- 19 Ağustos 2020
- 50
- 60
- 3
- 32
Acıbadem de yapıyor şimlilik yeni yerinde galiba transferi falan şimdi yapmıyor ilerleyen zamanda yanılmıyorsam.. şansınız bol olsun ❤Bol şans diliyorum...peki mustecep bey kliniği nerede acaba ?hangi hastane lab'i ile anlaşmış?
Sıgaraya cok kızıyor berfu hoca Ben de kullanıyorum ve çok kızdıbende varım . , Dün Ankara bahçeci de berfu hanıma ilk randevuma gittim bende.kan ve tahliller istendi ama Sigara kullandigimiz için tedaviye Ekim ayında başlayacağız
Merhaba, sizde rahim dinlendirme yapıldı mı? Bahçeci'de otomatik herkese yapıyorlar ama aslında bazıları için taze transfer daha iyi diye bir duyum aldım.1 dalıda aynı 4/5 dalıda 1 kutusuda . Benimde doktorum sabri cavkaytar bahçeciden istemiyorum dedi direk . Bırakmalısın dedilaboratuvardan arıyolar yumurtalar normale göre kararıyor sigara içenlerde onu haber veriyolar dedi . Haklıydı ne gerek var 3 ayda aşşa yukarı temizleniyor rengi bide kalitesi artıyor tabi 100 de 100 etkisi var kalitede sigaranın
Merhaba sizde rahim dinlendirme yapıldı mı? Bahçeci'de otomatik herkese yapıyorlar ama aslında bazıları için taze transfer daha iyi diye bir duyum aldım.Canım ben tedavideyim bahçecide transfer aşamaındayım
Merhaba, hayırlı olsun, sağlıkla doğsun :) sizde rahim dinlendirme yapıldı mı? Bahçeci'de otomatik herkese yapıyorlar ama aslında bazıları için taze transfer daha iyi diye bir duyum aldım.Ben ilk görüşmeye gittiğimde eşimin ve benim tüm tahlillerimizi götürdüm rahim filmi falanda çekilmiştim önceden zaten onuda gösterdim. Bi sonraki regl ile başlarız demişti ve o şekilde başladık ilaçları başlayacağı gün kan veriyorsun muayene ediyor o kadar yapılan işlem bu canım inşallah hakkında hayırlısı olur
Merhaba, amin teşekkür ederim darısı size de kısmet olsunMerhaba, hayırlı olsun, sağlıkla doğsun :) sizde rahim dinlendirme yapıldı mı? Bahçeci'de otomatik herkese yapıyorlar ama aslında bazıları için taze transfer daha iyi diye bir duyum aldım.
Merhaba bende de 3 tane kendiliginden olusan gebeliklerim kuretajla sonuclandi...amh dusuk diye tup bebege karar verdik ve ilk kez esimden sperm aldilar...morfoloji %1 iler hareket %2 cikti...tup doktorumuz dna hasarina baktirmayacagim dedi varmis gbi kabul edil mikrocip uygulayalim dedi
Ama varsa antioksidan kullanmak gerekiyor en az 3 ay keşke baksaydı bize de mikroçip yapılacak cumartesi günü inşallahMerhaba bende de 3 tane kendiliginden olusan gebeliklerim kuretajla sonuclandi...amh dusuk diye tup bebege karar verdik ve ilk kez esimden sperm aldilar...morfoloji %1 iler hareket %2 cikti...tup doktorumuz dna hasarina baktirmayacagim dedi varmis gbi kabul edil mikrocip uygulayalim dedi
Yani doktorumuz bu sperm oraniyla yeterli kalitede bulunur dedi...muhtemelen o yuzden vermedi ama esime de bi kac vitamin verdi 2 aydir onlari kullaniyir ama antioksidan varmi iclerinde bilmiyorumAma varsa antioksidan kullanmak gerekiyor en az 3 ay keşke baksaydı bize de mikroçip yapılacak cumartesi günü inşallah
Simdi baktim evicap kullaniyor yani e vitamini guclu bir antioksidanmisAma varsa antioksidan kullanmak gerekiyor en az 3 ay keşke baksaydı bize de mikroçip yapılacak cumartesi günü inşallah
Evet antioksidan. Biz birde IMSI yaptırıcazSimdi baktim evicap kullaniyor yani e vitamini guclu bir antioksidanmis
Merhaba bende de 3 tane kendiliginden olusan gebeliklerim kuretajla sonuclandi...amh dusuk diye tup bebege karar verdik ve ilk kez esimden sperm aldilar...morfoloji %1 iler hareket %2 cikti...tup doktorumuz dna hasarina baktirmayacagim dedi varmis gbi kabul edil mikrocip uygulayalim dedi
Kesinlikle dna hasarina baktirin tüp bebek doktorları önemsemiyor genelde hasarsız spermi seçiyoruz diyorlar ımsı kullanıyoruz,mikroçip yapıyoruz.İlk deneme diye bizden de istememişlerdi 5.güne 1 embriyom ancak gitti oda tutundu ama sağlıksız oldu sonrası malum..Canımız yazdıktan sonra arastirdik bulduk hasar varmis eşimde.Ona göre hormon ilacı yada antioksidan veriyolar hasar varsa tese yöntemiyle sperm almayı öneriyorlar sizede yaptirmanizi tavsiye ederimMerhaba bende de 3 tane kendiliginden olusan gebeliklerim kuretajla sonuclandi...amh dusuk diye tup bebege karar verdik ve ilk kez esimden sperm aldilar...morfoloji %1 iler hareket %2 cikti...tup doktorumuz dna hasarina baktirmayacagim dedi varmis gbi kabul edil mikrocip uygulayalim dedi
Mikro enjeksiyon sanirim dediginiz...bizim de embriyologlarla gorustukten sonra karar verecekmisiz oyle dedi doktorum...simdilik sadece mikrocip dedikEvet antioksidan. Biz birde IMSI yaptırıcaz
Yok zaten mikroenjeksiyonla dölleme yapılıyor ama IMSI sperm seçim yöntemi mikroskopta 6000 kat büyütme ile gözlemleniyor özellikle dna hasarına kalitesiz sperm olanlara öneriliyor doktor çip ve IMSI yapalım içimiz rahat olsun dedi bize ben de zaten araştırmıştım bi bakın isterseniz siz deMikro enjeksiyon sanirim dediginiz...bizim de embriyologlarla gorustukten sonra karar verecekmisiz oyle dedi doktorum...simdilik sadece mikrocip dedik
Peki ama mikro cip ve mikro enjeksiyon ne ise yariyor o zaman ....cunku benim bildigim mikro cip genetigi duzgun olan sperm secmek demek...tese ise direk igme ile testisten hasarsiz spermi almak demek ki teseyi sperm sayisi yoka yakin olan ve dnasi mikrociple bile duzgun sperm bulunmayinca oneriliyor...simdi bizim de ilk tup bebek denememiz ve biz de mikrocip istedik zaten dnasi duzgun bulunmazsa mecbur tese olacaktirKesinlikle dna hasarina baktirin tüp bebek doktorları önemsemiyor genelde hasarsız spermi seçiyoruz diyorlar ımsı kullanıyoruz,mikroçip yapıyoruz.İlk deneme diye bizden de istememişlerdi 5.güne 1 embriyom ancak gitti oda tutundu ama sağlıksız oldu sonrası malum..Canımız yazdıktan sonra arastirdik bulduk hasar varmis eşimde.Ona göre hormon ilacı yada antioksidan veriyolar hasar varsa tese yöntemiyle sperm almayı öneriyorlar sizede yaptirmanizi tavsiye ederim
Acikcasi bi ara bakmistim hatta bulent tirasin aciklamasina denk gelmsitim 2 si de ayni gorevi goruyormus ama genellikle mikrocip uygulanmasi daha iyi ve yeni demisti ....tabi bakayim tekrarYok zaten mikroenjeksiyonla dölleme yapılıyor ama IMSI sperm seçim yöntemi mikroskopta 6000 kat büyütme ile gözlemleniyor özellikle dna hasarına kalitesiz sperm olanlara öneriliyor doktor çip ve IMSI yapalım içimiz rahat olsun dedi bize ben de zaten araştırmıştım bi bakın isterseniz siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?