• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C
Benim amh degerim cok düşüktü belki 1 2 tane olur diyordum berfu hoca da cok umutlu konusmamisti..ama şükürler olsun ki 7 yumurta görünüyor 5 ya da 6 tanesi toplanacak diğerleri de büyütmeye çalışıyor..pazartesi tekrar geleceğim
canim bide rapor felan cikarttirdin mi sen

Yaa çok şükür. Rabbim ol desin gerçekten. Benimde amh yaşıma göre biraz düşükmüş ama genelde 10 yumurta felan toplaniyo şükür. Bizim erkek kaynaklı problemimiz :KK43:
Bizde de erkek kaynaklı sayi morfoloji hiz hepsi düşük.. benim kizimda da yani 7 sene önce de 6 yumurta toplanmıştı ki ozaman amh degerim daha iyiydi...o yuzden bu sayı bizim icin cok cok iyi 😊 tabi kaliteli olmaları daha önemli hayirlisi olsun🙏
Insallah hepimizin guzel embriyolwri olur ve tutunur

Bizde de erkek kaynaklı sayi morfoloji hiz hepsi düşük.. benim kizimda da yani 7 sene önce de 6 yumurta toplanmıştı ki ozaman amh degerim daha iyiydi...o yuzden bu sayı bizim icin cok cok iyi 😊 tabi kaliteli olmaları daha önemli hayirlisi olsun🙏
Insallah hepimizin guzel embriyolwri olur ve tutunur
Bizimde morfoloji hiz 0 hepsi sayı 3-5 milyon arası degisiyo canlı sperm yok. Bilmiyorum bakalım birazdan muayene olacağız inşaallah. Ne guzel bi kızınız var Allah bağışlasın. Rabbim cumlemize yaşatsın bu duuguyu insaallahhhh

Bizimde morfoloji hiz 0 hepsi sayı 3-5 milyon arası degisiyo canlı sperm yok. Bilmiyorum bakalım birazdan muayene olacağız inşaallah. Ne guzel bi kızınız var Allah bağışlasın. Rabbim cumlemize yaşatsın bu duuguyu insaallahhhh
Aminn canim...nasil gecti gorusme

Kızlar bende cem beye gidicem suan boş gebelik yaşıyroum bi seneden beridir gidemedik tam gidicekken hamile kaldım ama boş gebelikti bakalım akibetine göre diğer ay başlıcam. Sebepsiz infetilite bizimki. Genetik teste gidicek embriyolarım. Bu şekilde olup hamile kalan varmı

canım merak etme üzmede kendini umarım cem bey sana çare bulur da gebe kalırsın

kızlar merhaba.3 yıldır evliyim. bende bahçeci umut da cem çelik ile başladım. Doktorumu şuan için sevdim. bu ay vitamin takviyesi verdi. diğer ay regli 2. yada 3. günü tekrar gidicem. Yumurta geliştirici ilaçlar vericek. Bende ve eşimde hiç bir sıkıntı yok. Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor. Sebepsiz infertilite. Kesinlikle bir sorun vardır fakat bizim teknolijimiz bu sorunu bulmaya yetmiyor demekki diyorlar . Sebepsiz infertilite olup bebek sahibi olanlar var mı ?? Varsa sizler hangi doktora gittiniz ? Cem bey'e gidenler varmı ????
Merhaba sebepsiz değil de biz de erkek faktörüydü sorun. Cem hocamla ilk denemede bebeğimizi aldık💚 İnşallah sizinde hayırlısı ile sonuçlanır 🌸

Sperm fish testini zaten Bahceci gereksiz buluyor ama biz yaptırıp sonucu getirince iyi ki yaptırdınız dediler ben merkezden evet transfer olayı olarak memnunum fakat bazı konularda rahat oldukları için de kızıyorum inşallah bu sefer güzel ilerler diyorum ama erkek infertilitesi için muhakkak öneririm canım Sperm FİSH Testini düzen labaratuarında yapıyorlar bilgin olsun 🥰
Canım biz 5 senedir uğraşıyoruz pıhtılaşmadan başka sorun yok boş gebelik kimyasal gebelikler gecirdim 2 tüp bebek negatif. Bana hiç bi doktor bu testi söylemedi kafamıza göre yaptıralım diye konustuk bugün yararı varmı siz ne durumdasınız benimde soktorum cem bey embriyolara genetik test yapılıcak başlarsak

kızlar merhaba.3 yıldır evliyim. bende bahçeci umut da cem çelik ile başladım. Doktorumu şuan için sevdim. bu ay vitamin takviyesi verdi. diğer ay regli 2. yada 3. günü tekrar gidicem. Yumurta geliştirici ilaçlar vericek. Bende ve eşimde hiç bir sıkıntı yok. Bütün doktorlar aynı şeyi söylüyor. Sebepsiz infertilite. Kesinlikle bir sorun vardır fakat bizim teknolijimiz bu sorunu bulmaya yetmiyor demekki diyorlar . Sebepsiz infertilite olup bebek sahibi olanlar var mı ?? Varsa sizler hangi doktora gittiniz ? Cem bey'e gidenler varmı ????
Canım aynı dırumdayız bizdede sıkıntı yok ama benim boş ve kimyasal gebeliğim oldu 2 tüp negatif. Bana cem bey vitamin verdi ama bi senedir nasip olmadı gitmek gidince embriyolara genetik test yapılıp o şekilde transfer edilicek siz ne durumdasınız banada aynı şeyleri söylediler sebebi vardır ama şuanki teknoloji bunu acıklayamıyo diye

Canım biz 5 senedir uğraşıyoruz pıhtılaşmadan başka sorun yok boş gebelik kimyasal gebelikler gecirdim 2 tüp bebek negatif. Bana hiç bi doktor bu testi söylemedi kafamıza göre yaptıralım diye konustuk bugün yararı varmı siz ne durumdasınız benimde soktorum cem bey embriyolara genetik test yapılıcak başlarsak
Boş gebelikler de en büyük etken genetik anomalili embriyo deniyor canım inşallah Ngs yöntemini öneririm ben hiç pişman değilim gebe olduğumu öğrendim ikizlere çok şükür ngs ye gitmişti benimkiler de en büyük önerim tüm testleri yöntemleri deneyip transfer işlemini yaptırman çünkü biz anne adayları en çok yarayı alıyoruz duygusal ve fiziksel yaşadığımız şeyler hiç kolay değil rabbim inşallah kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun 🤲🏼🥰🥰♥️

Boş gebelikler de en büyük etken genetik anomalili embriyo deniyor canım inşallah Ngs yöntemini öneririm ben hiç pişman değilim gebe olduğumu öğrendim ikizlere çok şükür ngs ye gitmişti benimkiler de en büyük önerim tüm testleri yöntemleri deneyip transfer işlemini yaptırman çünkü biz anne adayları en çok yarayı alıyoruz duygusal ve fiziksel yaşadığımız şeyler hiç kolay değil rabbim inşallah kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldursun 🤲🏼🥰🥰
Ngs dediğin embriyoların genetik analizimi canım bizim öyle olacak ispanyaya gidicek sağlıklı gelirse transfer olacak

Canım aynı dırumdayız bizdede sıkıntı yok ama benim boş ve kimyasal gebeliğim oldu 2 tüp negatif. Bana cem bey vitamin verdi ama bi senedir nasip olmadı gitmek gidince embriyolara genetik test yapılıp o şekilde transfer edilicek siz ne durumdasınız banada aynı şeyleri söylediler sebebi vardır ama şuanki teknoloji bunu acıklayamıyo diye
Ben hiç gebelik yaşamadım o yüzden eylülde yumurta geliştirici ilaçlara başlayacak İstenilen ebatlara geldi mi de toplanma işlemi olacak. İlk deneyimim olacağı için çok detaylara hakim değilim açıkçası . Eylül ayında gelişmelerden haberdar ederim . İnşallh Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏

Ben hiç gebelik yaşamadım o yüzden eylülde yumurta geliştirici ilaçlara başlayacak İstenilen ebatlara geldi mi de toplanma işlemi olacak. İlk deneyimim olacağı için çok detaylara hakim değilim açıkçası . Eylül ayında gelişmelerden haberdar ederim . İnşallh Allah herkesin gönlüne göre versin 🙏
İnşallah hemen hamile kalırsın canım hayırlısıyla allah kolaylık versin ☺️

Ngs dediğin embriyoların genetik analizimi canım bizim öyle olacak ispanyaya gidicek sağlıklı gelirse transfer olacak
Evet canım embriyoların genetiğe gitmesine Ngs deniyor Bahceci de bu işlem yapılıyor ben Fulya şubesinden Güvenç Hocaya gidiyorum inşallah sende sağsalim güzel bir haber alırsın kusursuz bir transfer sürecin geçip o tatlı bebeklerine kavuşursun inşallah 🐣🐣🥰😍♥️♥️

Evet canım embriyoların genetiğe gitmesine Ngs deniyor Bahceci de bu işlem yapılıyor ben Fulya şubesinden Güvenç Hocaya gidiyorum inşallah sende sağsalim güzel bir haber alırsın kusursuz bir transfer sürecin geçip o tatlı bebeklerine kavuşursun inşallah 🐣🐣🥰😍♥♥
Sen hamilemisin ? Bide sperm fish testine gerek varmı bu aşamada

Back