• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım başka yerlerde denemem oldu ama bahçecide ilk denememdi doktorum sabri bey havuz yapalım biraz yumurtan biriksin sansın artsın dedi havuz yaptık hersey iyi gitti hayırlı sonucu aldım hiç ümitsiz olma allahın izniyle insallah sende hayırlı haber alırısn canım

canım başka yerlerde denemem oldu ama bahçecide ilk denememdi doktorum sabri bey havuz yapalım biraz yumurtan biriksin sansın artsın dedi havuz yaptık hersey iyi gitti hayırlı sonucu aldım hiç ümitsiz olma allahın izniyle insallah sende hayırlı haber alırısn canım
İnşallah canım çok sevindim senin adına hayırlı olsun 🤗😘 darısı bizlere olsun inşallah 🤲

Hayirlisi olsun insallah. Havuz dedginiz nedir? Ben de tedaviye baslayacagim amh 0.78

canım havuz dediğim şey birden fazla yumurta toplanıyor her seferde toplanan yumurtalar biriktiriliyor bizim rezervimiz az oldugu için başarı sansı artsın diye belli bir sayıda yumurta olsun diye yapıyorlar

Yumurta toplanıp spermle buluşturulmuyor mu? Yumurta mi donduruluyor yoksa embriyo mu donduruluyor ?

Kızlar selam tedavilerinize yeniden başladınız mı nasıl gidiyor herşey yolunda mi?

Transfer için bekliyorum şuan. Cem Bey 'in hastasiyim. 28 inde rahim kalınlığı ölçülecek bi kaç güne de transfer gerçekleşecek nasip olursa

Transfer için bekliyorum şuan. Cem Bey 'in hastasiyim. 28 inde rahim kalınlığı ölçülecek bi kaç güne de transfer gerçekleşecek nasip olursa
Canım hayırlı olsun yarın muayene gidiyorsun o zaman inşallah güzel haberlerini de alırız

Back