim 640 tlydi normal sperm testi değerleri çok iyi çıksa bile bazen spermde hasar olabiliyormuş bunu da yaptırmanızı tavsiye ederim

Bende sperm hasar testi baktirmistim 640 tlydi normal sperm testi değerleri çok iyi çıksa bile bazen spermde hasar olabiliyormuş bunu da yaptırmanızı tavsiye ederim
Biz onu iki defa yaptırdık canım benim zaten Kaan aydosta tedavideydik hasar düştü şimdi yaptırabilirsiniz tüp dedi

Kübra hanımı buradan duydum onunla görüşmek istedim hem kadin doktor olmasi hemde güzel ilgilenmesinden dolayı memnun kaldım lokasyon olarak da mecidiyekoy metrobüs durağına 15 dk civarı yürüme mesafesinde olması da benim için uygun oldu
Merhabalar toplam ne kadar maliyeti olacak.

Bir ay oldu neredeyse hala sonuç çıkmadı bizimdeee bekliyoruz sabırsızlaniyorum artk biseyler yapıp bahçeciye başlamak icin
Biz 5 ay tedavi gorduk sabırlı ol canım hiç birşey eksik kalmasın hepsi netlessin öyle basla

Back