Merhaba yumurta rezerviniz kaçtı? Hangi şehirdeki bahçeciye gittiniz?Evet canım yumurta rezeverim az havuz yapıp şansımızı arttıralım dedi doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yumurta rezerviniz kaçtı? Hangi şehirdeki bahçeciye gittiniz?Evet canım yumurta rezeverim az havuz yapıp şansımızı arttıralım dedi doktorum
Evet amh i bn daha önce devlet hastanesi nde yapmıştım. Bütün gerekli olan tahlilleri istiyorAnladım canım peki Amh tahlili yaptı mi hiç?
Amh m 0.7ydi istanbulda umuta gittim canım doktorum Sabri cavkaytardıMerhaba yumurta rezerviniz kaçtı? Hangi şehirdeki bahçeciye gittiniz?
İlk tüp bebek denemesinde mi oldu sizinki? Benim de amh 0.78 olur mu bilmiyorumAmh m 0.7ydi istanbulda umuta gittim canım doktorum Sabri cavkaytardı
Anladım canım bütün devlet hastanelerinde yapılıyor mu?Evet amh i bn daha önce devlet hastanesi nde yapmıştım. Bütün gerekli olan tahlilleri istiyor
EvetAnladım canım bütün devlet hastanelerinde yapılıyor mu?
Ücret alınıyor mu karşılığında yoksa normal kan testi gibi mi?
Devlet hastanesinde kan veriyorsun ücretsiz tabiÜcret alınıyor mu karşılığında yoksa normal kan testi gibi mi?
İnşallah canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun darısı bizlere olsun inşallahcanım başka yerlerde denemem oldu ama bahçecide ilk denememdi doktorum sabri bey havuz yapalım biraz yumurtan biriksin sansın artsın dedi havuz yaptık hersey iyi gitti hayırlı sonucu aldım hiç ümitsiz olma allahın izniyle insallah sende hayırlı haber alırısn canım
Hayirlisi olsun insallah. Havuz dedginiz nedir? Ben de tedaviye baslayacagim amh 0.78canım başka yerlerde denemem oldu ama bahçecide ilk denememdi doktorum sabri bey havuz yapalım biraz yumurtan biriksin sansın artsın dedi havuz yaptık hersey iyi gitti hayırlı sonucu aldım hiç ümitsiz olma allahın izniyle insallah sende hayırlı haber alırısn canım
Stromega Q10Kızlar cem çelik o süreçte hangi folikasiti yada vitamini öneriyor
Tşk ederimStromega Q10
Canım hayırlı olsun yarın muayene gidiyorsun o zaman inşallah güzel haberlerini de alırızTransfer için bekliyorum şuan. Cem Bey 'in hastasiyim. 28 inde rahim kalınlığı ölçülecek bi kaç güne de transfer gerçekleşecek nasip olursa