- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
Adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsincanım şükür gebeyim değerlerim de çok iyi çıktı doktorum kalp atışını da duyduk mu tamm bu iş dedi. @Sparrows
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsincanım şükür gebeyim değerlerim de çok iyi çıktı doktorum kalp atışını da duyduk mu tamm bu iş dedi. @Sparrows
Petrol ofisinin oradaki gülbin eczanesi indirim yapıyor canım.Güncel tedavi gören herkese bol şans diliyorum ...bahçeci fulya civarındaki eczanelerden hangisi ilaclari uygun fiyata veriyor acaba? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim fiyatlar tavan yapmış
Teşekkür ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hamileliğiniPetrol ofisinin oradaki gülbin eczanesi indirim yapıyor canım.
Teşekkürler darısı başına tattırsın bu duyguyuTeşekkür ederim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah hamileliğini
Tabiki de doktorun giriyor her işleminde doktorunla berabersin. Kişi bazlı saymadım ama her ilgilenen saygılı ve kibardı.Bahceci fulyada tedavi görmüş olan arkadaşlar opuya tedavi sürecini yürüten doktor mu giriyor yoksa sadece opu için tayin edilmiş bir doktor mu? ( Memorialde bu şekildeydi ) ayrıca opu süreci hakkında bilgilendirebilir misiniz ? Sabahları mi yapıyorlar ? Anestezi uzmanı dahil operasyon günü ekip kaç kişiden oluşuyor ,süreci iyi yurutebiliyorlar mi ? Her merkezde farklı işler burada nasıl olacak benim ilk
Güzel dilegin ve vakit ayırıp cevapladigin için tekrar teşekkür benim işim maalesef zor ileri yaş vakasiyim zaten son kez burada denemeye karar verdim bakalım tüm bu isleyisi artık ezbere biliyorum sadece bahceciye yabancıyım merak ettim buradaki sistemi çalışanları vs.Tabiki de doktorun giriyor her işleminde doktorunla berabersin. Kişi bazlı saymadım ama her ilgilenen saygılı ve kibardı.
Labaratuar olarakta iyliler her adımda habrr veriyorlar. İşlemleri sabah akşam diye ayıramam yumurta gelişimine göre saat belirleniyor
İnşallah bebeğine en yakın zamanda sorunsuz olarak kavuşursun canım Hakkında hayırlısı olsunGüzel dilegin ve vakit ayırıp cevapladigin için tekrar teşekkür benim işim maalesef zor ileri yaş vakasiyim zaten son kez burada denemeye karar verdim bakalım tüm bu isleyisi artık ezbere biliyorum sadece bahceciye yabancıyım merak ettim buradaki sistemi çalışanları vs.
Canim doktorun kimse işlemini o yapiyor diger yerler gibi nöbetçi doktor olayi yok hangi doktorla başladıysan süreçlerini hep o takip ediyor işlemlerini o doktor yapiyorBahceci fulyada tedavi görmüş olan arkadaşlar opuya tedavi sürecini yürüten doktor mu giriyor yoksa sadece opu için tayin edilmiş bir doktor mu? ( Memorialde bu şekildeydi ) ayrıca opu süreci hakkında bilgilendirebilir misiniz ? Sabahları mi yapıyorlar ? Anestezi uzmanı dahil operasyon günü ekip kaç kişiden oluşuyor ,süreci iyi yurutebiliyorlar mi ? Her merkezde farklı işler burada nasıl olacak benim ilk
Hayır olsunŞu an Bahçeci de güncel tedavi gören birileri var mı
Hangi bahceci canimŞu an Bahçeci de güncel tedavi gören birileri var mı
Hangi bahceci canimŞu an Bahçeci de güncel tedavi gören birileri var mı
Fulyayi tercih etmenizde bir sebep varmiydi umut tüp bebek degildeKızlar selam bizde fulya bahcecide başlayacağız eşimden test istendi daha sonra karar verilecek ne yapilacagina bizim yapılmış testimiz vardı ama orda yapılmasını uygun gördüler embriyologlar tarafından yapılması yolumuzu daha iyi belirler dediler Kübra hanımla başlayacağız
Geç döndüm kusura bakma fulya bahceci..Hangi bahceci canim
Selam yok merak etmeyin birşey yok sadece süreç paylaşımı icinHayır olsun
Kübra hanımı buradan duydum onunla görüşmek istedim hem kadin doktor olmasi hemde güzel ilgilenmesinden dolayı memnun kaldım lokasyon olarak da mecidiyekoy metrobüs durağına 15 dk civarı yürüme mesafesinde olması da benim için uygun olduFulyayi tercih etmenizde bir sebep varmiydi umut tüp bebek degilde