• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Peki ama mikro cip ve mikro enjeksiyon ne ise yariyor o zaman ....cunku benim bildigim mikro cip genetigi duzgun olan sperm secmek demek...tese ise direk igme ile testisten hasarsiz spermi almak demek ki teseyi sperm sayisi yoka yakin olan ve dnasi mikrociple bile duzgun sperm bulunmayinca oneriliyor...simdi bizim de ilk tup bebek denememiz ve biz de mikrocip istedik zaten dnasi duzgun bulunmazsa mecbur tese olacaktir
Mikroçip dediğiniz gibi. Mikroenjeksiyon ise laboratuvar spermi yumurtaya iğne ile enjekte etmek demek. Yani klasik tüp bebekteki gibi kendi kendine döllemeye bırakılmaması demek

Peki ama mikro cip ve mikro enjeksiyon ne ise yariyor o zaman ....cunku benim bildigim mikro cip genetigi duzgun olan sperm secmek demek...tese ise direk igme ile testisten hasarsiz spermi almak demek ki teseyi sperm sayisi yoka yakin olan ve dnasi mikrociple bile duzgun sperm bulunmayinca oneriliyor...simdi bizim de ilk tup bebek denememiz ve biz de mikrocip istedik zaten dnasi duzgun bulunmazsa mecbur tese olacaktir
Bize imsi uygulandı bahceci altunizade tedavi gördük bizde.En iyi,en sağlıklı spermi seçicez dediler mikrocipi önermediler eski yöntem buldular hatta.Onlar seçim yaparken şekil ve hareket olarak en düzgün olanını seçiyor genetiğiyle ilgili sperme dışarıdan bakarak karar veremiyor onlarda bilemez embriyologlarada sorsanız ayni şeyi söylerler genetiğini bilemeyiz diye bizimde sperm sayimiz iyiydi neden bir tane bile hasarsız bulup seçemediler..Dna hasari ciktiktan sonra bir sonraki sefer tese yaparız dediler bunun için azosperm olmaya gerek yok hasar olarak 4 kat daha az oluyor ordan alınan sperm ve şans artıyor böylelikle ben size sadece tavsiyede bulundum 3 kere yaşamışsınız ben 1 kere de mahvoldum..Allah yardım etsin sizede gönlünüze göre olsun

Bize imsi uygulandı bahceci altunizade tedavi gördük bizde.En iyi,en sağlıklı spermi seçicez dediler mikrocipi önermediler eski yöntem buldular hatta.Onlar seçim yaparken şekil ve hareket olarak en düzgün olanını seçiyor genetiğiyle ilgili sperme dışarıdan bakarak karar veremiyor onlarda bilemez embriyologlarada sorsanız ayni şeyi söylerler genetiğini bilemeyiz diye bizimde sperm sayimiz iyiydi neden bir tane bile hasarsız bulup seçemediler..Dna hasari ciktiktan sonra bir sonraki sefer tese yaparız dediler bunun için azosperm olmaya gerek yok hasar olarak 4 kat daha az oluyor ordan alınan sperm ve şans artıyor böylelikle ben size sadece tavsiyede bulundum 3 kere yaşamışsınız ben 1 kere de mahvoldum..Allah yardım etsin sizede gönlünüze göre olsun.

Bize imsi uygulandı bahceci altunizade tedavi gördük bizde.En iyi,en sağlıklı spermi seçicez dediler mikrocipi önermediler eski yöntem buldular hatta.Onlar seçim yaparken şekil ve hareket olarak en düzgün olanını seçiyor genetiğiyle ilgili sperme dışarıdan bakarak karar veremiyor onlarda bilemez embriyologlarada sorsanız ayni şeyi söylerler genetiğini bilemeyiz diye bizimde sperm sayimiz iyiydi neden bir tane bile hasarsız bulup seçemediler..Dna hasari ciktiktan sonra bir sonraki sefer tese yaparız dediler bunun için azosperm olmaya gerek yok hasar olarak 4 kat daha az oluyor ordan alınan sperm ve şans artıyor böylelikle ben size sadece tavsiyede bulundum 3 kere yaşamışsınız ben 1 kere de mahvoldum..Allah yardım etsin sizede gönlünüze göre olsun
Sizin hasar kaçtı peki

Cok tesekkur ediyirum bunu doktorumla da konusacagim mutlaka🤲Rabbim kimseye yasatmasin bi daha

Merhaba, sizde rahim dinlendirme yapıldı mı? Bahçeci'de otomatik herkese yapıyorlar ama aslında bazıları için taze transfer daha iyi diye bir duyum aldım.
Eğer fazla yumurta yoksa yapıyorlar ama herkeze rahim dinlendiricez demiyolar çok var taze yaptıkları hastaya göre tedavi uyguluyolar kaç adet yumurta toplanıldıpına felan bağlı . Bana yapıldı yapılmak zorundaydı yapmasalardı zaten olmazdı .

Canım merhaba bende berfu hocayi dusunuyorum ama ben 5 ay once hsg cektirmistim tekrar cektirir mi ki birde hsg fiyati nedir

Merhaba benim doktorum cem çelik , tedaviye başlamak için bu hafta içinde adet olmayı bekliyorum . ocak ayında rahimde perde alındı ,histereskopi oldum sonrasında hsg cekildim , şimdi beklemedeyim
Merhaba canim bu islemleri nerde yaptırdın dewlette mi yoksa tup bebek merkezinde mi

Teşekkür ederim bayanlar :KK66: benimde çikolata kisti ile birlikte rezerv azlığı var . hepimizin hakkında hayırlısı olsun birbirimize mutlu mutlu haberler verelim .
merhaba canim. Bende de cikolata kisti var ve bemde tup bebek yaptırmak ıstiyorum. Sende ne gibi aşamalar olacakmis bilgi verebilir misin bana

Canim benimde kistim var. Kist olduğunda ki tedawi prosedürü nu biraz anlatabilir misin
Kistle farklı bi tedavi uygulanmıyo canım herkes gibi oldu benimki de kistim engel değildi çok büyük olmadığı sürece tüpte sıkıntı olmuyo için rahat olsun

doktorlar sigara içilmesini hiç istemiyor canım haklısın bende çok önce bırakmıştım sigarayı şimdi bir transferim kaldı geriye bende mehmet hocanın hastasıyım bahçecide
Merhaba ben de mehmet hocanın hastasıyım. Kaç yumurtaniz dollendi acaba. Benim 18 yumurtadan 2 si 5.güne kadar ilerledi. Diğerleri ilerlemedi

Back