Kızlar yumurtalarımın en buyuğü 24 mm 20 mm 18 16 diye gidiyor küçüklerin büyümesini bekleyeceğiz dedi iğneyle devam ediyorum cuma günü opu olacak... Aklıma takılan şu ki internette 20 22 arasında çatlama iğnesi oluyormuş peki onu perşembe olucam daha ben iyice buyüyüp çatlamazlar mı ki korkmaya başladım sizde kaçken toplama oldu
Kızlar yumurtalarımın en buyuğü 24 mm 20 mm 18 16 diye gidiyor küçüklerin büyümesini bekleyeceğiz dedi iğneyle devam ediyorum cuma günü opu olacak... Aklıma takılan şu ki internette 20 22 arasında çatlama iğnesi oluyormuş peki onu perşembe olucam daha ben iyice buyüyüp çatlamazlar mı ki korkmaya başladım sizde kaçken toplama oldu
Tamam çok teşekkürler çok araştırdım çok güveniyorum zaten doktoruma ama aklıma takıldı akşam akşambence buna takılmayın, doktorunuza güveniyorsanız onun dediklerini takip edin yeterli.
bende de benzer boyutlarda birkaç yumurta vardı, opudan sonra %90’ı olgun çıktı, onun da %90’ı döllendi.
Hiç sıkıntı yapmayın o zaman, tadını çıkarın bugünlerin, endişelerden arının :)Tamam çok teşekkürler çok araştırdım çok güveniyorum zaten doktoruma ama aklıma takıldı akşam akşam
Kesinlikle yaptirin bizde erkek faktörlü sebeple tüp bebek yaptırdık ilk deneme olduğu icin dna hasar testi istenmedi keşke istenseydi...Sonuç olarak 5.güne tek embriyomuz kaldı tutundu ama sağlıksız gebelikten kürtaj oldum malesef sonrasında hasar testi yaptirdik ve yüksek çıktı eğer hasar çıkarsa antioksidan ve klomen gibi ilaç veriliyor hasarın düsmesi icin yada tese yöntemi yapılıyor.Düşükleriniz olduğu icin yaptirin benceKızlar günaydın spermde hiç bi sorum yok ama düşüklerim oldu cem beye genetik test yapıcak embriyolara. Serm dna hasarı testi yaptırmaya gerek varmı
Canım sorun şu ben 2 kez tüp bebek yaptırdım 5.güne geldi 5 tanesi. Ama biz yinede yaptıralım ne olur ne olmazKesinlikle yaptirin bizde erkek faktörlü sebeple tüp bebek yaptırdık ilk deneme olduğu icin dna hasar testi istenmedi keşke istenseydi...Sonuç olarak 5.güne tek embriyomuz kaldı tutundu ama sağlıksız gebelikten kürtaj oldum malesef sonrasında hasar testi yaptirdik ve yüksek çıktı eğer hasar çıkarsa antioksidan ve klomen gibi ilaç veriliyor hasarın düsmesi icin yada tese yöntemi yapılıyor.Düşükleriniz olduğu icin yaptirin bence
Hasar sizde kaçtı acabaKesinlikle yaptirin bizde erkek faktörlü sebeple tüp bebek yaptırdık ilk deneme olduğu icin dna hasar testi istenmedi keşke istenseydi...Sonuç olarak 5.güne tek embriyomuz kaldı tutundu ama sağlıksız gebelikten kürtaj oldum malesef sonrasında hasar testi yaptirdik ve yüksek çıktı eğer hasar çıkarsa antioksidan ve klomen gibi ilaç veriliyor hasarın düsmesi icin yada tese yöntemi yapılıyor.Düşükleriniz olduğu icin yaptirin bence
Kesinlikle yaptirin bizde erkek faktörlü sebeple tüp bebek yaptırdık ilk deneme olduğu icin dna hasar testi istenmedi keşke istenseydi...Sonuç olarak 5.güne tek embriyomuz kaldı tutundu ama sağlıksız gebelikten kürtaj oldum malesef sonrasında hasar testi yaptirdik
33tü artmış dna hasarı olarak geçiyordu şu an normal yolla hamileyim çok şükürHasar sizde kaçtı acaba
Çok sevindim inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız33tü artmış dna hasarı olarak geçiyordu şu an normal yolla hamileyim çok şükürEşim ilaç vitamin kullandı kürtajdan 3 ay sonra hamile oldugumu ögrendim darisi isteyen herkesin başına
Amin inşallahÇok sevindim inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınızPeki kaç haftalıkken düşük yaptınız kalp atışını falan duymuş muydunuz
AnladımAmin inşallahKalp hic olusmamisti malesef sadece yolk kesesi vardı 8 haftanın basında belli oldu zaten beta degeri düşmeye başlayınca yani hic gelişim yoktu bebeğe dair malesef.
Alah yardımcınız olsunAnladımbende yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum eşimde hasar yüzde 20 inşallah tutar
Anladımbende yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum eşimde hasar yüzde 20 inşallah tutar
Allah yardımcınız olsun inşallah pozitif olur burdaki olumlu,olumsuz hic bir yorumu okumayın ben çok yaptım kendimi yıprattım sonucta değişmemişti ama buradaki olumsuz yorumlar hep aklımdaydı.Moral cok önemli ,psikolojinizi sağlam tutun ve bol dua başka elden bisey gelmiyor gönlünüze göre olsunAnladımbende yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum eşimde hasar yüzde 20 inşallah tutar
Merhaba bende yeni klimiğinde müstecep bey e geçtim embriyolarımı taşıdım çok güven veriyor..Mustecep bey bahçeci fulyadan ayrılmış arkadaşlarben de onu dusunuyordum...tecrübeniz varsa Güvenç bey mi ? Remzi bey mi?
Bol şans diliyorumMerhaba bende yeni klimiğinde müstecep bey e geçtim embriyolarımı taşıdım çok güven veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?