Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açılmış mi merkez???tedaviye başlayacak arkadaşlar için çok güzel haber merkezin açılmış olması hayırlı olsun herkese
Evet bugün açılmış olması lazım.Açılmış mi merkez???
Diyarbakır giriş engeli de kaldırılmış olsaydı giderdim hemen.Evet bugün açılmış olması lazım.
Merhaba siz de ki Diyarbakır bahçecide tedavi oluyorsunuz? Ben de il dışından gelip gittiğim için yasak nedeniyle beklemedeyim maalesefDiyarbakır giriş engeli de kaldırılmış olsaydı giderdim hemen.
Valiliklerden izin alınabilir diye biliyorum ben diyarbakırda tedavi oluyorum adet olunca görüşmeye gidecemMerhaba siz de ki Diyarbakır bahçecide tedavi oluyorsunuz? Ben de il dışından gelip gittiğim için yasak nedeniyle beklemedeyim maalesef
Ben daha baslamadim canım ilk defa gideceğim sen de mi yeni başlıyorsun? Nerden geleceksin?Merhaba siz de ki Diyarbakır bahçecide tedavi oluyorsunuz? Ben de il dışından gelip gittiğim için yasak nedeniyle beklemedeyim maalesef
Evet muayene olmuştum, tüp Bebeğe başlayacaktımBen daha baslamadim canım ilk defa gideceğim sen de mi yeni başlıyorsun? Nerden geleceksin?
Hayırlısıyla gebelikle sonuçlanır inşallah canım Muayene de neler yapılıyor bende bir muayene olmaya gideydim sonrası için başlardık.Evet muayene olmuştum, tüp Bebeğe başlayacaktım
Bende aynı csnimKızlar bayram tatilinde merkez açık olur mu benm adetim o döneme gelecek Diyarbakır'daki klinik
Tamam canım sağol cevabın için yarın bir arayayım olmazsa.canım bayramda genelde nöbetçi bir doktor oluyor ama pazartesi 2. gününe çağırabilirler seni. Nöbetçi doktorla başlar tercih ettiğin doktorla devam edersin ama öncesinde merkezle bir görüş bence
İnsallaahhh canmmCanım benim bildiğim bayramda merkez full kapalı olmuyir zaten birde bu bayram tatili çok kısa sorun olmaz senin tedavinde
Bütün tahlillere bakiyor, ultrason ve alttan muayene ediyor. Baya detaylı anlatıyor ne yapacağınıHayırlısıyla gebelikle sonuçlanır inşallah canım Muayene de neler yapılıyor bende bir muayene olmaya gideydim sonrası için başlardık.
Sağol canımCanım benim bildiğim bayramda merkez full kapalı olmuyir zaten birde bu bayram tatili çok kısa sorun olmaz senin tedavinde
Anladım canım peki Amh tahlili yaptı mi hiç?Bütün tahlillere bakiyor, ultrason ve alttan muayene ediyor. Baya detaylı anlatıyor ne yapacağını