• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedaviye başlayacak arkadaşlar için çok güzel haber merkezin açılmış olması hayırlı olsun herkese

Merhaba siz de ki Diyarbakır bahçecide tedavi oluyorsunuz? Ben de il dışından gelip gittiğim için yasak nedeniyle beklemedeyim maalesef
Ben daha baslamadim canım ilk defa gideceğim sen de mi yeni başlıyorsun? Nerden geleceksin?

canım bayramda genelde nöbetçi bir doktor oluyor ama pazartesi 2. gününe çağırabilirler seni. Nöbetçi doktorla başlar tercih ettiğin doktorla devam edersin ama öncesinde merkezle bir görüş bence

Kızlar bayram tatilinde merkez açık olur mu benm adetim o döneme gelecek 😢Diyarbakır'daki klinik

Kızlar bayram tatilinde merkez açık olur mu benm adetim o döneme gelecek 😢Diyarbakır'daki klinik
Bende aynı csnim
canım bayramda genelde nöbetçi bir doktor oluyor ama pazartesi 2. gününe çağırabilirler seni. Nöbetçi doktorla başlar tercih ettiğin doktorla devam edersin ama öncesinde merkezle bir görüş bence
Tamam canım sağol cevabın için yarın bir arayayım olmazsa.

Canım benim bildiğim bayramda merkez full kapalı olmuyir zaten birde bu bayram tatili çok kısa sorun olmaz senin tedavinde

canım mehmet beyde tedavideyim mesela ilk randevuya gitmeden önce rahim filmi amh testi eşime spermiogram testi falan yaptırıp hazırlıklı gittim

Back